FreeStyle

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
情人節好康一下 (限時一日)
===========================
首先講明,如果要創特殊人物你要準備好
a/c要有1xx點 唔記得左幾多點 特殊人物包咁多點 好似係149

我就可以幫你創建獨一無二的隱藏人

艾麗斯      C /  F
法燃西斯   C /  G
阿武         F /  G
日版出了的其餘幾個特殊人物應該都可以
不過 要搞一陣,暫時接受上邊3個 申請
其他角色就等第二回
===========================
黑妹,黑仔 就唔駛點數都創到

如果覺得係呃你A/C入邊GE點數就唔好搵我
我唔會逼你,我免費做沒有著數
============================
[attach]142526[/attach]
[attach]142527[/attach]

四星黃金會員 #2
所有用點數創建ge人物,要用149點
可以使用到特殊人物的叫聲,姿勢

但可以將所有特殊人物變其他職業

下邊加多2個未出ge特殊人物 ,一好似係F ,一個好似係G

仲有4個未出ge特殊人物因為個fs程式未更新到果度所以整唔到住
[attach]142528[/attach]
[attach]142529[/attach]
[attach]142530[/attach]
[attach]142531[/attach]
[attach]142532[/attach]
[attach]142533[/attach]

四星黃金會員 #3
這一些不健議創建 因為都要好似特殊人物咁用149點
[attach]142534[/attach]
[attach]142535[/attach]
[attach]142536[/attach]
[attach]142537[/attach]
[attach]142538[/attach]
四星黃金會員 #4
這一些不用點數可以創建

[attach]142539[/attach]
[attach]142540[/attach]
[attach]142541[/attach]
[attach]142542[/attach]
[attach]142543[/attach]
一星新手會員 #5
哈哈。。。是你?
一星新手會員 #6
那就顶起了~~~~~~~~~~~~~~~
六星鑽石會員 #7
咁醫家有冇艾莉絲中鋒先a__a
五星白金會員 #8
我想要艾莉絲中鋒...給你200點幫我整一個好嗎..
因為我怕轉職時有問題..C就最安全了..
如何和你聯絡?
四星黃金會員 #9
樓上2個
艾莉絲中鋒可以做到ge前鋒都得
阿武後衛/前鋒
法燃西斯中鋒/後衛

轉職都唔會有問題
因為我幫人整左個F艾莉絲,他轉到PF

要用149點整=特殊人物包價錢 係系統要收你的不關我事
唔駛200點

叫聲 ,姿勢,都同平時的特殊人物沒有分別

下邊加多2個未出ge特殊人物 ,一好似係F ,一個好似係G
仲有4個未出ge特殊人物因為個fs程式未更新到果度所以整唔到住

四星黃金會員 #10
原帖由 小灶君 於 2009-2-15 02:00 PM 發表
我想要艾莉絲中鋒...給你200點幫我整一個好嗎..
因為我怕轉職時有問題..C就最安全了..
如何和你聯絡?

好多人想要艾麗斯中鋒,阿武後衛
PM我要寫清楚東西,特殊人物要註明
ID
PW
人物名
職業
身高
圖片幾多號人物

過埋今日唔整

四星黃金會員 #11
我要出去 你快d
五星白金會員 #12
我msn:aj_SON_aiqaidi@hotmail.com
唔該你~.add一add我
四星黃金會員 #13
我冇玩開msn 要我開
開左add又唔係度
唔信就唔好搵我
咁麻煩 你搵其他人整

五星白金會員 #14
我係度架.唔好意思..去左買點卡..
我信你架..真係唔好意思.
四星黃金會員 #15
160點至真
因為要用人物包整
論壇乞丐 #16
頭先打33睇一隻愛麗絲中鋒9lv的
你整ga??
我要整一個法蘭西斯後衛,pm左你
四星黃金會員 #17
限時一日<===過左3日
一星新手會員 #18
我又要用 吾該你丫 ^^