Left 4 Dead(L4D)

主題列表 登入
區域版主 #1
2000fun m群

group407543@msnzone.cn

=============================================

玩家名稱:

vlan server:

喜好(武器):

有冇"麥克風":  

MSN:

============================

玩家名稱: 阿基里斯@2000FUN

vlan server: 03 / 13

喜好(武器):  M4/散彈

有冇"麥克風":  有

MSN: troyjimchan@hotmail.com

一星新手會員 #2
玩家名稱: 我的名字叫塵灌稀

vlan server: 2/3/13

喜好(武器): all

有冇"麥克風": 有

MSN: skyjjjj-_-@hotmail.com
七星元老會員 #3
塵灌稀:smilie_:10: 好攪gag喎個名

點解無正版留名區既豪哥:smilie_/(:
一星新手會員 #4
玩家名稱: [HKDIS] ルルーシュ.

vlan server: 邊個都會上

喜好(武器): 手動散彈/半自動散彈/狙擊

有冇"麥克風":  有~但唔識SETUP-.-

MSN: dmc3ofdante@hotmail.com
五星白金會員 #5
玩家名稱: 邪逆乂魂
vlan server: l4d TCP(唔知點解只可以入呢個/.\..入其他l4d ser..入到l4d 冇場比我入><)

喜好{武器} 連散/m4

有冇"麥克風":  冇

msn: lam8016166@hotmail.com

區域版主 #6
原帖由 saiendy 於 2009-1-11 12:41 AM 發表
玩家名稱: [HKDIS] ルルーシュ.

vlan server: 邊個都會上

喜好(武器): 手動散彈/半自動散彈/狙擊

有冇"麥克風":  有~但唔識SETUP-.-

MSN: dmc3ofdante@hotmail.com

禁c制用-.-
區域版主 #7
原帖由 大邪神庵 於 2009-1-10 11:48 PM 發表
塵灌稀:smilie_:10: 好攪gag喎個名

點解無正版留名區既豪哥:smilie_/(:

因為我玩vlan:smilie_O_o:
區域版主 #8
原帖由 月之魔童 於 2009-1-11 01:05 AM 發表
玩家名稱: siuchuen233
vlan server: l4d TCP(唔知點解只可以入呢個/.\..入其他l4d ser..入到l4d 冇場比我入>

咁奇怪-.-
二轉會員 #9
玩家名稱:嘉琪

vlan server: -.-有位就入

喜好(武器):m4

MSN: hoho6172003@yahoo.com.hk
區域版主 #10
原帖由 409 於 2009-1-11 12:22 PM 發表
玩家名稱:嘉琪

vlan server: -.-有位就入

喜好(武器):m4

MSN: hoho6172003@yahoo.com.hk

原來係你:smilie_:10:
五星白金會員 #11
玩家名稱: steam : jay_10k401
              game : 龍月` (方便m群認人)

vlan server:  多數ser10 , 11 (睇m群 d人玩咩ser)

喜好(武器):連散/m4

msn: jay_romance401@hotmail.com

MSN:
二轉會員 #12
原帖由 阿基里斯 於 2009-1-11 12:54 PM 發表

原來係你:smilie_:10:

係呀:smilie_:D4:
二星初級會員 #13
玩家名稱:ABC
vlan server:見多人咪入
喜好(武器):m4/j
MSN:lowingchun@hotmail.com
區域版主 #14
等我遲下開返個 2kf m 群先..
八星無敵會員 #15
原帖由 阿基里斯 於 2009-1-11 04:12 PM 發表
等我遲下開返個 2kf m 群先..

有人開左~:face_l_04:
group407543@msnzone.cn
八星無敵會員 #16
原帖由 月之魔童 於 2009-1-11 01:05 AM 發表
玩家名稱: siuchuen233
vlan server: l4d TCP(唔知點解只可以入呢個/.\..入其他l4d ser..入到l4d 冇場比我入>

你係一開始已經係咁定係之前都連到其他ser?
我之前連到其他ser,有一排淨係連到tcp,跟住重裝window就ok了~:face_l_07:
五星白金會員 #17
原帖由 curapica 於 2009-1-11 05:45 PM 發表

你係一開始已經係咁定係之前都連到其他ser?
我之前連到其他ser,有一排淨係連到tcp,跟住重裝window就ok了~:face_l_07:

一開始已經係咁架啦!!
六星鑽石會員 #18
玩家名稱:劃破晴空/前名:arfly021

vlan server:01/02/13/10

喜好(武器):shot gun(2枝也可)

MSN:arfly_021@hotmail.com

八星無敵會員 #19
原帖由 月之魔童 於 2009-1-11 06:26 PM 發表

一開始已經係咁架啦!!

可能重裝window會搞掂:face_l_12:
唔一定係~~:face_l_14:
二星初級會員 #20
玩家名稱:o花o

vlan server:入到就入

喜好(武器):-.-咩都用

MSN: coolalan1314@hotmail.com
一齊玩啦a"a
下一頁
回到最頂傳統版