《吞食天地2‧究極版》遊戲資料區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
本帖是給予(鬼+豪)/(鬼+鬼)作參考
一開號 馬上做新手任務到10等 轉完職 馬上搵人帶做9糧  

做完可以14級了  帶番隻程仔~用"渤海樹林"  
有人會問:夠挂咩? 打好痛..   ans:因為你做左9糧而且想快速升,小小野算係乜:smilie_/):

打到18級 (應該1-3小時) 去"齊都樹林"打亡國遺臣(你入地圖向右行就得) 可以比你升到30級(只需一日時間)
本人單挂也是1日升到28等:smilie_:D4:

30等了..換隻潘吧  去雲峰山or郯城升到38 轉去廣陵大寨夠升到44了

44級挂白馬湖到48級,,,再轉挂 下個個水寨掛(好似叫貽x水寨..忘了XD)  挂 到52等了

52等轉挂琅邪山9 可以挂上60了....

第一次寫文章...寫得不好勿見怪:smilie_O_o: ...本人鬼+豪既經歷  各位唔好踩我呀-_-  有咩唔明可以題出.....:smilie_:D5:

再+一句:齊都樹林係泰山既前一個地點 本人係挂完齊都直接挂雲峰山...

三星高級會員 #2
原帖由 飄雪﹏遊蕩 於 2009-1-18 09:38 AM 發表
30等了..換隻潘吧  去雲峰山or郯城升到38 轉去廣陵大寨夠升到44了

我本人係32掛小沛 d野好廢- -
都幾易升- -
郯城有遊說野- -
好煩- -
三星高級會員 #3
因為你2人挂  中左遊說 令一個acc都會幫手殺 所以唔係問題@@
五星白金會員 #4
鬼+鬼=.=鬼+豪~o~

你掛邊到得啦=.=....無乜地方會唔夠打-.-..
三星高級會員 #5
原帖由 wingwing0606 於 2009-1-18 12:53 PM 發表
鬼+鬼=.=鬼+豪~o~

你掛邊到得啦=.=....無乜地方會唔夠打-.-..

你試下去天峰山lo  如果真係你咁講既話 而且 我打比新手睇 唔係比老手睇架wo 哥仔-_-
三星高級會員 #6
44lv掛白馬:ro05:

咁能神奇:ro02:
三星高級會員 #7
原帖由 FGFGAA 於 2009-1-18 06:56 PM 發表
44lv掛白馬:ro05:

咁能神奇:ro02:

帶藥快速升 點解唔得? 而且你係組隊挂face_l_18:
二轉會員 #8
唔提泰山??????
二星初級會員 #9
泰山升lv性地face_l_18:
三星高級會員 #10
點解唔下合擊率

樓主一直係越級打怪升到4x以上唔係1日半日就可以升到
合擊率咁低點長掛架
四星黃金會員 #11
齊都的幾多lv?
三星高級會員 #12
原帖由 楊:過 於 2009-1-19 04:37 PM 發表
齊都的幾多lv?

齊都怪係30lv......
二轉會員 #13
冇用既
快速升lv=不停消錢
新手邊到搵錢呀face_l_18: face_l_18:
二轉會員 #14
原帖由 無心之失[豪] 於 2009-1-20 06:39 PM 發表
冇用既
快速升lv=不停消錢
新手邊到搵錢呀face_l_18: face_l_18:

打9糧....
六星鑽石會員 #15
原帖由 kelvin177685 於 2009-1-20 06:43 PM 發表

打9糧....

咁一個新手冇人帶呢??
三星高級會員 #16
原帖由 tinchi3721 於 2009-1-20 08:50 PM 發表

咁一個新手冇人帶呢??

face_l_18: 可以自己睇攻略 保證行一兩次就識  
搵到人帶就+人 搵唔到人帶咪自己行lor  d怪 對d  20級人都應該到
二星初級會員 #17
我4個ac lv27去雲峰山練,覺得升得太慢,有無好地方?
三星高級會員 #18
原帖由 jackwahhk 於 2009-1-21 11:49 AM 發表
我4個ac lv27去雲峰山練,覺得升得太慢,有無好地方?

雲峰/泰山  對27lv黎講係天堂黎了....基本上 要最小30lv先可以挂到郯城
二星初級會員 #19
9糧掛唔夠5個鐘就食晒
一星新手會員 #20
鬼謀食量真係好大XD
我試過鬼+陳宮
朝10掛到晚10
掛左我100個土黃包同埋100個天藍包
搞到我第2日打完糧都唔知掛唔掛好face_l_18:

上面有位人士覺得44掛白馬神奇...
不過鬼(3火裝)+陳宮(3火裝)
係完全夠打...我試過掛左兩粒鐘都冇死過...
不過扣血真係太多~掛番廣陵好D...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數