啟程Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
有冇之前入過樂域D人玩番= = 我係風之葵 有PM我啦@_@

四星黃金會員 #2
樂域?
細團黎?   未聽過sosad
五星白金會員 #3
之前玩  樂域 好似有幾個分會
四星黃金會員 #4
可唔可以講下有咩大人物~+~
五星白金會員 #5
樂域算係大團泥的 但係個陣d人多數潛水居多
ps. 本人係露娜親衛隊既>///<係game書以前既一位令女編輯開既:smilie_:P2:
四星黃金會員 #6
以前冇睇game書~_~
二星初級會員 #7
我想問有冇樂域d人玩番 -.- 細唔細團關你蛋治咩 9唔答8
五星白金會員 #8
原帖由 H!eI 於 2009-5-10 05:59 PM 發表
我想問有冇樂域d人玩番 -.- 細唔細團關你蛋治咩 9唔答8

我地係到傾計又關你蛋治咩:smilie_/):
二星初級會員 #9
好明顯個post我開 就關我事嫁啦 睇清楚個post d問題先答野啦?ok? @@
次次睇有人回post E為 d fd回 @@ 點知原來係d9唔答8的人 唉...." e+d人真係好有問題"""

五星白金會員 #10
原帖由 H!eI 於 2009-5-13 12:09 AM 發表
好明顯個post我開 就關我事嫁啦 睇清楚個post d問題先答野啦?ok? @@
次次睇有人回post E為 d fd回 @@ 點知原來係d9唔答8的人 唉...." e+d人真係好有問題"""

你唔係真係以為你開左個post 就所有野係個post到既都關你事下話..face_l_18:
睇泥你對開post呢樣野好有問題face_l_18:

就好似作文咁
知唔知咩叫插敍法呀:em012:
二星初級會員 #11
1個post 比你講到可以係作文 good @@ 太勁了 你好叻呀
五星白金會員 #12
原帖由 H!eI 於 2009-5-13 05:35 PM 發表
1個post 比你講到可以係作文 good @@ 太勁了 你好叻呀

既然你都理虧了
咁我都無謂講了  去第到呃分先:smilie_/):
回到最頂傳統版

選擇頁數