《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 一雪之丸一 於 2008-12-16 12:09 AM 發表

ok,大家一齊去卓天食佢餐勁既~呵呵呵:smilie_:D5:

好呀 welcome ~ 我間野主打任食 ~ 任你食幾多都得 ~

不過 你記得打比我呀~

原帖由 玄仔 於 2008-12-15 12:52 AM 發表
凝乂晴   同 火水 都講得岩 向呢個 game 打交 開戰 好平常 我地打交開戰 都輸過無數次 又有好多戰友打到放ac 唔再玩  但係向個 game 度學識左一樣野 係要堅持 邊個堅持到最後就會得到勝利  我希望你地+油

我地會一定會加油 ^^ ~ 多謝你地:loveliness:

二星初級會員 #22
^0^ 有得食唔好唔預我啊 !!!  呵呵呵呵~~~

PS: 沒有一世0既朋友,亦沒一世0既敵人!^^

一星新手會員 #23
原帖由 ~人中~ 於 2008-12-16 09:22 AM 發表
^0^ 有得食唔好唔預我啊 !!!  呵呵呵呵~~~

PS: 沒有一世0既朋友,亦沒一世0既敵人!^^

點會唔預你,多d人玩仲好:smilie_:D5:
一星新手會員 #24
哈哈  可笑  霸王山莊d人真仁義???
我就聽講係霸王d人野蠻到日日殺人地卓天幫眾
連無辜都殺  唔俾人地升lv  日日玩偷襲
卓天  你真係冇膽  霸王d人當正自己係神  蝦蝦霸霸  以為墨湘佢地玩晒
game黎姐  打唔贏咪死咯  唔使解幫掛? 唔通你真係驚左佢地???
不過都好  道歉之后努力升lv  團結幫人  報仇  
到時你開幫  我一定入
二星初級會員 #25
原帖由 missiloveyou 於 2009-1-30 02:30 AM 發表
哈哈  可笑  霸王山莊d人真仁義???
我就聽講係霸王d人野蠻到日日殺人地卓天幫眾
連無辜都殺  唔俾人地升lv  日日玩偷襲
卓天  你真係冇膽  霸王d人當正自己係神  蝦蝦霸霸  以為墨湘佢地玩晒
game黎姐  打唔贏咪 ...

件事已經完左 又回黎做咩呢?

我解會 係因為我太累了 加上又冇時間玩 同會員既溝通不多先解會的

而我已經冇玩墨湘 不過gm事 gm了 請不要【借題發揮】好嗎?
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數