《古惑仔之義》遊戲意見收集

主題列表 登入
一星新手會員 #1
有防pk者有車我唔介意,某玩家怕死要用防pk車做任亦唔介意,市民擺檔又係,但成日放係箭咀位影
一星新手會員 #2
二星初級會員 #3
正乜鬼野視丫,gm 話一句搞唔到咁就改唔到,花豹死一次改一次咪改到囉:ro04:

市民地檔放晒係點位阻住晒 一陣佢又話佢控制唔到
一星新手會員 #4

交 做任 玩到做防pk車.以為自己好燃醒  甘怕死 吾好玩啦
一星新手會員 #5
佢直頭放架防pk車係箭咀拉左住哂其他玩家做任咁仆街,咁怕死玩咩ser1,玩返ser2做大爺咪唔使1日死幾十次囉
三星高級會員 #6
原帖由 灣仔清潔工人 於 2009-2-25 06:20 PM 發表
有防pk者有車我唔介意,某玩家怕死要用防pk車做任亦唔介意,市民擺檔又係,但成日放係箭咀位影

正視呢2個字似乎5岩我地5識gameone公司職員既玩家用

gm都出晒面偏坦某些玩家啦 講西咩
五星白金會員 #7
想問下防pk  車即係邊部???
四星黃金會員 #8
原帖由 浩樹 於 2009-2-28 03:25 PM 發表
想問下防pk  車即係邊部???

搵個有防p紋身/20lv以下既人開車咪防p囉咁你都唔識
四星黃金會員 #9
原帖由 橡皮糖 於 2009-2-26 10:45 AM 發表
正乜鬼野視丫,gm 話一句搞唔到咁就改唔到,花豹死一次改一次咪改到囉:ro04:

市民地檔放晒係點位阻住晒 一陣佢又話佢控制唔到

好耐之前gm出過公告架~
我仲記得只要同gm講,果時gm會彈左d 門口檔走架
五星白金會員 #10
原帖由 某  於 2009-3-13 02:00 AM 發表

搵個有防p紋身/20lv以下既人開車咪防p囉咁你都唔識

哈哈  你吾講我真係吾清楚~~~~
原來1部防pk 要咁大工程
一星新手會員 #11
原帖由 某  於 2009-3-13 02:02 AM 發表

好耐之前gm出過公告架~
我仲記得只要同gm講,果時gm會彈左d 門口檔走架

咁同GM講 D防PK車阻撚住曬會5會彈佢地番S2 架?:smilie_:D4: :smilie_:D4:
face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #12
正視2個字冇用 gm鐘意正視味正視 5岩聽當睇5到

好似由ser2過ser1 再由ser1過ser2嘅細蚊仔甘知麻 gm又冇公告可以轉ser 各位玩家認為點解尼?
回到最頂傳統版

選擇頁數