FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #21
兩個id : MICHAEL11 (F) /Michael3 (G)

加msn一齊玩~
三星高級會員 #22
原帖由 kin200535 於 2009-1-4 08:12 PM 發表
兩個id : MICHAEL11 (F) /Michael3 (G)

加msn一齊玩~

留個msn喇@@
大家可以add我一齊玩
MSN: cksw911911@hotmail.com
7LV F Kindle
三星高級會員 #23
kin200535@hotmail.com  我開f/g都得
三星高級會員 #24
點開GAME:smilie_:P2:
三星高級會員 #25
down完隻game,之後開左個joycity 用ie開,左手邊login之後中間有gamestart,更新完就入到game
四星黃金會員 #26
點解我更新完入去就彈左個話個game既防火牆錯誤出黎,搞到玩唔到................
四星黃金會員 #27
依家得左了,韓版真係好玩好多,block左人仲可以搶版咁搶番個波
五星白金會員 #28
原帖由 kin200535 於 2009-1-9 12:45 AM 發表
down完隻game,之後開左個joycity 用ie開,左手邊login之後中間有gamestart,更新完就入到game

吾該哂:smile_30.gif:

六星鑽石會員 #29
有玩既朋友加呢個m群 group253141@msnzone.cn

我地已經有十幾個,快d黎join
五星白金會員 #30
activex開唔到.
我連官網都開唔到.
我冇彈出黎話要安裝喎
五星白金會員 #31
OK了.我開左個ID.了.DOWNLOAD緊.隻GAME
我諗我會開SG^^
一星新手會員 #32
wai咁得閒呀~~~~~~€
二星初級會員 #33
多d人玩就好了~~
成日打野團haha
不過多數韓國人都打得幾好
四星黃金會員 #34
你地e+幾lv????
我個22LVc同20LVpf唔記得左密碼
e+重新開左個F 先7LV
五星白金會員 #35
= ="我登入左去.但係冇彈果個game start個button既?
有冇人點解??
四星黃金會員 #36
原帖由 @樂@ 於 2009-1-24 12:09 PM 發表
= ="我登入左去.但係冇彈果個game start個button既?
有冇人點解??

因為 個網LAG,未LOAD到個籃球( game start )
所以你要等一下
三星高級會員 #37
更新完之後裝更新個陣唔得....
四星黃金會員 #38
痴線 , 韓版d 命中率咁高ge
一有dd 空位就入硬
騎馬都有5成入O_o

而且d 人個個都唔射 , 係咁傳傳傳= =
二星初級會員 #39
完全申請唔到ac..入game又入唔到..幫下好嗎
五星白金會員 #40
原帖由 神沙 於 2009-1-24 12:36 PM 發表

因為 個網LAG,未LOAD到個籃球( game start )
所以你要等一下

=_="終於禁到個button,但係更新更勁耐..........宜家都仲更新緊:ro10:
回到最頂傳統版

選擇頁數