PSP 遊戲存檔及金手指區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
生成系統:version 5.00
存檔內容:金錢全滿
             全人物等級50
             全人物熟練度、能力值全滿
             全人物4套衣裝可變更
             全都市育成等級5
             全武器、武幻、道具
             全寶物、武將卡、無雙傳、映片
             全任務完成
             遊戲達成度全100%

日文版存檔:
下載地址:下載地址1
             下載地址2

中文版存檔:
下載地址:下載地址1
             下載地址2

一星新手會員 #2
感謝大大分享喔
一星新手會員 #3
請問是第幾的save?
再次感謝大大分享!!!
四星黃金會員 #4
原帖由 w0032w 於 2009-3-7 12:23 PM 發表
請問是第幾的save?
再次感謝大大分享!!!

第幾的save??????
你係指遊戲中個3個save位置???
3個save~3個軍都係完美的:smilie_:10:
一星新手會員 #5
你個save個圖係ff的= =

二星初級會員 #6
感謝:victory:
一星新手會員 #7
真是太感恩了03qqqqq
四星黃金會員 #8
= ="入左落去之後  用唔到..壞
二星初級會員 #9
好正呀:em014:
e家可以秒殺呂布lu
二星初級會員 #10
原帖由 CHUNG☆ 於 2009-3-15 06:48 AM 發表
= ="入左落去之後  用唔到..壞

點會呀-  - 我用到wo
全人50lv 攻擊果d全部一樣:smilie_:D4: :smilie_:D4: 正~~~~~
二轉會員 #11
dl左落黎玩....又有咩意義....
二星初級會員 #12
個save損壞左..用唔到:smilie_/(:
一星新手會員 #13
原帖由 毛仁愛 於 2009-3-18 01:49 AM 發表
個save損壞左..用唔到:smilie_/(:

你PSP係唔係3.71????
呢個係5.00生成
3.71用唔到~會出現壞檔訊息!!
四星黃金會員 #14
更新了中文版SAVE:smilie_:D5:
一星新手會員 #15
c hing..thank you for your good sharing...:victory:
二轉會員 #16
想問一問點用?
回到最頂傳統版

選擇頁數