《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #1
全新天賜崎緣吹水頻 @v@
                               會長:乂烈風

會員排名不分先後:  
殭屍仔~亂碼變色龍~MrLxx~炎火刃~senwell~進義~神起烈女~夢乂賤盈~焯烙~星之淚痕~
純情教主~亂碼不動風~絕~夜靈~霍元甲~靚女a等等等等....仲有好多不能盡錄~~~~~~~~
                                        會規1:不攪事只溝女...女既就溝仔~~~~
                                             2:不打自己人
                                             3:不亂開紅
                                             4:永遠保持打機心態唔上腦
                                             5:一年一次會員聚會(一齊玩開心d:smilie_/): )   

二星初級會員 #2
:smilie_:D5: 哈哈我係第一個
一星新手會員 #3
報到報到:smilie_/(:
一星新手會員 #4
hey all 型仔 炎火刃 上黎 但 依家要sleep先啦 haha:D2
一星新手會員 #5
我又黎報到下先a.a
二星初級會員 #6
報到 fk all
二星初級會員 #7
SHIT....會長呢.....快d上黎啦~~~~~全世界等緊你中
:smilie_/(:
二星初級會員 #8
2個月一次就差不多 一年咁耐 :smilie_/(:
二星初級會員 #9
烈風叫我黎踩場:victory:
所以吾好見怪    :ro09:
四星黃金會員 #10
1星軍團-.-
二星初級會員 #11
報到= =..死火啦...又做左傻野>_<
五星白金會員 #12
原帖由 烈風乂 於 2009-1-5 08:23 PM 發表
報到= =..死火啦...又做左傻野>_

face_l_18: 笑死我
二星初級會員 #13
你笑咩野呀:smilie_/(: 知道左唔好嘈呀\"/冇咩人知架
五星白金會員 #14
原帖由 烈風乂 於 2009-1-5 09:12 PM 發表
你笑咩野呀:smilie_/(: 知道左唔好嘈呀\"/冇咩人知架

哈哈哈哈!
一陣出c子講A_A
二星初級會員 #15
比次機會啦>_______________<比人笑架會/.\
五星白金會員 #16
原帖由 烈風乂 於 2009-1-5 10:03 PM 發表
比次機會啦>_______________

幫我奶腳指先喇:redface:
二星初級會員 #17
死柒討....而家即係話黎落我地會長面啦話....不過由你....踩場既都好welcome~~~~由於大多人想見我地帥哥3兄弟啦....會聚就改為2個月一次啦....約到的話@@呵呵
五星白金會員 #18
原帖由 星之淚痕 於 2009-1-5 10:36 PM 發表
死柒討....而家即係話黎落我地會長面啦話....不過由你....踩場既都好welcome~~~~由於大多人想見我地帥哥3兄弟啦....會聚就改為2個月一次啦....約到的話@@呵呵

小自大喇你!!帥哥3兄弟?!!這是gag黎的嗎?天大的笑話 你叫帥 我叫什麼?
我可是帥爆的帥哥討
二星初級會員 #19
你叫帥爆 但我比你梗帥 小討仔haha
五星白金會員 #20
原帖由 MrLxx 於 2009-1-5 11:08 PM 發表
你叫帥爆 但我比你梗帥 小討仔haha

冇可能A_A世人冇人比我更帥:em014:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數