《萬王之王3》資料區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題...

小弟都係玩牧師家... 希望大家都係玩呢個職0既朋友,一齊係呢度分享交流下心得啦。:smilie_/):

技能:

牧師屬點:
力量 (物攻) :  有人講加力,因為心0 係物攻
敏捷 (物防、閃避、跑速) : 呢個都幾緊要,不過我覺得上石就ok
智慧 ( 魔攻、mp ) : 我就點呢個,牧師始終都係用魔力,係唔係?幫全體加血時沒mp點算?
毅力 ( 魔防、不良 ) : 呢隻唔考慮住
體質 ( 血 ) : 呢個一定要啦,血才是王道,好多online game 都係咁
運氣 ( 爆擊 ) : 呢個上石就可以啦

【屬點推介】: 49lv前全力,50lv 1轉要留20點毅 (又或重點,20-25解任有重點水送,留返來1轉用啦)

裝備、寶石才是王道!!!! 綠裝+神裝 +20%up雙屬點,再加寶石....

歡迎大家提供資料,內容因為留言,不停更新。如有出入,請大家多多提點。

二星初級會員 #2
有d人講加 力(物攻)、毅,台sve d人就講加 智(魔力)、體
大家知道點嗎?

心0之鎚 係物理攻擊,但 加血 就係 魔力... 真係好煩...
三星高級會員 #3
好似轉職要20毅的......
二星初級會員 #4
毅力 係 魔防,都唔知個game點set 野,好似好有問題
三星高級會員 #5
我51lv點左100毅~其他點力~=v=上瘋9/fd魔攻怪打我都唔痛~
五星白金會員 #6
-_-...不要傻吧..請留意所有牧師1轉要求.及技能屬性.
萬3的牧師跟其它遊戲的並不相同-.-
一般醫師都是魔攻.而萬3牧師主要是物攻-.-...
點到20毅.之後全力就可以了.
新手任務有教啊.只是你們不看^^
二星初級會員 #7
頭50lv 任點都得
因為任有送個d 回點任
不過一定要20毅!!!
五星白金會員 #8
原帖由 軒..[[ 於 2008-12-27 06:03 AM 發表
頭50lv 任點都得
因為任有送個d 回點任
不過一定要20毅!!!

-_-`可吾可以吾好講廢話*
二星初級會員 #9
原帖由 aoiyukishi 於 2008-12-27 12:46 AM 發表
我51lv點左100毅~其他點力~=v=上瘋9/fd魔攻怪打我都唔痛~

halo~ yuki
你係暫時我係萬3見到中最靚女0既... haha
五星白金會員 #10
50lv前點20毅,,其他全力,,講完
二星初級會員 #11
未到50前...d怪用物攻打...個人好鬼痛:smile_13.gif:
一星新手會員 #12
個人認為開頭1力1毅....之後毅20了就全力吧........

有空閒來沒事加點運氣......爆擊高能省藍
二星初級會員 #13
原帖由 aoiyukishi 於 2008-12-27 12:46 AM 發表

不過...你要多d休息啦,做左隻小熊貓啦你... hahahface_l_18:
二星初級會員 #14
原帖由 詹士德007 於 2008-12-28 11:38 PM 發表
個人認為開頭1力1毅....之後毅20了就全力吧........

有空閒來沒事加點運氣......爆擊高能省藍

007?........... 你真係女來家?

樣子都ok喎...face_l_18:

見你係game上講d野,以為你係男仔添
四星黃金會員 #15
任務有送個d回點?
我加錯好多點~幾lv先有得洗點任務啊?
二星初級會員 #16
原帖由 jy754015 於 2008-12-29 01:36 AM 發表
任務有送個d回點?
我加錯好多點~幾lv先有得洗點任務啊?

好似 20lv 、50lv 解任都有得送 重點用具
VIP會員 #17
我係萬王3到..被迫做左暴力牧師-__-
一直都玩開純補師的@@"
無左補血唔知點咁=__=但各位高手戰士們都唔駛靠補血..
二星初級會員 #18
原帖由 迷雪雪 於 2008-12-29 10:50 AM 發表
我係萬王3到..被迫做左暴力牧師-__-
一直都玩開純補師的@@"
無左補血唔知點咁=__=但各位高手戰士們都唔駛靠補血..

點解吾洗靠補血- -?個個食藥水丫自己-.-"
五星白金會員 #19
re蚊蚊`
多數刀食藥水.
二星初級會員 #20
原帖由 ﹏婷婷﹏ 於 2008-12-29 01:58 PM 發表
re蚊蚊`
多數刀食藥水.

-.-"...喔喔...THX
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數