《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
:smile_13.gif: 無玩超耐,,,但簡唔中都會拎返D相出黎懷念下,,:smile_30.gif:

個陣以超耐時間滿90級:smile_13.gif: 好似係第2百幾名=.=唔記得啦
但都有幾個禮拜時間上誅仙冇野做..ON9到日日影風景a_a
同寶貝蛙王影相:smilie_:10:睇佢幾乖..唔打我wo

除左影風景..著住碧瑤裝睇碧瑤都係每日必做:smilie_:10:

圍揪四轉任務怪=.=唯一一隻未開地圖既百幾lv怪

由於可以著住碧瑤裝+騎雪狼影相:smilie_:)3:所以我可以非常安心咁走
睇條新斷線到執個日都未肯出永久碧瑤裝

呢張已經係十月個陣影:smilie_:D4:冇玩成個月...勁多FD走晒
個陣追級追得超辛苦-,-搞到成日唔夠訓,,請假唔返學{勿學}

一樣:smilie_:)3:BUT KUENKUEN IS boyface_l_18:

唔記得點解入左星宿:smilie_:)3: 星宿而家又開返?

修羅落櫻台:face_l_14:都唔係想像中咁靚..之後升多幾級就無玩lu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
90滿級個陣點會咁單純剩係望碧瑤咩:smile_13.gif:梗係....

突然間想擺你上台添:smile_13.gif:希望你掛住睇火影唔好見到我呢個post啦下

完:smile_13.gif:最後差唔多所有FD走晒。
最開心應該係60-90個陣:loveliness:

一星新手會員 #2
好令bor d相...
你而家仲有冇玩呀?
四星黃金會員 #3
原帖由 安琪Kay 於 2009-2-1 05:06 PM 發表
好令bor d相...
你而家仲有冇玩呀?

無玩幾個月:smilie_:)3:
二星初級會員 #4
新衫係改data?
四星黃金會員 #5
原帖由 lOL22 於 2009-2-1 11:02 PM 發表
新衫係改data?

:face_l_17: 改data?我冇咁高技術...
兩套7日碧瑤裝
五星白金會員 #6
點解冇我云少嫁=.=
一星新手會員 #7
原帖由 `ΒABE離★ 於 2009-2-1 06:51 PM 發表

無玩幾個月:smilie_:)3:

點解唔玩啦??:smilie_:P2:
四星黃金會員 #8
原帖由 Hei熙~* 於 2009-2-3 02:14 AM 發表
點解冇我云少嫁=.=

回錯post=.=?乜野冇你
四星黃金會員 #9
原帖由 安琪Kay 於 2009-2-3 04:44 PM 發表

點解唔玩啦??:smilie_:P2:

跟人走:smile_13.gif: 加上玩到好厭..
五星白金會員 #10
認錯人:ro03:
二轉會員 #11
星宿:smilie_:D4:
一星新手會員 #12
原帖由 `ΒABE離★ 於 2009-2-3 10:42 PM 發表

跟人走:smile_13.gif: 加上玩到好厭..

哦...ic:smilie_:)3:
二轉會員 #13
俾人非禮:cry: :cry:
四星黃金會員 #14
原帖由 Hei熙~* 於 2009-2-5 09:01 PM 發表
認錯人:ro03:

咁就認得錯:smile_13.gif: 無野講:face_l_14:
四星黃金會員 #15
原帖由 ◎Eddie◎ 於 2009-2-8 02:59 PM 發表
俾人非禮:cry: :cry:

告我囉:thup::smilie_:)3:
四星黃金會員 #16
原帖由 TiN洛 於 2009-2-5 11:47 PM 發表
星宿:smilie_:D4:

我入個陣你走左未face_l_18:
四星黃金會員 #17
原帖由 安琪Kay 於 2009-2-6 11:49 PM 發表

哦...ic:smilie_:)3:

最近誅仙好似出飛劍出得越黎越多a_a
一星新手會員 #18
原帖由 `ΒABE離★ 於 2009-2-8 04:35 PM 發表

最近誅仙好似出飛劍出得越黎越多a_a

係呀...出左4把...
都好貴><冇把買得起.....
二轉會員 #19
原帖由 `ΒABE離★ 於 2009-2-8 04:33 PM 發表

我入個陣你走左未face_l_18:

我冇玩好耐啦:smile_30.gif:
一星新手會員 #20
can not see!!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數