《王者世界》公會區

主題列表 登入
二轉會員 #1
2000 fun 公會-ReVoLuTioN 招收成員

承傳2000fun 討論區既慣例 so 我都要開公會

先聲明唷~
在這裡是純玩家..so 大家不要期待有什麼著數~
另外點解我會改ReVoLuTioN  做公會名呢
ReVoLuTioN 意思係革命
我意思就係想  打破香港專屬公會 比 台人公會弱 既情況...
同埋 公會戰 我地要榜上有名@@
同埋要洗脫 hk俾人 多白木既地方.....
以及打破 公會 死寂的氣氛~

so 我誠招 所有 有意玩王者世界既有品人士 ,多出聲多講野 以及  美版,日版,韓版 老手加盟=]
新手都冇問題..只要有品就ok

同時招戰友..公測時齊齊爆升~

我地以打敗台灣魔人為目的@@
(謎之聲:不可能的事xD)

成員
公會長:本人=口=
成員: 成員人數已突破30位@@

有技術 有心得 有心意 有經驗  有興趣 喜歡公會戰&挑戰賽者 可以在此留言 加入我們大家庭

嚴禁啞人 加入= =" <-----我指既係個d十年都唔出一次聲既人...
我唔中意d人唔出聲...
人多傾下計  解下悶
可以邊吹水邊升lv  正是 回合制 game既好處

四星黃金會員 #2
我係尋仙就係出得太多聲又冇人回我好似個傻仔咁得自己講=.=
二轉會員 #3
原帖由 橋太介 於 2009-3-25 02:55 AM 發表
我係尋仙就係出得太多聲又冇人回我好似個傻仔咁得自己講=.=

放心 呢度唔同= =
因為我實出聲..
個公會太靜我會走人...
因為公會d人都唔傾計
好難有歸屬感
二轉會員 #4
到時個會會唔會間唔中組團打下怪...幫下人..解下人...大家搞下活動呢?:cheers:
二轉會員 #5
原帖由 斷點 於 2009-3-25 08:18 AM 發表
到時個會會唔會間唔中組團打下怪...幫下人..解下人...大家搞下活動呢?:cheers:

基本活動 一定有既@@
呢d點會少得
四星黃金會員 #6
我申請加入!
五星白金會員 #7
不嬲玩online game
都係入2000fun公會
除佐唔玩個d
今次又係慣例入會(俾踢入的:ro09: )
二轉會員 #8
原帖由 gamewong 於 2009-3-25 11:50 AM 發表
不嬲玩online game
都係入2000fun公會
除佐唔玩個d
今次又係慣例入會(俾踢入的:ro09: )

最好加入m群
三星高級會員 #9
我又想入
經驗唔多 不過唔算新手
打字唔快 但絕對有聲出
acc名應該會係
基德雷果
二轉會員 #10
原帖由 利亞耶 於 2009-3-25 12:02 PM 發表
我又想入
經驗唔多 不過唔算新手
打字唔快 但絕對有聲出
acc名應該會係
基德雷果

咁加加m群 同add我 msn
因為方便 我同你地傾野
二星初級會員 #11
申~請加入
本生玩開回合制都好喜歡吹水
多個照應
game名 : 皇者
如果比人用左再通知:em015:
二星初級會員 #12
預埋我吖,雖然我唔係老手,但係只要有人出聲我就會講野
二轉會員 #13
歡迎之致~
只要有品 就ok=]
三星高級會員 #14
很有意思的名字0.0
我要加入!
希望合作愈快0.0
game名:GoOdBYe
四星黃金會員 #15
我是新手=  = 沒玩過的..但online game 只係一個人玩既話..就唔係online game啦..
已經add了樓主的msn
二星初級會員 #16
:smile_30.gif: 第一個幫手加入....la我!~~~
三星高級會員 #17
我都想入團呀..不過小弟要會考..未必會爆升@v@不過絕對有聲出!
我算係新手..無玩過美板..不過試玩會個日都摸熟左少少
game名應該會叫Joker
三星高級會員 #18
我入我入!! id 崖下的猛男 :smilie_:)2:
二轉會員 #19
入團既add我 msn 同m群
thx
二星初級會員 #20
開左ge話我入-v-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數