《夢之樂章》公會區

主題列表 登入
版主 #1

2000FUN公會已在2009年1月15日晚上9時2x分成功創立。

公會名稱 : 血盟  

意義 : 會名係由滴血為盟呢個詞語而黎 , 以表達出大家係同一個會都係好戰友 。

伺服器 : 協奏曲

加入方法 : 有意加入人仕請自密/寄信給 各副會長

加入條件 : 本公會不設加入等級限制 , 但要求加入會員在公會頻道中大量發言 ,

若能達到這要求 , 我們熱烈歡迎你加入本公會。

公會等級 : 四級

公會人數 : 53/75 (2009年2月5日更新)

注意事項 : 1. 當公會人數到達上限時,會把不發言人士踢走,以便招收新會員

(注意 : 等級不是重點,不發言才是重點)

2. 若對本公會/會員有任何投訴/意見,請自密/寄信給 我(小豪) 或 各副會長,我們將會進行處理。

-----------------------------------------------------------------

會員名單 (2009年2月5日更新)

會長

小豪

副會長

無名小子
舊夢思憶
金之魅影

高級會員

肥仔浩

魔爾米加

紫依

影馬

DeZuri

夜弦

一龍

一般會員

ST

小乜

零肆捌柒

乂黃毛小子乂

小Bi

MRY濠少

牛奶仔

基路亞

邪咒無影雪

心女

Ogre

MoNs

四楓院夜一

正正子

克勞爾

煩o小軒

乂NearLy乂

家萱

我好野

晴美

小詩

乂sky乂

o寶唄小舞o

o寶貝小刈o

乂興哥兒乂

Mr乂澄

索爆鏡

芒果布甸

夢滅

滅絕乂海狗

熾翼天使

怨恨

綠楓

珊乂瑚

魔兒

逆剎魂M

星龍

閻鬼

乂毒雞乂

小金

無功能會員

(注:當會員犯規時才適用)

-----------------------------------------------------------------

公會合照(備用)

三星高級會員 #2
我第一個入
ser 1 聖騎 冷血
版主 #3
竟然係得1個人入 -_-'。
副版主 #4
我都入 聖騎 雷魂ser1
四星黃金會員 #5
我都入啊.不過唔知咩SER
三星高級會員 #6
嗯~
第3:邪王奶媽(好明顯係補師)
二星初級會員 #7
我都唔知入唔入好:em015:
小弟慣左做浪子:smilie_:D3:
一星新手會員 #8
我玩ser1
我叫闇魔士
請多多指教
五星白金會員 #9
我又入...
名字叫 金之魅影 地獄使
一星新手會員 #10
邊個開!????????????????
三星高級會員 #11
開幾多個ser?
版主 #12
原帖由 serenagod 於 2009-1-14 07:36 AM 發表
邊個開!????????????????

我打算開架 , 所以問下有無人入。

同埋用咩名@@'。
三星高級會員 #13
如果開公會的話,順便開多個公會M群,會唔會比較好D呢?
二星初級會員 #14
係邊個ser開@_@?
協奏曲定係小夜曲??
版主 #15
原帖由 rt1314 於 2009-1-14 05:44 PM 發表
如果開公會的話,順便開多個公會M群,會唔會比較好D呢?

呢個可以後考盧。

不過用咩名黎開呢 @@'。
五星白金會員 #16
公會名~~黎開囉~~
版主 #17
原帖由 gold3gold3 於 2009-1-14 05:51 PM 發表
公會名~~黎開囉~~

姐係叫咩名 :smilie_:D4:
五星白金會員 #18
首先同你講~2000fun會員公會係唔得...
因為封測果時我本來想改..~因為打唔到咁多字~所以改唔到~
可以叫2000fun公會...或者同2000fun有關既字眼我覺得ok架~
版主 #19
原帖由 gold3gold3 於 2009-1-14 06:29 PM 發表
首先同你講~2000fun會員公會係唔得...
因為封測果時我本來想改..~因為打唔到咁多字~所以改唔到~
可以叫2000fun公會...或者同2000fun有關既字眼我覺得ok架~

封測果果個2000FUN公會係你開架@@?。
三星高級會員 #20
唔好叫2000fun公會啦,好難聽。
改個有氣勢少少既,,ok?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數