STING(台灣)

主題列表 登入
三星高級會員 #1
已經投票完中文名
宜家到乜野女子戰隊乜鬼賽
食住花生等佢幾時進入完成階段(全面「開戰」)
http://www.sting.com.tw/News/Notice_View.html?n_Seq=188

各位親愛的《STING》戰士們您好:
      各位英勇的戰士們,《STING》中文名稱票選活動已經結束嚕^^,大家對於自己喜愛的名稱是否有被選中而感到好奇呢!!那現在就公布《STING》中文名稱票選出來的是~!~!~!~!~!~《致命衝突》感謝大家的參予~~也感謝投稿的玩家們^^讓《STING》注入了新的生命與不一樣的希望!
五星白金會員 #2
係咪姐系 差唔多公測喇?
依家好鬼悶 cso又悶
三星高級會員 #3
原帖由 夜狼虫 於 2009-1-24 08:50 PM 發表
係咪姐系 差唔多公測喇?
依家好鬼悶 cso又悶

官網拖延時間計畫:
階段1-------------->階段2-------->階段3
選舉投票中文名--->女子隊選拔--->全面開戰

而家正在進行第二階段
公測係8月個陣已經完左
宜家一黎就係玩正式
不過唔好抱住唔洗錢就可以玩到成仙既心態去玩
online game 昆水手法層出不窮
五星白金會員 #4
原帖由 月見 於 2009-1-24 10:10 PM 發表

官網拖延時間計畫:
階段1-------------->階段2-------->階段3
選舉投票中文名--->女子隊選拔--->全面開戰

而家正在進行第二階段
公測係8月個陣已經完左
宜家一黎就係玩正式
不過唔好抱住唔洗錢就可以玩到成 ...

哦原來係咁..
個時係封測= =依家仲未到公測 公測=(正式)
我封測都未玩過 我想問下d槍 係唔係買左會變永久?
好似cso咁就慘..食水都幾深下
三星高級會員 #5
原帖由 夜狼虫 於 2009-1-25 07:38 AM 發表

哦原來係咁..
個時係封測= =依家仲未到公測 公測=(正式)
我封測都未玩過 我想問下d槍 係唔係買左會變永久?
好似cso咁就慘..食水都幾深下

nah
封測=6月到
公測=8月
好似有兩次公測
下一次就係正式投入服務
公測D槍係計時間
GAME錢一樣
五星白金會員 #6
咁咪姐係同CSO一樣咁大食= =..
不過冇所謂 最緊要好玩 玩得開心~
三星高級會員 #7
原帖由 夜狼虫 於 2009-1-27 01:48 PM 發表
咁咪姐係同CSO一樣咁大食= =..
不過冇所謂 最緊要好玩 玩得開心~

GAME錢都唔係好難搵
好似公測咁 有唔少人都儲到幾萬幾萬
三星高級會員 #8
各位親愛的《STING》戰士們您好:

歷經為期15天的TABASCO GIRL 選拔大會報名初選,全國各地的嗆辣美少女報名名單有如雪片般飛來,讓選拔小組看到眼睛都快脫窗啦!在選拔小組不眠不休、挑燈夜戰的努力下,終於挑選出了12位最符合甜辣醬特質的嗆辣女孩們,準備在2009.2.12進行殘酷的玩家人氣票選選拔,通過這個人氣票選考驗的6位女孩才能成為最嗆最辣的甜辣醬女孩戰隊成員!她們的命運,就交付在您的手中了,別忘了2009. 2.12 來STING官網決定您心中的甜辣醬女孩喔!

YNK Taiwan 敬上

冇三月唔洗諗開波
五星白金會員 #9
廢公司一間:victory:
三星高級會員 #10
原帖由 修羅.劍 於 2009-2-8 08:49 PM 發表
廢公司一間:victory:

冇咁大個頭唔好帶咁大頂帽...
明知自己唔可以短時間之內搞掂台灣地圖同一堆新野就唔好搞
release 個 最basic既板本出黎比人玩住先唔好
宜家睇住d送冇飯食,餓死晒班玩家
有唔少玩家等唔到ST已經轉左去其他遊戲(包括小弟)
而家已經2月24號,官方仲仍然搞緊女戰隊選舉
完全唔守佢之前定下既2008年第4季誠諾
呢間公司已經誠信破產,我比較想睇下佢點樣玩落去
食住popcorn等睇movie :D2
三星高級會員 #11
咩呀...即係幾時先有得玩?
五星白金會員 #12
2046都唔知得未 :victory:
三星高級會員 #13
http://www.sting.com.tw/News/Notice_View.html?n_Seq=192
各位親愛的《STING》玩家您好:

感謝您參與 STING 致命衝突 TABASCO GIRL 的票選活動,經由各位選出的 TABASCO GIRL 我們將進行下一階段的面談,以下是參與本次票選活動的得獎名單(帳號後三碼不公開):

感謝各位玩家對 STING 的支持,也再次恭喜得獎的玩家,
*SKIP*

敬請各位喜愛 STING 的玩家近期密切注意官方網站的最新消息喔~~

YNK TAIWAN 敬上

搞咁多小動作佢都係要Face off public
估下佢又會出乜小動作話要delay:D2
論壇乞丐 #14
5月13日上午,去年地震?在什邡??寺降生的108名?儿?聚新建的什邡北京小?,集体?祝周?生日,并?行??的抓周?式。??魔力?保洗衣球   去年512大地震中,什邡市?幼保健院大?被震成危房,一?之隔的??寺打破禁忌收留??和孕?。此后的三?月中,共有108名?儿在??寺?降生,他?被??“??娃”。地震后,“??娃”分散到全?各地,??多方?找,?于聚?。年???音佛金手?www.xiyiqiu9.com
  ?楷的儿子?家?去年6月出生在??寺的?篷?院里,?在一家人住在成都,今天?程赶回??加活?,看到昔日一同住??篷的其他孩子和家?,?楷感到很?切。日本法藤??圈
  今天的生日抓周?,?馨且充???气息。首先?行了“拉保保”的?式,?是四川古已有之的特色?俗,即父母?孩子?干爹干?。?自澳大利?的?克•?克曼去年地震?在什邡做?志愿者,今天能成?“??娃”肖震?的“洋保保”,他非常高?,??是自己的第三?女儿。?斯力神奇魔?
  ??寺住持素全法?????,看到“??娃”?聚一堂,他甚感高?和欣慰,同?也呼吁更多地?注????孩子。?妍堂家用桑拿机
  最后,T8神奇魔?108?孩子一起抓周,素全法?和嘉?一同?孩子?切生日蛋糕。(?者 ??)http://www.xiyiqiu9.com
一星新手會員 #15
者係幾時有得打:fire:
回到最頂傳統版

選擇頁數