魔力寶貝2

主題列表 登入
區域版主 #1
對於遊戲內有任何bug出現,以及有任何意見歡迎在此發表

所有合情合理的內容官方都會更進
五星白金會員 #2
1.賣野果d npc

2面都係賣/賣____應該係買/賣吧....

2.新來客款待任.......

用左證明書升lv__地圖點人顯示lv不變.......但人物狀態係升左xd

3.名片問題

d lv唔更新=口=~~交左名d人lv要自己登出先會更新

二星初級會員 #3
我個人認為..可以換魔錢o既道具掉落機率太低= ="
                 生產系..成本同埋收入不成比例!!~
六星鑽石會員 #4
1.增加返小小遇怪既機會
2.真加多幾格道具欄 [都唔夠半個鐘就滿格]
3.真加多幾格倉庫欄 [有好多野想KEEP都無位KEEP]
4.打唔到九方 [唔知係我既問題定點]
5.如果可以在小地圖上加NPC位置會更好

[以上純粹意見]

二轉會員 #5
補c  有bug     0血唔死  做女王任果時
四星黃金會員 #6
開福袋果時呢,如果開到一百蚊,就直接加落錢到,下面講都唔講比左乜你-_-
初頭仲以為佢乜都無比囧
三星高級會員 #7
我覺得最大既bug係
唔係點解玩魔力2時
上網會顯示唔到網頁
好煩,,好似好多人都有呢個問題
二星初級會員 #8
原帖由 light1993101 於 2009-3-26 05:01 PM 發表
我覺得最大既bug係
唔係點解玩魔力2時
上網會顯示唔到網頁
好煩,,好似好多人都有呢個問題

另外個防外掛系統應該同好多software有衝突
由其係防毒軟件,某d要熄左先比開
變左玩到game不過中毒機率高左
希望可以跟進下呢個問題
二轉會員 #9
我想問點樣先DLE到個人?
佢要我打個鎖既PW..但係我都冇SET過.
四星黃金會員 #10
防外掛系統唔俾windows7 run:band:
一星新手會員 #11
我經常玩玩下自動熄機
我係台板玩時無問題
而且我有個朋友話成日食圖玩吾到{我同我朋友都係新機}
而用舊機玩個幾個朋友反而無問題
係吾係同新野撞左
二星初級會員 #12
原帖由 ☆冰垂☆ 於 2009-3-26 06:54 PM 發表
我想問點樣先DLE到個人?
佢要我打個鎖既PW..但係我都冇SET過.

官網寫明封測不設DEL人
努力D捱埋呢段日子佢
四星黃金會員 #13
創造人物時改名有D字用唔到
佢話無法顯示= =
我個名只係2隻中文字都唔得
六星鑽石會員 #14
沒有人物裝備视窗!
耐久多少唔知到,到爆左先知:fire:
五星白金會員 #15
原帖由 卍金日香卍 於 2009-3-26 11:54 PM 發表
沒有人物裝備视窗!
耐久多少唔知到,到爆左先知:fire:

包包左邊有個裝備
四星黃金會員 #16
技能可唔可以出一次+20呀,,,好難升技呀,,,,媽打=[
二轉會員 #17
GM
官方
呢2個重要未都比人hide左=.=連gm既活動都變左**=.=笑到...
仲有打唔到九方...好重要既問題
同埋有時會行行下一跳跳左去第2到(隔離機格)
仲有有時用物價,做任務個d確定按唔到=_=
攪到登出都登唔到,要alt+f4

==意見==
俊敏改番做敏捷啦-.-香港人丫嘛...中國人都應該用敏捷啦
四星黃金會員 #18
好多人話升lv好難~_~//唔只我一個人咁講,,,,,,
加上d技又難升><".....一次先+得10,,真係要係咁出先升到xd><"...
以上是魔力2朋友同我講既:smilie_:)3:
不喜"物"插:smilie_8):
二星初級會員 #19
銀行格太少..
如果可以跟返魔力1銀行人物有都各有20格就好好..
VIP會員 #20
禁esc就會關左小地圖個視窗好唔方便

打字個陣習慣左禁esc..

另外打字個陣..有時打左1行字..禁完enter係冇出到字

之後要再打過...這樣很不方便
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數