私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
VIP會員 #21
38增幅 = = 同埋 d12 x武器邊到買? 催化 又邊到買- -加孔都係..=.=
VIP會員 #22
點去黑火 唔多識 魔劍武 12x 武邊到打 -_- ? 祥細教下= =
五星白金會員 #23
原帖由 魂仔=] 於 2009-2-26 06:08 PM 發表
38增幅 = = 同埋 d12 x武器邊到買? 催化 又邊到買- -加孔都係..=.=

原帖由 魂仔=] 於 2009-2-26 07:14 PM 發表
點去黑火 唔多識 魔劍武 12x 武邊到打 -_- ? 祥細教下= =

黑火入口是港口地圖右邊,你咩都唔知,好難講你聽
大家都用135...仲用12x?.....
都4d啦...仲要催化...加孔....
四星黃金會員 #24
原帖由 cgzero 於 2009-3-4 12:07 PM 發表

黑火入口是港口地圖右邊,你咩都唔知,好難講你聽
大家都用135...仲用12x?.....
都4d啦...仲要催化...加孔....

你玩邊區架!?  我玩1區架
得閒一齊玩丫
五星白金會員 #25
原帖由 kazzam 於 2009-3-6 12:53 PM 發表

你玩邊區架!?  我玩1區架
得閒一齊玩丫

我好小玩,我fd是1區同7區都有帳號
1區好多人都轉左去7區,正確應該是5區同7區合併之後既7區
玩過變態區,好多人都唔再玩1區....
不過依個 服走左好多人,雖然好似只是去左新區玩
但是到夜晚高峰期,入唔同區既伺服器睇下既子伺服器咩顏色就知

P.S無意中知道左一個唔識既人既帳號同密碼....搞到我都唔知點好....
四星黃金會員 #26
原帖由 cgzero 於 2009-3-6 03:51 PM 發表

我好小玩,我fd是1區同7區都有帳號
1區好多人都轉左去7區,正確應該是5區同7區合併之後既7區
玩過變態區,好多人都唔再玩1區....
不過依個 服走左好多人,雖然好似只是去左新區玩
但是到夜晚高峰期,入唔同區既伺服 ...

變態果D有咩好玩WO~我覺得1好好多
變態好悶既~我唔鐘意PK只係鐘意打怪= =
五星白金會員 #27
原帖由 kazzam 於 2009-3-6 04:46 PM 發表

變態果D有咩好玩WO~我覺得1好好多
變態好悶既~我唔鐘意PK只係鐘意打怪= =

1區好玩
是因為裝備辛苦打返來,又或者辛苦儲錢買
不過依個服依家好多外掛...主要是賣綁定物品...
四星黃金會員 #28
原帖由 cgzero 於 2009-3-6 05:44 PM 發表

1區好玩
是因為裝備辛苦打返來,又或者辛苦儲錢買
不過依個服依家好多外掛...主要是賣綁定物品...

D外掛有咩用架~?
宜家18轉啦~無人陪玩悶
五星白金會員 #29
原帖由 kazzam 於 2009-3-6 09:18 PM 發表

D外掛有咩用架~?
宜家18轉啦~無人陪玩悶

依家d人用外掛主要是買賣帳號綁定既裝
1區早就血點都40轉
基本上我都是入公會
我是遊戲用簡體字
四星黃金會員 #30
我都想用:em060:
二星初級會員 #31
雖然唔明... (係因為我唔知點玩)
但係寫得好詳細...

勁!>_<
一星新手會員 #32
點解D人咁鐘意改陳豪圖= =
之前唐心2又係咁.....
一星新手會員 #33
我入唔到去=.=權限要2555
一星新手會員 #34
.........................
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數