《萬王之王3》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
Hello everyone:smilie_:p:
相信好各位瘋界&火界既玩家們都知道~
琴晚凌晨時份火界玩家攻入瘋界:smilie_:o:
就等我呢位戰地記者為大家報道當時現場實況吧!!

好~去片

12:00AM火界某某軍團帶兵攻入瘋界:cool:

圖中好似見到一位相熟既朋友"訓"著左:smilie_:o:

隨後呢張係瘋界防守史城既圖片

睇黎呢位朋友相當攰:smilie_??:

艾媽媽說:訓多陣好返去屋企喇~~地下凍呀!衰仔:ro05:

多謝各位細心觀看,小妹以後會不辭勞苦地為大家報道瘋界最新既戰況!

謝謝:smilie_:)2:

一星新手會員 #2
好多人a@@正a
四星黃金會員 #3
老姐 我地仲有好多相

幫手post 埋

好好笑 :smilie_/):  你係得wo

二星初級會員 #4
原帖由 我唔係魔劍士 於 2009-3-15 10:09 AM 發表
老姐 我地仲有好多相

幫手post 埋

好好笑 :smilie_/):  你係得wo

OKOK,晏D先~~
四星黃金會員 #5
呵欠 選擇性報導 作為一個記者真失敗
係堅既 落日d相又無post既??? 俑兵早期又唔出相?
四星黃金會員 #6
老姐POST埋佢~~
佢真係好煩
VIP會員 #7
呵呵~~唔緊要~~
我地唔似得D人打輸左之後返自己個界頻度吹話"贏左"
你知我地瘋界不嬲都唔擅長口水戰架啦~~:ro09:

AND,如果得閒,你都幫手POST丫,我呢幾日清唔切D活力:cry:
二星初級會員 #8
哎也!!!用左我細佬個ACC出POST.......
上面果個POST係我出~
四星黃金會員 #9
嘩,VIP會員WO
VIP會員 #10
哇 我上左鏡~:smilie_:10:
四星黃金會員 #11
我想問,區域版主大d定VIP會員大d?:smilie_:D4:
二星初級會員 #12
原帖由 我唔係魔劍士 於 2009-3-17 12:39 PM 發表
我想問,區域版主大d定VIP會員大d?:smilie_:D4:

hahaha~~我細佬佢以前係2KF某某版既版主黎架~~
佢D星多到丫face_l_18:
四星黃金會員 #13
但雪雪佢有月亮:smilie_:D5:
三星高級會員 #14
咁少人,,唔夠激
一星新手會員 #15
好熱鬧...厲害!!
四星黃金會員 #16
畫面好似有d差咁既:em012:
一星新手會員 #17
正wo...............
二星初級會員 #18
這畫面也太洗了 應該lag到爆
回到最頂傳統版

選擇頁數