夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
三星高級會員 #1
各位親愛的玩家大大們:

您好,我是官方小妹!大家都知道我是官方吉祥物,就是那種花瓶人物:smilie_:D5:
那我均存最重要的意義是什麼呢!?:smilie_O_o:
就是收集各合的意見、Bugs,向廠商大人反應!

當然啦,我會盡力令大家的意見得到接納、bugs得到修改!
希望大家能支持我喔!!

官方吉祥物
   官方小妹敬上:ro02:

六星鑽石會員 #2
係好遠見到D人係有著裝...不過可以話係等於無著
但一行近佢D裝又會變=..=變左出黎
好心GC搞搞佢
仲有法師用杖..把杖雖然係加魔攻
但就好似係裝飾咁
一用招...法師就將把杖放係背後...而唔係拎住把杖出魔技-..-
咁樣好似無用到把法杖=..=
希望GC又搞搞佢啦
四星黃金會員 #3
本人覺得GAME入面D字有D朦朦地@@而且希望係精靈商店買開+精靈體力野可以疊埋一起=]
四星黃金會員 #4
我覺得做魔職既話....d mp應該多返d...而hp則可少
四星黃金會員 #5
我只係想問....
點解我用和記斷線斷到哭....

我相信絕對唔係和記既問題...
因為我唔開 game 玩果時.....可以上網上足一日都未試過斷線...
但係只要我一開 game....
最多半個鐘就會斷線一次...每次上返黎我都係訓左係地睇星星...
究竟點先可以無呢個問題發生??
會唔會係撞左某d程式???
p.s. 我防毒係用 "nod32"
四星黃金會員 #6
希望弓手唔好成日話目禁太近-    -
好麻煩-  -
二轉會員 #7
精靈合成裝備加返多d成功率 就咁多   e樣野搞到我有時想刪 狂合都合唔到
三星高級會員 #8
我想講
提高d人仔既命中
姐係降低d怪回避
我射手31lv打高原d巨人(30-32)10下miss5下
同埋射手有d技係咩50%有第2次傷害果d
起碼75%啦
一係就唔好+攻,直接連射幾野
同埋提高所有武器既攻速
仲有要拉遠技能同普攻既傷害距離
兩樣野好似一樣咁= =
合成成功機會高d啦大佬
仲有果d瑟斐爾能量/精華果d野,比個任務以外既徒踁我地拎啦
係咁多啦
game名:試玩一號
一星新手會員 #9
希望快d有自動道航就好啦
做任唔使找黎找去都找唔到 我做一個任要找成個鍾
四星黃金會員 #10
原帖由 Eleanor 於 2009-1-12 12:05 PM 發表
希望弓手唔好成日話目禁太近-    -
好麻煩-  -

我都覺得應該改改佢
成日用完一招技第二招都未用就要轉劍用
煩完,最衰係劍得一招重擊  肺到...  招閃電反應使用時間多到...我都唔想講
重有我覺得要整整個樓梯
點解我係左右邊行上去都可以行到嫁,2d咩
重有丫,唔該可唔可以係任務到+做完有幾多經
最後想講既係唔該+一個整理按鈕
成日有幾個同一樣既野係背包到,想整曬又要曬好多時間
+個按鈕咪好lor
就係咁多  講完

四星黃金會員 #11
我想講d 補品冷卻時間太長.d怪又重攻.次次俾怪打死都未用到第2次加血
仲有.密語好唔方便啊.希望加個 好似 夢之歷險 咁差唔多 .即時通.  唔該
四星黃金會員 #12
hallo,我係龍飛鳳舞..成日見到你的吧,xD":smilie_:P2:
你先下用火槍吧-.-
勁好多,弓同槍d攻差好遠
仲有隻怪如果行到到應該很番半條或者仲小
合兩把橙單手劍
遠唔死行到黎到即死=v=
本人出技方法
暈技--->雙箭----->暈技一定死
單射---->暈技---->單射--->味死 用劍即死
減慢速度個招--->雙箭--->暈技-->普攻
三星高級會員 #13
原帖由 白樂 於 2009-1-12 04:42 PM 發表
hallo,我係龍飛鳳舞..成日見到你的吧,xD":smilie_:P2:
你先下用火槍吧-.-
勁好多,弓同槍d攻差好遠
仲有隻怪如果行到到應該很番半條或者仲小
合兩把橙單手劍
遠唔死行到黎到即死=v=
本人出技方法
暈技--->雙箭 ...

我20lv已經轉左火槍
仲有射手玩遠攻,點可以用遠武打一半再用刀打一半?
p.s我見過你咩= ='
三星高級會員 #14
完成了任務的npc應優先顯示錢袋圖示,現在會因有任未接而出了書圖示
三星高級會員 #15
希望聖騎有雙手盾!!!可以作一個全主坦,放棄一所有攻擊!!成為同伴的最強之盾
六星鑽石會員 #16
仲有我希望d hp水同mp水平d啦
因法師主要用技升lv...要大量mp水同hp水..
而我見1枝mp水都要50銅太貴啦
一星新手會員 #17
如果個背包有一頁係 拎黎放 材料既話仲好=]:victory:
唔洗同d雜物 放埋一齊 搞到唔多夠位-c-:smilie_:10:
四星黃金會員 #18
一齊打過幾次任吧><
我係話用遠攻打唔死仲有近攻
仲有我近攻都500幾600= =
四星黃金會員 #19
仲有我想問小妹 幾時公怖bugs王:smilie_:)3:
三星高級會員 #20
原帖由 白樂 於 2009-1-13 05:29 PM 發表
一齊打過幾次任吧><
我係話用遠攻打唔死仲有近攻
仲有我近攻都500幾600= =

你有冇試過3連miss?
本應可以3下死既怪,要用近攻打全程
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數