魔力寶貝2

主題列表 登入
二星初級會員 #41
發現新bug
樵夫個任,,打完流浪的樵夫,,問你回去定不回去
我根據你地2kf個攻略網禁不回去,,刀係彈返出去e村(未試過禁回去)
用快捷鍵change頻道,,係change5到去公會頻
四星黃金會員 #42
原帖由 Neko貓 於 2009-4-1 12:33 AM 發表
發現新bug
樵夫個任,,打完流浪的樵夫,,問你回去定不回去
我根據你地2kf個攻略網禁不回去,,刀係彈返出去e村(未試過禁回去)
用快捷鍵change頻道,,係change5到去公會頻

佢係咁,要按相反,係回去先至係唔回去
二轉會員 #43
巧遇bug
就職同奧c卡講完野再同國王講野仲係你是法城居民

同埋解5勇者打完火龍冇key拎
係隊長
解隊重on先得
六星鑽石會員 #44
我覺得個畫面顯示既野太少...
淨係見到幾個人物..
好易行錯路..
同埋覺得好大壓迫感=~=
六星鑽石會員 #45
原帖由 omi 於 2009-4-4 08:54 AM 發表
我覺得個畫面顯示既野太少...
淨係見到幾個人物..
好易行錯路..
同埋覺得好大壓迫感=~=

用mouse中間個捲軸拉上或拉下可切換大小...
六星鑽石會員 #46
我知呀..錄左都仲係好大...
五星白金會員 #47
升及所需經驗值可以減少....讓上班一族都可以享受升級過程....
七星元老會員 #48
合屬性希望可以改改佢  r1-2裝就冇咩問題
但係r3開始要勁多粒  而且水晶掉落率又唔高   d裝又易爆  

防外掛唔好成日彈  次次補血都彈  好煩

金/銀寵限制唔好咁高  金卡要38先用到  改2x好似好d
唔使成日pk都淨係見到d人用鼠同龜

改下近戰d攻擊力  好似台/中/日版都係魔/傳吃香  
職業唔平衡
副版主 #49
介介 開個家族子版丫- -.......

差唔多半版都係d 家族po.....
副版主 #50
冒險者的鑰匙(20)

販店價格
(法蘭城)係$380
三星高級會員 #51
建議關閉隊頻打字過快限制!!

原因是系魔力2經常因打字過快  比系統認為洗頻  吾比你打太快  但我覺得系隊頻可以取消呢個限制

因為系隊頻打字都系得果5個人睇到  吾會影響到其他玩家  再者在隊頻洗頻者可以由隊長踢除or離隊

大致上跟返魔力1咁就好了!!
二星初級會員 #52
用唔到九方係好大問題 = =
一星新手會員 #53
難升難升難升-0-同埋d位好吾夠..放一放友冇位
四星黃金會員 #54
隻game同魔力1差好遠 @o@
二轉會員 #55
我覺得魔力2完全係屈錢 要人買卡時0_0
10lv之後就無卡時
咁人地買點先有雙倍
如果好似之前一日一卡時唔錯
有d人覺得唔夠 先買 我覺得一定比e家好
唔係就好快無人玩啦

八星無敵會員 #56
用雙生雙開好麻煩
入戰鬥冇聲 玩緊生產好難顧:smilie_/(:
VIP會員 #57
BUG
1. 聊頻,地圖,快捷鍵之類野成日無LA LA飛晒上左上角

其他建議
1.希望減低寵升LV所需經驗值,宜家既setting唔容許我地玩幾隻寵
2.希望每人一日送一粒鐘卡鐘
3. 希望提升開拓既保護環境效果 (宜家既唔明顥),同按放既物等提升開拓時提升既個人生態值
4. 防掛機唔好成日彈出黎,我琴日洗技,5分鐘補一次彈彈一次 (你地做到d技咁難升,又整個防彈,想快少少升完都唔得)

三星高級會員 #58
一開魔力2就上唔到網= =
係咪bug黎?
三星高級會員 #59
一拉去技能果個位就彈GAME

27號之前冇呢樣野

已經回報左  但係冇回應到
二星初級會員 #60
防外掛果個野試過幾次只得4個答案我選...但係冇個問題(個d色盲字)俾我睇....
咁我用手玩都唔識答喇....
同埋係唔係一定要用個d好似check色盲個d款式既字....
我真係睇得好辛苦....
仲要成日出....

仲有就係我打字既時間
俾我選字果個box勁震...
睇字睇得好辛苦....
我用vista & 速成

選擇頁數