街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
版主 #1

Treasure Everything You Own !

Treasure
簡稱:TS

Treasure 主場波3

Treasure 作客波3

球會波3號碼
1.
5.
6.
8.
9.9.Eto.o
10.
19.
23.
32.
33.PrinceTorres
57.
77.
99.

TS歷史
《踢Online》第一屆亞洲足協青年盃亞軍
《踢Online》第四屆亞洲足協盃冠軍
《踢Online》第三屆2000kicks聯賽第三名
《街頭足球Online》海灣國家盃(1-29) 亞軍
《街頭足球Online》海灣國家盃(30-60)亞軍
《街頭足球Online》聖誕盃第一回(1-29)亞軍
《街頭足球Online》聖誕盃第二回(1-29)冠軍
《街頭足球Online》兔年積分挑戰賽第二回(30-60)亞軍
《街頭足球Online》復活節慶祝聯賽第二回(1-29) 亞軍
《街頭足球Online》復活節慶祝聯賽第三回(1-29) 亞軍

姊妹球會:CoverStar MyStery 拜仁慕尼黑青訓
友會:利物浦預備組

Treasure 2010年最佳陣容

Treasure 歷史最佳陣容

二星初級會員 #2
開個post 又有咩用... 都冇人入...
版主 #3
得啦得啦,我唔知你地1月個時做左d咩,搞到d人冇晒
版主 #4
原帖由 gunzam 於 2009-2-7 06:58 PM 發表
開個post 又有咩用... 都冇人入...

我同你收人啦- -
版主 #5
做青訓分會xd
版主 #6
星期一至日 9:30分(pm)有球會練習,請出席.五至日可能打club (同青訓一起訓練)
二星初級會員 #7
咁你慢慢啦= =
版主 #8
原帖由 gunzam 於 2009-2-8 05:02 PM 發表
咁你慢慢啦= =

好快姐=)
二星初級會員 #9
你做埋個主席去啦-_- 我都冇咩心情搞~ 又要CE...
版主 #10
原帖由 gunzam 於 2009-2-8 11:13 PM 發表
你做埋個主席去啦-_- 我都冇咩心情搞~ 又要CE...

冇咁高lv既ac- -
二星初級會員 #11
我叫你做住主席先呀-_-
版主 #12
原帖由 gunzam 於 2009-2-9 06:01 PM 發表
我叫你做住主席先呀-_-

o,上個月搞過咩黎= = 冇晒d人既- -
版主 #13
由今日起〝Z e r O 〞同拜仁慕尼黑青訓 結為兄弟球會
版主 #14
係牙,星期5or6可能要打盃,比你msn我,你同我申盃
版主 #15
琴日你地都打得好好啦,可惜既係抽唔到好籤,要繼續加油牙!
版主 #16
聽日要打盃牙,想打盃既今日要上kicks訓練牙!
六星鑽石會員 #17
zero主席係who-.-
版主 #18
我地既主席就係玲姐啦=)
六星鑽石會員 #19
原帖由 minga 於 2009-2-27 07:57 PM 發表
我地既主席就係玲姐啦=)

who-.-???
版主 #20
原帖由 §~對唔起~§ 於 2009-2-27 08:16 PM 發表

who-.-???

咪就係呢個post同我講野個個lo- -
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數