天機Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我係一名舊玩家,想玩返...我想問下依家多唔多人玩返,之前見yauyau開過post搵舊戰友
所以想睇下依家多唔多人玩返...同埋想問下...改版之後會唔會多返人玩呢...
二星初級會員 #2
小了很多但仍想人回來玩:ro01: :ro01:
四星黃金會員 #3
都有幾個既-.-
多數d人掛機
論壇乞丐 #4
客??什么??网站推??件
据?料?查?示:?外客?在?找?易合作伙伴的方式上,网站推?方法使用最多的是搜索引擎。如何推?网站而Google是目前世界范??最受?迎基于全文?索的搜索引擎,免?网站推?每天?理的搜索?求高?2.0?次!网站推?方案并且?Yahoo!、AOL等世界著名的??提供后台搜索服?。?外知名搜索引擎有aol(美?在?)、infoseek、netscape、exite,网站推??件它?的搜索?果也是引用google的,只要做了google左?排名,在?些搜索引擎上都有同?靠前
二星初級會員 #5
e...有人提我個名喎...哈哈

d舊人間唔中都會上下來望下
我都知好多人想返來玩
但無奈gm又唔見人, 唔知佢地想點
而家都係掛積分多...
二星初級會員 #6
而排真係多返d舊人上返來玩
天機gm係時侯做野啦
上次改版到而定己經半年
一次gm都未見過, 連隻字仔都無
我知你地好忙, 不過抽少少時間理下隻game好嗎?
一星新手會員 #7
我係衰仔樂園呀!唔知依家仲有幾多舊人玩呢?:ro01:
呢排聽講隻game好返D想入返!
但唔知以前個a/c仲用唔用到?
二星初級會員 #8
原帖由 邱邱 於 2009-5-5 09:45 PM 發表
而排真係多返d舊人上返來玩
天機gm係時侯做野啦
上次改版到而定己經半年
一次gm都未見過, 連隻字仔都無
我知你地好忙, 不過抽少少時間理下隻game好嗎?

老yau果然好熱心
二星初級會員 #9
原帖由 siu_fufu 於 2009-5-8 10:09 AM 發表

老yau果然好熱心

你呢排點呀老友記:smilie_/):

我咁用心良苦...
都係唔想咁好0既game俾人糟塌
二星初級會員 #10
原帖由 chi_victor23 於 2009-5-8 12:39 AM 發表
我係衰仔樂園呀!唔知依家仲有幾多舊人玩呢?:ro01:
呢排聽講隻game好返D想入返!
但唔知以前個a/c仲用唔用到?

用到, try try啦
二星初級會員 #11
原帖由 邱邱 於 2009-5-8 11:25 PM 發表

你呢排點呀老友記:smilie_/):

我咁用心良苦...
都係唔想咁好0既game俾人糟塌

爛橙總係搞瓜d game先安樂 諗住玩warhammer 不過而家玩緊夢幻龍族:w_rose:
二星初級會員 #12
原帖由 siu_fufu 於 2009-5-14 05:59 PM 發表

爛橙總係搞瓜d game先安樂 諗住玩warhammer 不過而家玩緊夢幻龍族:w_rose:

香港文化特色之一
做野做到一半就唔理
二轉會員 #13
少人玩了.....
但有舊玩家回來就是了
一星新手會員 #14
唔知點解都UPDATE唔到新版既
UP到1.88就UP唔到,入GAME又話版本唔同!!
禁止訪問 #15
align=left]快速取得本科文?
本世?中心与教育系?合作多年,能?您快速拿到全?各地院校的?科和本科文?,?重?明:本公司代?的全部是真?有效的上网文?,教育部网www.chsi.com.cn上可查,??真?,?身有效。?迎真正需要?理??的客?前?咨??理,不?者勿扰。(一)?招教育文?、成人。自考?。本人能拿到一份?案、在高校就?期?合格合法的??成?和体?、教育?(局)考?院(校)全?普通高考?取成?和入?通知?、?家教育部登??案?料、?取通知?、????、就????、???定、?位??、英?等????等等。
  二;1.英?考??(三、四、六?,公共英?,雅思,托福等)2.行政考??.公??考?。
三;各???。?格???理。
中心网址 http://www.yuxian-edu.cn/
客服QQ1:403749188
客服QQ2:504925993
客服??:0512--67138545
?箱:yuxianjy@163.com
二星初級會員 #16
近日都幾多人
回到最頂傳統版

選擇頁數