極速快車手

主題列表 登入
二星初級會員 #1
0n9 家陣d價格升到你唔信.....
搞到我呢d唔想洗錢黎玩game既人都要洗錢
1000點 2000m玩幾耐先會有???
3油 50m1支?笑左囉
GM你0n9都唔好搞到隻game禁掛''
點解台灣又係你呢d活動...點解人地重有禁多人玩??
人地會理隻game,;`唔會開左就唔理囉!!
台服d錢都唔會升得禁勁掛....
我就唔信有人洗錢家陣既身家有1e
gm得個樣?請你返黎坐....等個服汁?.?
呢d就係你地既工作??禁叫d人玩咩??
賽車game 無人去對戰場都叫賽車game
日日夜夜禁去撞h...好過引咩!!比你1日升到80lv又點??
自由對戰日日都有d 50幾lv既人
拎住架新lv車..都排包尾*v*笑
有lv無技術@v@有咩用?
如果有人唔同意我既講可法請不要屌我
我唔想發生鬧事!!
二星初級會員 #2
No.1 Say得好我好Agree:smilie_:D5:
二星初級會員 #3
有洗錢技術
二轉會員 #4
大家每人SD一封信俾客服啦......

我撐你呀樓主!!!!!!!!!!!

我幫你係個GAME果到講下!!!!!!!!!

二星初級會員 #5
sd左好耐啦`' - -
本人game名叫:無靈魂的驅體
你地應該見過下我
二轉會員 #6
原帖由 烈〃 於 2009-1-23 07:00 PM 發表
sd左好耐啦`' - -
本人game名叫:無靈魂的驅體
你地應該見過下我

見過你係全體頻到講野.....

絕望上
五星白金會員 #7
我都唔玩啦- -比佢咁既活動攪一攪
摘星拱月字- -
二轉會員 #8
原帖由 醉夢月 於 2009-1-24 02:21 PM 發表
我都唔玩啦- -比佢咁既活動攪一攪
摘星拱月字- -

宜家咪玩下囉....GM 一洗AC就再見啦 G.E.M GE 極速快車手!
二星初級會員 #9
摘星拱月比野我>__<
得唔得丫??
六星鑽石會員 #10
支持改左個洗錢 0,0
VIP會員 #11
我支持餓死油魔大行動!
二轉會員 #12
原帖由 叉雞利 於 2009-1-25 11:39 AM 發表
我支持餓死油魔大行動!

小弟無知....不明所言.........
一星新手會員 #13
支持改左個洗錢
二星初級會員 #14
轉美版玩啦.新手lv.1都成5架車.係台版狗西鎖哂勁車來賣錢:ro04:
美版每月送90 G幣:ro01:
三星高級會員 #15
原帖由 diuula0815 於 2009-1-28 06:41 PM 發表
轉美版玩啦.新手lv.1都成5架車.係台版狗西鎖哂勁車來賣錢:ro04:
美版每月送90 G幣:ro01:

美版玩到咩??
二星初級會員 #16
我都冇玩好耐lo~~~
之前本身仲諗住玩   但佢話我的ac有木馬 唔比我入  勁無奈...好彩冇買點
名:Lung
二轉會員 #17
樓主話5XLV拎住新車都包尾咁我又唔係咁認同

因為我6XLV渣住架冇零件既V4EVO10先拎到第2:cry:第一名係V6
二星初級會員 #18
人地洗錢咁多日你到可以洗GA
人地玩幾耐你玩幾耐JA
咩game玩耐左D錢到會升
人地7xlv上本來玩一日到可以有1o0幾萬  (你洗錢都要拎新人行去巨蛋唔洗時間咩)
新手車唔一定包尾
我15lv v3車到win過58lv(玩高級山路)
隻game係睇技術你理得佢有無$(係Gm o n 9 改到起步渦輪咁難出)
一星新手會員 #19
支持樓主,油價急升:mad:
三星高級會員 #20
gem姐d蕃黎wo...一齊玩丫
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數