夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
二星初級會員 #21
我係安裝問題
我安唔到佢彈左e家野比利  
好想玩唔知點好

錯誤代碼:        -5011 : 0x8000ffff
錯誤資訊:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (558)
PAPP:DJOnline
PVENDOR:GameCyber (https://www.gamecyber.com.hk/)
PGUID:1BCA9A32-F0D3-4FD7-A08D-864DD9A2DE23
$10.50.0.132PAK
@Windows XP Service Pack 2 (2600) BT_OTHER 232.64
二轉會員 #22
原帖由 96395251 於 2009-2-4 08:04 PM 發表
神秘精華邊度有得拎?

"守護精靈"拆解物品個技能拆解時隨機得到,  好像要30lv以下綠字裝備先會有
二轉會員 #23
原帖由 96395251 於 2009-2-4 08:04 PM 發表
神秘精華邊度有得拎?

用精靈 拆解 綠/藍/橙 裝備就可以囉到
不過唔係次次成功 有時只有碎片~
三星高級會員 #24
d裝點修理啊.....
二轉會員 #25
原帖由 ivan06 於 2009-2-5 02:04 AM 發表
d裝點修理啊.....

呢個問題係前一頁既第5回覆已經答左=.=

答多你一次啦: 係各 防具商 武器商 右下角有個掣 可以修理裝備
二轉會員 #26
我想問下邊到有LV41法器精靈打 = =?
小弟LV40仲用緊31白書-.-
二轉會員 #27
我仲想問下果凍兔幣咪可以換野既~
但係唔同地方需要既兔幣又會唔同
好似大城個d傳位要3個
黑沼就6個  安哥島要12個tim
其實有無分別嫁?
同埋係咪要高lv地方換既兔福袋先有正野?
因為我抽2次大城個d都係得d hp水-_-"""
同埋最正有咩可以換到呢@@?
三星高級會員 #28
原帖由 暴走使徒EX 於 2009-2-5 04:36 PM 發表
我仲想問下果凍兔幣咪可以換野既~
但係唔同地方需要既兔幣又會唔同
好似大城個d傳位要3個
黑沼就6個  安哥島要12個tim
其實有無分別嫁?
同埋係咪要高lv地方換既兔福袋先有正野?
因為我抽2次大城個d都係得d hp水 ...

我知6同3係一樣,12就唔知
一星新手會員 #29
本人開始檔案後,到更新畫面,出現下載launcher.exe , 很久也不能進入遊戲, 有甚麼方法可解決????
三星高級會員 #30
原帖由 ♂文仔﹏ 於 2009-2-5 12:01 AM 發表

"守護精靈"拆解物品個技能拆解時隨機得到,  好像要30lv以下綠字裝備先會有

神秘精華要拆解20級或以下綠字裝備

拆解21級似上綠字裝備是隨機得到"奇異精華"
一星新手會員 #31
有無人試過玩玩下就黑畫面??因為玩左一陣就黑畫面,咩制都咁唔到,要自己重開部電腦...
試過重裝個遊戲,更新過顯示咭程式,試過張d質素教到最底同最高都係一樣會黑畫面...
一星新手會員 #32
有冇人知深邃魔法學院出納諾伊係邊?
二轉會員 #33
原帖由 96395251 於 2009-2-6 08:56 PM 發表
有冇人知深邃魔法學院出納諾伊係邊?

伊利亞長老院果邊!?
一星新手會員 #34
原帖由 ♂文仔﹏ 於 2009-2-7 12:58 AM 發表

伊利亞長老院果邊!?

咁伊利亞長老院係邊
二轉會員 #35
原帖由 96395251 於 2009-2-7 10:38 AM 發表

咁伊利亞長老院係邊

首先伊利亞係一個城市名
如果你係岩岩出新手村既人士
多數一開始會係 加洛斯 先~
你要去的話要用傳送點傳去 (需 $50 銅錢)
ps. 地圖上"白色翼"就係傳送位

伊利亞長老院就係伊利亞城既最上方
到左伊利亞 按M掣開地圖你就會見到
二轉會員 #36
我想問弓手3轉咩好...我都唔知用咩好...你地有冇咩好提意
四星黃金會員 #37
原帖由 暴走使徒EX 於 2009-2-5 04:32 PM 發表
我想問下邊到有LV41法器精靈打 = =?
小弟LV40仲用緊31白書-.-

提供一下比你
1.
名稱 : 布洛皮爾
初始技能  : 礦石蒐集Lv34、草木蒐集Lv33 拆解物品Lv33、法器製造Lv33
取得方法 : 高地祭壇 (取得限制:高地領主,司謬加聲望1000)
2.
名稱 : 席翁
初始技能  : 草木蒐集Lv41、獵物蒐集Lv39 法器製造Lv39、盾牌製造Lv31  
取得方法 : 高地祭壇 (取得限制:高地領主,司謬加聲望4000)
3.
名稱 : 布利司
初始技能  : 草木蒐集Lv41、獵物蒐集Lv39 法器製造Lv39、盾牌製造Lv31  
取得方法 : 亡靈祭壇(取得限制:亡靈領主,幽眼聲望4000)
四星黃金會員 #38
原帖由 edward0124 於 2009-2-6 07:49 PM 發表
有無人試過玩玩下就黑畫面??因為玩左一陣就黑畫面,咩制都咁唔到,要自己重開部電腦...
試過重裝個遊戲,更新過顯示咭程式,試過張d質素教到最底同最高都係一樣會黑畫面...

同你有少少相似
我係閃一閃之後部腦冇反應
音效/音樂不停重播重播(例如佢播緊個背景音樂播到1:00,一冇反應佢就會不停重播1:00-1:02之間ge音樂/音效)
跟哂官方做,都係吾得...
重安遊戲,更新顯卡driver等...
希望有人幫到
三星高級會員 #39
精靈有冇得正甲出來
一星新手會員 #40
我個任務提示唔見左呀 點左好呀?
回到最頂傳統版

選擇頁數