《萬王之王3》資料區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題...

水晶幣 - 最有用 ( 點卡幣 )
賺取方法:
1) 去水晶商人 易,前排50銀金屬=1水晶,而家唔知呢?

精靈幣 - 最多用
賺取方法:  
1) 打怪後,以精靈賣物,比賣比npc 有更好回報, 呢個方式最好賺,
2) 做任,40up 成日都有精幣送,重有1金以上添...

金屬幣 - npc 常用貨幣
賺取方法:
1) 聽講用幣0幣買釣魚物品,再去釣魚去賣比npc,就能賺最多金屬幣, ( PS... 試左幾 日,改左版後真係賺唔到錢... !!!)
2) 做家任,運驢仔,成班族友一齊做,效果最好....。又多經(成百幾萬經一次)、又有冒險經、又有錢 (運5銀7送5銀7....正....)

軍票 - 我就未用過... (會唔會係日本那d? hahaha)
賺取方法:
1) 做任有,不過用來買點數野後就綁定.........
2) 做族長、副族,每月1-7日都有糧出,就係軍票

歡迎大家提供資料,內容因為留言,不停更新。如有出入,請大家多多提點。

二星初級會員 #2
個post 會不停update
四星黃金會員 #3
有無人可以話我知,釣完魚,賣比冰個最多錢:smilie_O_o: ?
二星初級會員 #4
原帖由 ㄉ米米 於 2008-12-26 05:50 PM 發表
有無人可以話我知,釣完魚,賣比冰個最多錢:smilie_O_o: ?

聽講係 npc, 係賺 金屬幣......
五星白金會員 #5
但我賣魚比npc佢比精靈錢我??
五星白金會員 #6
水晶幣 - 最有用 ( 點卡幣 )
賺取方法: 用hkd買點.又或者你可以去爆人ac睇下有冇既..

精靈幣 - 最多用
賺取方法:  
1) 精靈賣物,比賣比npc 有更好回報, 或者做任務.

金屬幣 - npc 常用貨幣
賺取方法:
1) 聽講用幣0幣買釣魚物品,再去釣魚去賣比npc,就能賺最多金屬幣,

軍票 - 做任務會有.月頭出糧刀會有!
四星黃金會員 #7
月頭:smilie_O_o: 現實既月頭??出幾多架
一星新手會員 #8
睇你lv...睇係你上線時間..睇你ge任務積分...
三星高級會員 #9
水晶幣:賣5銀魔水給NPC有2金到金屬
二星初級會員 #10
原帖由 ak478756 於 2008-12-27 02:54 PM 發表
水晶幣:賣5銀魔水給NPC有2金到金屬

魔水ja係咩野~~?
二星初級會員 #11
5銀水晶換5金....?
五星白金會員 #12
最賺錢的方法,我諗係得打怪,汁裝賣/汁收集品係賣得最多錢...其他都好少...
其實釣魚係賺得好少錢~!face_l_18:
二轉會員 #13
部機得既話就 雙開 邊打怪邊釣魚:smilie_8):
二星初級會員 #14
原帖由 ♂文仔﹏ 於 2008-12-28 11:29 PM 發表
部機得既話就 雙開 邊打怪邊釣魚:smilie_8):

hahaha... 我7開緊...
不過.......5開之後就真係開始lag
睇來我呢個星期都要加返2G RAM先得 :mad:
二星初級會員 #15
有沒人知道,釣魚點先最賺?
係邊釣?用咩 (利)?
同埋點去轉賣?先賺到最多 精幣、金幣??
二星初級會員 #16
下...釣魚都有分用咩魚利最賺錢架咩-.-"""
四星黃金會員 #17
原帖由 鬼娃娃`細蚊:) 於 2008-12-29 09:45 AM 發表
下...釣魚都有分用咩魚利最賺錢架咩-.-"""

水魚最賺錢:em014: 講笑xd
二星初級會員 #18
原帖由 芥楠 於 2008-12-29 10:28 AM 發表

水魚最賺錢:em014: 講笑xd

哈哈..咁姐系用咩利釣魚賺多d錢丫-3-?
三星高級會員 #19
釣魚係唔多賺到錢,賺的係少少的exp+少少錢..
魚餌...用打到的材料做就可以,同npc買來釣魚冇錢賺...
二星初級會員 #20
想賺錢?搵bug啦,呢隻係bug王之王3
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數