Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #1
小型獵人團~第2回,(已取消)

日期:3月15日 (星期日)
地點:旺角登打士街樓上CAFE
時間:中午2:00旺角地鐵站(恆生銀行集合)
費用:40左右
2KF姓名 王座~白英俠士
別名/GAME名:王座
HR:9 重玩
聯絡方法如下↓
MSN:PSYNEIL2004@yahoo.com.hk
電話:PM問我

如有其他問題可以PM我問,此帖盡可能用作報名之用.
吹水留言請到【屠龍團吹水帖 副版復活a_a 】

四星黃金會員 #2
+1

=]

係咪由HR1重玩=P???
二星初級會員 #3
2ooofun名字:colin{{我細路都去}}
hurter名稱:shadow
費用:約4o左右
msn:xpcolin@live.hk
電話:王座有..''但想拿的話..pm問我
特別要求-.-'':幫我刷龍王系譜和打jump爆炎-.-
不要說我同我細路和我同save喔0.0''

五星白金會員 #4
2KF姓名 千草
別名/GAME名:邪月
HR:9
聯絡方法如下↓
MSN:eddylee103lovelove@hotmail.com
二轉會員 #5
幾時先有大型ga.....
四星黃金會員 #6
去唔到......

COZ蘑菇壞左
二星初級會員 #7
原帖由 笨嘉Kas~ 於 2009-3-13 11:29 AM 發表
去唔到......

COZ蘑菇壞左

換走吧-.-''
上次我都感到控制困難face_l_18:
五星白金會員 #8
原帖由 colin 於 2009-3-13 05:15 PM 發表

換走吧-.-''
上次我都感到控制困難face_l_18:

colin,笨嘉和千草也去不到,現在得我和你,2人團.....

如果只係我地2個既話,我今晚8:00聯絡你再決定開唔開團.
六星鑽石會員 #9
可唔可以搵日唔係星六星日 !__!我要番工....
五星白金會員 #10
原帖由 ~闇靈~ 於 2009-3-14 03:37 PM 發表
可唔可以搵日唔係星六星日 !__!我要番工....

都好喎~我自己都係星期五先有假.
原本想整投票,不過我驚整投票d人入黎投完又唔出現,又可能有小白入黎搞亂事,整到d真係想出席既人又會因日期唔夾而黎唔到~

你通常星期幾得閒?
六星鑽石會員 #11
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-3-14 03:45 PM 發表

都好喎~我自己都係星期五先有假.
原本想整投票,不過我驚整投票d人入黎投完又唔出現,又可能有小白入黎搞亂事,整到d真係想出席既人又會因日期唔夾而黎唔到~

你通常星期幾得閒?

其實我半工讀:em012: ...
比較有時間係星期5,放3點半~學校係葵涌,來mk應該幾近..
五星白金會員 #12
原帖由 ~闇靈~ 於 2009-3-15 11:43 AM 發表

其實我半工讀:em012: ...
比較有時間係星期5,放3點半~學校係葵涌,來mk應該幾近..

星期五都唔錯~我下次開團就試下問有冇星期五團先^_^

不過你都遇左呢D時間都好難約到,事關中五要準備會考,中7高考在即.中1,2,3期中試有部份學校未考完.至於返工既3月份沒特別紅色假期,呢個月可算係淡季,你睇我今次都開唔成團就知:smile_13.gif:
二星初級會員 #13
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-3-17 09:22 PM 發表

星期五都唔錯~我下次開團就試下問有冇星期五團先^_^

不過你都遇左呢D時間都好難約到,事關中五要準備會考,中7高考在即.中1,2,3期中試有部份學校未考完.至於返工既3月份沒特別紅色假期,呢個月可算係淡季,你睇我 ...

今個星期五有空..但要溫chem-__-''
星期日就出到xP"
五星白金會員 #14
原帖由 colin 於 2009-3-17 09:23 PM 發表

今個星期五有空..但要溫chem-__-''
星期日就出到xP"

唔知星期日定星期五開好,我想再等多一個星期先,因為呢個星期我比較忙碌,放假都唔係自己時間>_<"
二星初級會員 #15
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-3-17 09:39 PM 發表

唔知星期日定星期五開好,我想再等多一個星期先,因為呢個星期我比較忙碌,放假都唔係自己時間>_

那倒不如4月先開團吧..''
我4月1-3日都要統測..''
相信大多數學校都差不多這個時間統測..現在也應該溫習
加上你手頭上有工作未做..
{其實是我開了新save需要升xD}
五星白金會員 #16
原帖由 colin 於 2009-3-17 10:19 PM 發表

那倒不如4月先開團吧..''
我4月1-3日都要統測..''
相信大多數學校都差不多這個時間統測..現在也應該溫習
加上你手頭上有工作未做..
{其實是我開了新save需要升xD}

嗯,4月中有假期,大約3月尾至4月頭我再開帖聚會吧!
二星初級會員 #17
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-3-18 06:36 PM 發表

嗯,4月中有假期,大約3月尾至4月頭我再開帖聚會吧!

好好好!!xD
到時隻新save靠你們幫我同細路清大連任xD""
二星初級會員 #18
好好好!!xD
:smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3:
一星新手會員 #19
可惜了~~~~:love2: :love2:
一星新手會員 #20
幾時先有大型ga.....
回到最頂傳統版

選擇頁數