街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

HotSpur ~ (全名Tottemham Hotspur 托特咸熱刺 )
主席 : 牙興
副主席 : 思緒  ,  03.Sang  ,  15.Vidic
球衣 : 熱刺波衫 , 灰色連帽外套
友會 : Valencia , 華倫西亞
口號 : CoMe On YoUr SpUrS!

p.s. 各位HotSpur 既成員都歡迎黎呢到~ 一齊傾下計 = ]
以及了解球會近況 ^^

二星初級會員 #2
HALO!我係思@.@
版主 #3
wa有波3啦! 我係stephy牙@@
二星初級會員 #4
原帖由 minga 於 2009-2-14 10:34 AM 發表
wa有波3啦! 我係stephy牙@@

你好on多d啦...如果唔係踢你呀.....
二轉會員 #5
又遇見啦7hing-.-
二星初級會員 #6
甘惡架Anson =v=
版主 #7
原帖由 heroanson 於 2009-2-14 12:58 PM 發表

你好on多d啦...如果唔係踢你呀.....

唔知牙- -
二星初級會員 #8
《踢Online》情人節盃第一回

冠軍: CrγsT α L

亞軍: HotSpur

季、殿軍:利物浦 及 拜仁慕尼黑青訓
二星初級會員 #9
原帖由 hing322 於 2009-2-16 07:51 PM 發表
《踢Online》情人節盃第一回

冠軍: CrγsT α L

亞軍: HotSpur

季、殿軍:利物浦 及 拜仁慕尼黑青訓

wow^^
真係神奇.....xd
二星初級會員 #10
你好. 情人節盃第一回優勝者應該是獲得2000 積分而不是2000 球會積分, 請檢查一下個人身上積分, 謝謝!

K小子回的- -
kicks On 9 架 ? 原來係個人積分 ? 甘踢杯黎托 !! 去Ser 3 俾人sm 都有積分啦~
各位距離波衫的日子又遠矣 ~.~"
二星初級會員 #11
原帖由 hing322 於 2009-2-18 06:48 PM 發表
你好. 情人節盃第一回優勝者應該是獲得2000 積分而不是2000 球會積分, 請檢查一下個人身上積分, 謝謝!

K小子回的- -
kicks On 9 架 ? 原來係個人積分 ? 甘踢杯黎托 !! 去Ser 3 俾人sm 都有積分啦~
各位距離波衫 ...

依家灰到爆lor-3-
二轉會員 #12
AndyWalkinson在轉會hotspur時未能通過體檢,所以未能加盟hotspur=]
版主 #13
原帖由 hing322 於 2009-2-18 06:48 PM 發表

K小子回的- -
各位距離波衫 ...

唉個人積分都冇用既,要球會積分仲好啦吊佢- -
二星初級會員 #14
各位會員~ 終於有主場波衫啦 >v<

版主 #15
有啦啵@@ 幾經辛苦=)
三星高級會員 #16
我終於記得黎啦=v=我係副主席:victory:
二轉會員 #17
7hing打9方格:ro08:
二星初級會員 #18
甘都俾你發現左 tim ...
除左9方其他我唔識打架 /.\"
六星鑽石會員 #19
件波3真的好樣衰-,-
二轉會員 #20
原帖由 §~對唔起~§ 於 2009-3-3 07:53 PM 發表
件波3真的好樣衰-,-

冇計kicks又唔更新d波衫
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數