《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

以下係  極殺  會員的感想

HC:未入得7.7
黑夜:而家要守城!
@糖糖@:而家傾守城!
雲古。月龍:期待守城戰!
雲古。小細:好開心,好似放鬆哂咁!!
小笨乂蒲:......
華弟:霸王硬上弓,淫海戰術,係無敵GE!
你阿媽個橙聯隊:守到先開心啦大家
瑪利亞:最好收多d人0.0

VIP會員 #2
-__-" 公喜晒
mimi,瑪利亞 仲係度...
好耐冇玩  唔知仲有冇人記得我個名
Mr_Y :smilie_O_o:
四星黃金會員 #3
正啊:smilie_:P2:
一星新手會員 #4
yin哥 點會唔記得 =]
你仲係135麻 番黎玩 e+升lv好易架.

瑪利亞say: 你之前唔係話可能玩番咩,唔玩既同我放低你個ac 我拎黎殺:smilie_:p:
五星白金會員 #5
哇 極殺咁勁既已家

我係云少呀 你地加油打柒紫雨呀:ro01:
VIP會員 #6
原帖由 天音mimi 於 2009-1-17 06:29 AM 發表
yin哥 點會唔記得 =]
你仲係135麻 番黎玩 e+升lv好易架.

瑪利亞say: 你之前唔係話可能玩番咩,唔玩既同我放低你個ac 我拎黎殺:smilie_:p:

要既早講-.-"
比埋你地幫我升
150叫我返黎 殺下人都唔錯face_l_18:
裝備我整又點話-.-"
我係冇心機去升lv  日日都唔係屋企  好煩
五星白金會員 #7
原帖由 傻仔然哥 於 2009-1-17 10:05 PM 發表

要既早講-.-"
比埋你地幫我升
裝備我整又點話-.-"

估唔到你仲未收皮:smilie_/):
二轉會員 #8
好多勁人:smilie_:P2:
三星高級會員 #9
忽-.- 我打左一半就食飯 搞到上唔到鏡~/.\
四星黃金會員 #10
原帖由 傻仔然哥 於 2009-1-17 10:05 PM 發表

要既早講-.-"
比埋你地幫我升
裝備我整又點話-.-"

仆 街 y 好耐冇見:victory: :victory: :victory:
一星新手會員 #11
再見啦...極殺..
五星白金會員 #12
原帖由 YuNG爺 於 2009-1-21 12:45 AM 發表

仆 街 y 好耐冇見:victory: :victory: :victory:

我唔上水你都唔撚上水:smilie_:D4:
一星新手會員 #13
估唔到極殺咁好ge幫都會散~:donno: :donno: 點解呀?極殺個個都咁勁~點解要散~極殺工贏紫雨係一次很開心ge事~點解要.........:donno: :ro03:
回到最頂傳統版

選擇頁數