《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #81
KAKA 知道啦  傻金
一星新手會員 #82
令唔令啊 川川 :em060:
一星新手會員 #83
原帖由 lazyboy1979 於 2008-12-11 10:02 PM 發表
令唔令啊 川川 :em060:

=0=呵呵~我令d
一星新手會員 #84
原帖由 So水川刺狼oS 於 2008-12-11 10:06 PM 發表

=0=呵呵~我令d

原全唔得~~~快d攪過~
一星新手會員 #85
臭藍 唔係影相咩 去左邊
一星新手會員 #86
原帖由 剎天龍 於 2008-12-11 12:28 PM 發表
行得走得未死得囉- -
都算好番掛  = =
罰款依d野,我提出姐,唔好罰我,我巧窮 - -
係都罰個d富豪啦,好似依唷,火水,見龍個d:loveliness:
不過我試過打波,都係未得住-.-上次試過打完10-15分鐘就大脾抽筋 - -
我諗都 ...

大脾抽筋 - -
係因為你體能差   kaka  快d練好佢  陪我打波   :cry:   :cry:  ........遲d有比賽.....

兩科考試仆了街 =    =

一星新手會員 #87
邪仔咁夜先黎啊 又係圖書館啊
一星新手會員 #88
原帖由 lazyboy1979 於 2008-12-11 10:45 PM 發表
邪仔咁夜先黎啊 又係圖書館啊

對的,兩日無換衫了 =   =不過有澡涼的,唔係臭死

一星新手會員 #89
考試仆了街.....-.-
我讀書個時都唔駛溫書既-v-wakakakaka
岩岩先放工-.-成11點先食晚餐咋~陰公:ro08:
今日最開心,睇到多左咁多人回post,不枉依生咁辛苦搞個post出黎:ro07:
希望多d人留言啦:loveliness: 你地掛住我,有咩可以係度同我講架,我就算無on game,我係屋企都會上黎睇下依個post既:ro09:
我個罰款提意係唔係good idea呢~ wakakaka
不過第1個記得罰d富豪,例如...火乜乜,依乜乜個d呢~  haha
依排我都好多野搞,話曬就就黎年尾,又聖誕節又新年,唔搞番d錢番黎唔掂 - -
我咁耐無on,希望你地唔會記得我^.^
仲有其實我真係好想搞個幫聚,大家見下面,聯絡下感情丫ma:loveliness:
不過大家記得叫我地偉大既幫主請客~ wakakaka
一星新手會員 #90
上gm啦,成村人等你影大合照呀:smilie_/(:
一星新手會員 #91
哈哈 我係到呃分
一星新手會員 #92
:ro01: 藍藍都閃左 點影大合影
一星新手會員 #93
臭馬想呃分不如去美女貼圖區啦:em014: ,
個個post都回下,索呀,正呀:victory:
可以回到聽朝,包你多幾粒星face_l_18:
二星初級會員 #94
=.=   剎兄   
你口0既依生係who?
幫裡得一個人姓依,佢係女仔黎架...

一星新手會員 #95
我係不不小六生.......yo
一星新手會員 #96
原帖由 lazyboy1979 於 2008-12-11 11:22 PM 發表
:ro01: 藍藍都閃左 點影大合影

=v= 藍藍近排鬼鬼鼠鼠偷番薯咁~好難夾到 ~我總覺得番薯背後實全隱藏住驚天大秘密
一星新手會員 #97
你呢個都係好提議 我會諗諗佢
一星新手會員 #98
大家 叫藍藍唔好成日玩快閃啦:smilie_/(:
二星初級會員 #99
哈哈!今日影0既:

大家得閒都post下相啦   呵呵

一星新手會員 #100
媽咪>.< 我鐘於來到報到了
回到最頂傳統版

選擇頁數