《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
禁止發言 #1
大佬你地打架你地既事@@" 係咪有殺錯冇放過 就請住呢一點殺多幾個都唔區呢@@"? 搶多幾%經@@"?

禁止發言 #2
WOW冇人敢出聲嗎 白痴小楓0.0"
二轉會員 #3
我都覺得佢地做人去得太盡
禁止發言 #4
已經5係盡與唔盡既問題=_= 目中無人就係佢地依家既狀態
五星白金會員 #5
冇話盡唔盡 保持強者最高地位有時真係要排除異己

想避免枉死 唔去黃河 其實已經冇事

好似我咁=_=v
二星初級會員 #6
原帖由 神一樂心 於 2009-3-24 07:13 PM 發表
冇話盡唔盡 保持強者最高地位有時真係要排除異己

想避免枉死 唔去黃河 其實已經冇事

好似我咁=_=v

死仔 你升完我睇你去唔去=.=:em014: :em014: :em014:
我ac 都放埋就真係無得去=.=
五星白金會員 #7
原帖由 MrLxx 於 2009-3-24 07:48 PM 發表

死仔 你升完我睇你去唔去=.=:em014: :em014: :em014:
我ac 都放埋就真係無得去=.=

我怕血腥 T.T

見紅我會頭暈v_v
禁止發言 #8
我係其他地方一樣要死 = ="有幫派冇幫派都一樣 凡改名者 殺!!
二星初級會員 #9
放龜歸山,必有後患 !!!

煉獄同盟,見改名殺係有原因既

1. 龜仔們挑起戰事之初,以為自己夠做,點知.....好, 改個名諗住升lv之後報仇 , 咁即係唔駛認錯喇 , 點放得生?
2. 除了原本既龜仔之外 , 打打下亦加入1班幫手既兩棲類動物 , 即係覺得自己夠做喇? 又化名? 點放得生 ?
3. 兩棲類動物, 唔夠打又唔化名 , 假意死哂狗出c子話唔幫手, 更離譜既仲話打番命運同盟, 好....升左幾個lv又入番命運 , 點放得生?
4. 水產們化名入左其他幫派 , 日久取得其信任 , 足可煽動其他幫派門眾"起義" , 借刀殺人 ,害人害物 , 點放得生 ?

凌兄所講既強者之威 , 正正就係我地煉獄所要維持既野 , 故此斬盡殺絕亦屬必要 , 如果唔係有一日煉獄同盟比人打到好似佢地咁
喪家之犬, 比人叫戰不出 , 比人辱罵不聞 , 做左縮頭烏龜 , 有誰可憐?

龜仔化名範例     : 星之淚痕 , 小笨燕 , 亂碼變色龍 , sS夢遙Ss , 夢乂賤盈 , 星靈夜野 , ...etc (天賜崎緣)

兩棲類化名範例 : 夜傾情 , o天雷o , o風雷o , 一棄天帝一, 醉鬼 , 賤影 , 一北斗一.....etc (與世無爭) (已解幫)

其他雜碎化名範例    : 慕乂月 , 卍完美情人卍 , sS火晴Ss , 誓言乂愛 , 忘不了乂超 , 歐若拉 , 璇o瓏 , 亂碼傲迎風 (o0罪人0o)

扮完死狗再番奄入命運範例: 一Ss邪剎sS一 , sS無情Ss , 亂碼紅蜘蛛 , 葵紋  (無口齒,無誠信,唔死都無用)

奉勸各位墨魂ser之幫主, 請勿因幫中缺人問題而濫收人 , 由其來歷不名之新名玩家 , 以免奸人分化得逞 , 傷及和氣!!!!
五星白金會員 #10
原帖由 笨鹿 於 2009-3-30 05:04 PM 發表

1. 龜仔們挑起戰事之初,以為自己夠做,點知.....好, 改個名諗住升lv之後報仇 , 咁即係唔駛認錯喇 , 點放得生?
2. 除了原本既龜仔之外 , 打打下亦加入1班幫 ...

情報真係非常齊全呢 勿論有冇錯誤情報 就咁睇 計劃周詳之至呢 佩服佩服

而加d戰爭咁長..都其實歸咎於雲起改左有得消惡名

想當年邊有得打咁耐..

本人覺得咁樣真係完全冇左紅戰既風險 冇咁好玩

二星初級會員 #11
原帖由 笨鹿 於 2009-3-30 05:04 PM 發表

你係米覺得自己ge文彩好好?
同埋你d料好廢
出post前諗清楚講乜先呀
二星初級會員 #12
嘿....係一個弱肉強食既game入面講道理? 唔係唔會 , 講真只會發生係強者對弱者 給予施捨時吧..

不過對住d 死唔忿巢/死唔認錯/死唔認係廢柴 既弱者時 , 道理就得番一個 : 拳頭

打得羸煉獄 , 你地就係道理 , 唔駛出黎post文字喇 , 上面果位龜仔同盟會員 :smile_30.gif:
二星初級會員 #13
佢地都唔係人:smile_13.gif:
你打錯字啊
二星初級會員 #14

你講野都幾好笑啊 不如去做棟篤笑
人地鍾意改名人地既事  你話人地入人幫升lv升完又打番都係人地既事^^
你夠膽講你個盟d人冇甘既事?
唔夠打緊係要升強自己隻人再打 唔通搵隻10幾,20幾,30幾,40幾同隻70幾打 梗係升高先打(比喻,唔好一陣話咩60幾 70幾呀佢地)
加上人地改名真係關你7事囉0.0 你話殺就殺 你估你一哥
你見工甘樣 你話做就做咩 你呢d性格遲早犯眾僧face_l_18:
唔好拎住條j毛當令箭(唔好持住個盟扮大佬)
我所講係甘多
四星黃金會員 #15
見新名就殺+_+ :em012:
咁有新手一玩收經抽上7x,咁你地見到有個未見過的名7xlv,就殺? :ro09:
洗唔洗寫本傳記報上生平比你睇呀,大佬:em012:
有人少係城出沒,少出聲,你地又未見過的名,又殺?:em012:
四星黃金會員 #16
算把啦~有其豬腸,必有其表弟 :em012:
五星白金會員 #17
兩邊都係 尊重敵人 尊重自己 遊戲才能進行得快樂

以我墨湘經歷 今天的敵人好可能係你明天的戰友

所以大家快樂地玩吧-o-
五星白金會員 #18
原帖由 笨鹿 於 2009-4-2 07:08 AM 發表
嘿....係一個弱肉強食既game入面講道理? 唔係唔會 , 講真只會發生係強者對弱者 給予施捨時吧..

不過對住d 死唔忿巢/死唔認錯/死唔認係廢柴 既弱者時 , 道理就得番一個 : 拳頭

打得羸煉獄 , 你地就係道理 , 唔駛 ...

個人認為武器同金錢比較重要face_l_18:
等待驗證 #19
原帖由 神一樂心 於 2009-4-6 01:45 AM 發表

想霸王某d人尊重人 都幾難 face_l_18:
二星初級會員 #20
原帖由 神一樂心 於 2009-4-6 01:45 AM 發表

我同意呀 有d情況會係
但係小討同佢地打..都好似過左1年--未變過戰友
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數