街機遊戲討論版

主題列表 登入
二星初級會員 #1
del~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

二轉會員 #2
o........我是玩 G1-LEADING SIRE馬機.V2的

^^"
二星初級會員 #3
原帖由 小小蒼隼 於 2009-1-5 04:00 PM 發表
o........我是玩 G1-LEADING SIRE馬機.V2的

^^"

v2姐係咩-.,-鼓機嗎?
你玩馬機 識唔識玩牙-.-
我玩親都要玩2 3百蚊- -
二轉會員 #4
原帖由 mg133 於 2009-1-5 08:48 PM 發表

v2姐係咩-.,-鼓機嗎?
你玩馬機 識唔識玩牙-.-
我玩親都要玩2 3百蚊- -

ar.....唔好意思排錯左
G1-LEADING SIRE V2馬機
即係第二代的,個畫面大d睇大電視,而唔係睇果d馬馬玩具的^^
我以前都係用咁多錢的@@"
我玩都係一般 一定唔係勁果d
多多指教呀~~>﹏<"
二星初級會員 #5
原帖由 小小蒼隼 於 2009-1-6 10:57 AM 發表

ar.....唔好意思排錯左
G1-LEADING SIRE V2馬機
即係第二代的,個畫面大d睇大電視,而唔係睇果d馬馬玩具的^^
我以前都係用咁多錢的@@"
我玩都係一般 一定唔係勁果d
多多指教呀~~>﹏

差唔多架咋 買馬 都係3角形果d...
你有咩賭馬仔心得牙
指教下我啦..前輩=3=
二星初級會員 #6
新世界1 $50cr
二星初級會員 #7
原帖由 V星JET 於 2009-1-7 12:57 AM 發表
新世界1 $50cr

咁癲-.-..
咁姐係有排玩 佢唔洗做生意啦-.-
前輩 識唔識賭馬牙 指教下..
五星白金會員 #8
指點下我地呢d新手丫=0=
二星初級會員 #9
原帖由 鬼武二者 於 2009-1-7 11:12 PM 發表
指點下我地呢d新手丫=0=

係囉-.-又冇人傾/.\
二轉會員 #10
嘩~~haha其實大部份都記錄晒的@@"
可以去番之前果個討論搵到資料的

http://www7.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

嘿嘿 ~!
禁止訪問 #11

新天地?林建材天天降价网是????林建材?主的?林??供??合作集?机构本网站的宗旨是“天天都在降,行??人?”,?您提供优?价最低的?林建材。
    巴?木,?自印度尼西?,天然防腐。原价:12000元/立方 今日价:8000元/立方。巴?木?品?如下:

主要?品有:?林木材(炭化木,巴?木,山樟木,金不?,?雪松,樟子松,南方松,坤甸板材,康帕斯,芬?木等)、?林石材、地面材料、植草板格、排水材料、?池井?、雕塑小品、?保?施、游??施、塑木材料、?林油漆(德??基、??木木腊油、美??姆?、新天地水性漆等)、金???、竹木制品、水景?泉、肥料泥炭、景??具、仿真植物、塑料制品(塑木地板、塑木花架、塑木??、塑木?梯、塑木垃圾桶等)等。

网?覆?范?:
北京天天降价网 上海天天降价网 天津天天降价网 ?州天天降价网 重?天天降价网  
武?天天降价网 ?沙天天降价网 深圳天天降价网 成都天天降价网 福建天天降价网
安徽天天降价网 太原天天降价网 沈?天天降价网 ?春天天降价网 石家庄天天降价网
南京天天降价网 杭州天天降价网 合肥天天降价网 南昌天天降价网 呼和浩特天天降价网
?南天天降价网 ?州天天降价网 南宁天天降价网 海口天天降价网 哈??天天降价网
??天天降价网 云南天天降价网 拉?天天降价网 西安天天降价网 ??木?天天降价网
?州天天降价网 西宁天天降价网 ?川天天降价网
香港天天降价网 台?天天降价网
全??一服???:
400-716-5788
(免???,可?真)
手机:13923770317 QQ:674520323
网址:
www.newdays.cn
?系人:?先生

二轉會員 #12
我仲係玩緊第一代馬機, 我覺得大電視唔好玩 !! =.="

我係 apm 玩開, 1蚊 20分...

都算幾易玩, 成日爆金 :smilie_:D4:
一星新手會員 #13
原帖由 Raymond豪 於 2009-1-31 08:00 AM 發表
我仲係玩緊第一代馬機, 我覺得大電視唔好玩 !! =.="

我係 apm 玩開, 1蚊 20分...

都算幾易玩, 成日爆金 :smilie_:D4:

你係apm玩 你咩時候上去呀
我上親去都係出g1架渣 出親都1.9-2.3
次次出都俾人吊=.= 我都係想開特別賽者
有左個資格我就唔會出架啦 咁都成日俾d熟人話-.-
就算唔話你 都望住你 好似話:使唔使咁呀你=.=
四星黃金會員 #14
原帖由 水瓶﹏健少 於 2009-2-23 11:44 PM 發表

你係apm玩 你咩時候上去呀
我上親去都係出g1架渣 出親都1.9-2.3
次次出都俾人吊=.= 我都係想開特別賽者
有左個資格我就唔會出架啦 咁都成日俾d熟人話-.-
就算唔話你 都望住你 好似話:使唔使咁呀你=.=

話你果D人 GE馬一定好 廢
======
請加設街機的
G1 Leading Sire專區

原因
1.很少討論區/論壇設有專區
2.這遊戲廣受歡迎