《尋仙》知識庫

主題列表 登入
二轉會員 #1
我開第2個尋仙時就彈錯誤關閉左
點先開到雙開?
之前得
家下就彈錯誤

六星鑽石會員 #2
咁姐係話你部機唔夠勁...開唔到囉
五星白金會員 #3
開左一個先,log in左先再開第二個
一星新手會員 #4
開1個ac入左去先(姐係入到game入面)再開第2個視槍囉
我試過得
一星新手會員 #5
原帖由 yagami08 於 2009-3-17 06:21 PM 發表
開左一個先,log in左先再開第二個

但係我登入果陣彈左:db無法正常使用
-_-
五星白金會員 #6
我都試過,等一陣就無事喇
四星黃金會員 #7
第一個正常咁開
第二個用beanfun
都得~
四星黃金會員 #8
不能雙開原因:
可能係你部機 支援唔到隻GAME 雙開
一係 有d程式撞左
----------------
我三開都無咩野
4開就味試過XD"

五星白金會員 #9
開2次隻game就得= =....睇你部機夠唔夠勁 :smilie_:P2:
二轉會員 #10
原帖由 頑皮vT 於 2009-3-17 10:30 PM 發表
不能雙開原因:
可能係你部機 支援唔到隻GAME 雙開
一係 有d程式撞左
----------------
我三開都無咩野
4開就味試過XD"

之前得
家下就彈錯誤
五星白金會員 #11
我得wor- -
不過好lag
VIP會員 #12
我四開都得- -''
二星初級會員 #13
好明顯佢係問解決方法lo:face_l_17:
我都雙開5到,

我都要解決方法,請高人指點迷津
三星高級會員 #14
其實雙開既方法係用beanfun~
當然,你要係beanfun開2個尋仙ac~
首先,用第一個ac,禁啟動,之後開始遊戲,
進入遊戲後,出番去beanfun,禁第二個ac,再禁啟動,之後開始遊戲,
咁就可以雙開~方法非常簡單~
希望幫到大家~
五星白金會員 #15
我3開都仲得
系唔系你電腦有咩問題?
一星新手會員 #16
用XP  開2個用戶,再每邊入一次就ok了
二星初級會員 #17
開1個ac入左去先(姐係入到打帳,密入面)再開第2個視槍囉
我試過得

我諗係咁
我試過開左一個(入到game玩緊),再開就開唔到
三星高級會員 #18
3開大約會用1.8gb ram, 4開就差唔多2.7gb到

仲有唔開beanfun3開, 頭2個ac用beanfun3, 第3個唔好用beanfun入, 會彈機(親身試驗)

五星白金會員 #19
你收埋左一個先,and then先再開另一個,咁樣就唔會彈game,不過都個電腦夠唔夠勁先係main point-0-但係你雙開左G後,唔好咁快開番新開個個,
一星新手會員 #20
係WINDOWS開2個使用者
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數