潘朵拉傳奇

主題列表 登入
店鋪職員 #1

產品名稱: 潘朵拉傳奇 秘密新手包
推出日期: 1月14日
售價: $15
資料來源: www.openshop.com.hk

1.                    DVD x 1
2.                    說明書 x 1
3.                    潘朵拉傳奇色彩杯墊 x 1 (4款隨機抽一款)
4.                    道具序號 x 1,虛擬道具包括:
-          蝙蝠翅膀 x 5
-          提升移動速度精油 x 10
-          微型體力藥水 x 100

=========2000fun專門店有售================
2000FUN(北角旗艦店)
北角英皇道288號柏麗廣場51B-C號地鋪(地鐵炮台山站)
電話: 2887 0093

2000FUN
(荃灣區)
荃灣荃豐中心地下A7A 鋪
電話: 2498 3168

2000FUN
(元朗店)
元朗教育路15-19號嘉城廣場2樓2032-2033號舖
電話: 2443 3833

2000FUN(屯門)
屯門華都商場1樓27號鋪
電話: 2440 4433

2000FUN(旺角信和)
九龍旺角彌敦道582-592信和中心M樓M44號鋪
電話: 2384 4433
版主 #2
14號有點拎喇~
感動~
二星初級會員 #3
終於出啦
等左你好耐啦

有d想咸呀
四星黃金會員 #4
原帖由 sing~@@~ 於 2009-1-2 03:43 AM 發表
14號有點拎喇~
感動~

下!點解.佢仲未通知我-.-
六星鑽石會員 #5
值超所物 入面有2樣野可以打出黎@@
二轉會員 #6
姐係月中先玩到:cheers:
二星初級會員 #7
不過好煩 1月中 好多學生都要去學校上戰場 冇時間玩:cry:
二轉會員 #8
原帖由 完子筆 於 2009-1-2 12:53 PM 發表

我理得佢值唔值 橫掂我都唔洗錢就有:smilie_:D3: 最想要係杯墊
三星高級會員 #9
原帖由 完子筆 於 2009-1-2 12:53 PM 發表

係三樣有得拎晒

香油:做特殊任務隨機送
蝙蝠翼:打蝙蝠系生物隨機掉落
體力藥水:城市藥房/任何怪物隨機掉落
一星新手會員 #10
應該台版 差唔多有得玩了
玩日版好慘=.=
二星初級會員 #11
原帖由 csnngai 於 2009-1-2 07:38 PM 發表
應該台版 差唔多有得玩了
玩日版好慘=.=

點解慘?玩日板同台板差唔多吧,日板都可以玩到3轉啦 @@
一星新手會員 #12
原帖由 孤月 於 2009-1-2 08:33 PM 發表

點解慘?玩日板同台板差唔多吧,日板都可以玩到3轉啦 @@

唔識日文 哈哈 無計
二星初級會員 #13
原帖由 csnngai 於 2009-1-2 08:37 PM 發表

唔識日文 哈哈 無計

哦....但日板真係好好玩...你e家仲有冇玩先..有既可以幫你升
一星新手會員 #14
我sev 2 有幾個朋友都有玩 家下一隻法 30lv 一隻戰未轉職14lv
二星初級會員 #15
原帖由 csnngai 於 2009-1-2 08:41 PM 發表
我sev 2 有幾個朋友都有玩 家下一隻法 30lv 一隻戰未轉職14lv

哦..我都係ser2嫁bo...你e家on唔on得?入面個名又叫咩?
一星新手會員 #16
原帖由 孤月 於 2009-1-2 08:45 PM 發表

哦..我都係ser2嫁bo...你e家on唔on得?入面個名又叫咩?

on緊 你到時會唔會轉玩台版?
二星初級會員 #17
原帖由 csnngai 於 2009-1-2 08:47 PM 發表

on緊 你到時會唔會轉玩台版?

到時睇下點先...你叫咩名入面? 你係咪紅國? 同埋你有冇msn? 加左講野方便d
一星新手會員 #18
原帖由 孤月 於 2009-1-2 08:50 PM 發表

到時睇下點先...你叫咩名入面? 你係咪紅國? 同埋你有冇msn? 加左講野方便d

msn 係我id 之後好熱果隻喵
四星黃金會員 #19
真係呵尼吉帝   終於出
五星白金會員 #20
買包玩下 我係想要距個杯墊
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數