Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
還有玩mhp2g的入來可否留你的大名..
最好當然留你經常出沒的地點吧..
以便約人出團..''
我就經常出現在觀塘..''
如果是觀塘的hurter可以一起約出來喔..!!{當然2kf出團在附近..我有時間一定會出席..''}
三星高級會員 #2
己經無玩大半年....想搵人打用xlink應該仲有人玩
五星白金會員 #3
原帖由 colin 於 2009-2-22 09:34 PM 發表
還有玩mhp2g的入來可否留你的大名..
最好當然留你經常出沒的地點吧..
以便約人出團..''
我就經常出現在觀塘..''
如果是觀塘的hurter可以一起約出來喔..!!{當然2kf出團在附近..我有時間一定會出席..''}

哈哈~真巧合!最近2kf小型屠龍團又再復活.

昨日我和龍團聯絡使+另外幾位出左旺角cafe打,如果觀塘的話要考慮其他隊員會否方便出席~
又或者你可以搵到d好地方提供既都可以試下.

本人在荃灣/旺角/將軍澳 出沒,新界東區/九龍區我也可以出現
二星初級會員 #4
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-2-23 05:58 PM 發表

哈哈~真巧合!最近2kf小型屠龍團又再復活.

昨日我和龍團聯絡使+另外幾位出左旺角cafe打,如果觀塘的話要考慮其他隊員會否方便出席~
又或者你可以搵到d好地方提供既都可以試下.

本人在荃灣/旺角/將軍澳 出沒 ...

其實我也有參加過屠龍團的..
只是在2ooofun轉了ac..''
之前因為刪去了save..
現在還是hr3..''
如果2ooofun再有屠龍團..''我有時間的話..''
沙頭角都來呢..!!''
八星無敵會員 #5
原帖由 colin 於 2009-2-23 06:24 PM 發表

現在還是hr3..''

話口未完:em012: 就開左團了
http://www3.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
請去報名
二星初級會員 #6
原帖由 牙龍~* 於 2009-2-23 06:25 PM 發表

話口未完:em012: 就開左團了
http://www3.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
請去報名

喔..!!''
剛剛說完就有團..''
要想想3月1日有沒有時間..''
五星白金會員 #7
原帖由 colin 於 2009-2-23 06:24 PM 發表

現在還是hr3..''

好!就承你貴言,開團~
去報名吧~
二星初級會員 #8
報了名了..face_l_18:
八星無敵會員 #9
原帖由 colin 於 2009-2-23 06:58 PM 發表
報了名了..face_l_18:

唔好唔去呀face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #10
原帖由 牙龍~* 於 2009-2-23 07:59 PM 發表

你都係啦,同埋快D整番一套半套裝著住,等到時出黎都唔好著雪山裝咁~
二星初級會員 #11
原帖由 牙龍~* 於 2009-2-23 07:59 PM 發表

當然當然=)''
二星初級會員 #12
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-2-23 08:06 PM 發表

你都係啦,同埋快D整番一套半套裝著住,等到時出黎都唔好著雪山裝咁~

怪鳥裝行不行-x-''??''
八星無敵會員 #13
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-2-23 08:06 PM 發表

雪山都阿做啦face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #14
原帖由 colin 於 2009-2-23 08:13 PM 發表

怪鳥裝行不行-x-''??''

很好了,到時帶你衝集會所hr啦
二星初級會員 #15
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-2-23 08:17 PM 發表

很好了,到時帶你衝集會所hr啦

不是..我用麒麟裝呢..!!''
現在知道...女角配麒麟裝真是美極:smilie_:10:
王座最好帶我細佬沖hr9的任務好了..不然我細佬就白來了

八星無敵會員 #16
原帖由 colin 於 2009-2-23 08:30 PM 發表

女角用黑龍裝仲令
有對翼架:em014: :em014:
我之前個save有 而家冇左-.-
二星初級會員 #17
原帖由 牙龍~* 於 2009-2-23 08:41 PM 發表

女角用黑龍裝仲令
有對翼架:em014: :em014:
我之前個save有 而家冇左-.-

女性惡魔..!?
VIP會員 #18
原帖由 colin 於 2009-2-23 08:30 PM 發表

easy job~

如果你細佬hr6...2個半鐘幫佢hr9=]
五星白金會員 #19
原帖由 chunwailui 於 2009-2-24 12:54 AM 發表

easy job~

如果你細佬hr6...2個半鐘幫佢hr9=]

佢細佬好似係要打崩龍任.

咁其實hr6上hr9,2個半鍾都算快了~

順帶一問,有沒咩火事劍手裝&火事弓裝好介紹?周埋玩火事之外仲需要有咩技能要加?
VIP會員 #20
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-2-24 02:23 PM 發表

佢細佬好似係要打崩龍任.

咁其實hr6上hr9,2個半鍾都算快了~

順帶一問,有沒咩火事劍手裝&火事弓裝好介紹?周埋玩火事之外仲需要有咩技能要加?

火事劍手裝...推薦武器係大劍

因為攻擊次數少但係輸出大

可以用一刀離脫戰術打    裝我屠龍團果日再比你睇睇

混裝黎    火事集中拔刀(極容易被高耳怪秒殺囧)

弓手我好少玩火事    係曾經比g水龍屈過

唔記得點整左套火事弓裝出黎

宜家就用g紅黑弓手裝多

我個人始終好少接觸遠距離武器    呢方面幫唔到你
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數