《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #1
寒紫龍好賤格,系甘殺我代代,佢打機上腦,痴左線 呵呵   
不過我唔怕佢,呢d人遲早不得好死,口口聲聲梵天衰  自己做左另一個梵天  可笑
我覺得佢地真系衰到無人有ar,我開始睇唔起 一玄氣宗一  天海藍   個個口講一套 做就另一套
之前人地叫佢地幫手打架  又鬼甘多藉口 宜家見人打好個基礎又同好fb甘  賤格
你個寒紫龍  之前用<萬寧>搞是搞非  用<無情的我>撩架打  宜家又甘樣全部都系你賤man搞出來
遲早有一日一定有人收拾你
二星初級會員 #2
原帖由 慕乂月 於 2009-4-1 08:33 AM 發表
不過我唔怕佢,呢d人遲早不得好死,口口聲聲梵天衰  自己做左另一個梵天  可笑
我覺得佢地真系衰到無人有ar,我開始睇唔起 一玄氣宗一  天海藍   個個口講一套  ...
同意同意:victory:
等待驗證 #3
佢不嬲都甘能衰格嫁啦
自己友都呃$嫁,
你有著數咪痴埋去囉 冇著數去彈走你囉
你對佢有好處咪幫下你囉
對佢冇好處 死遠d tim呀
佢對佢自己條女都吾好嫁啦
要佢吾殺你 除非你比好多著數佢條豬腸啦
三星高級會員 #4
估唔到寒紫龍係d咁既人:smilie_:10:  不過最勁都係老屈大法 我都被你出過e招秒過
五星白金會員 #5
佢唔係遊子雲咩點解又會係無情的我既@@
一星新手會員 #6
原帖由 慕乂月 於 2009-4-1 08:33 AM 發表
我覺得佢地真系衰到無人有ar,我開始睇唔起 一玄氣宗一  天海藍   個個口講一套  ...

你同佢地有親嗎..? 咩口講一套做一套...唔係好明囉....= ="
四星黃金會員 #7
佢已上腦 無得救
以為自己係game好威~一唔岩就紅9人
真人隱青肥西一條 難怪人人叫佢做豬腸
二星初級會員 #8
原帖由 一火火一 於 2009-4-1 04:30 PM 發表

你同佢地有親嗎..? 咩口講一套做一套...唔係好明囉....= ="

乂烈風乂咪係慕乂月老公囉,什麼如影隨形嘛.你話親唔親?
至於咩口講一套 做就另一套 我想話講呢句野果個人都要諗下自己之前做過咩,有冇資格講. 唔好一陣又私底下講和啊,仲要比人知果下死~
五星白金會員 #9
@,@想知萬寧而家仲存唔存在?
五星白金會員 #10
原帖由 ktszf 於 2009-4-1 06:41 PM 發表
@,@想知萬寧而家仲存唔存在?

存在 萬寧仲未清盤 仲有萬寧藥劑師:smilie_:10:
一星新手會員 #11
nonono~~ 我覺得 寒子龍 殺妳 無錯 law  佢做得最岩係殺妳e件事 @@ 各為其主 我好小覺得佢做得咁岩  哈哈  至於我係唔係講一套做一套 就見人見智 妳咁講唔通驚左我地齋心  我之前唔打 係因為對方係我一個識左好耐既朋友 好多人都知 唔怕長氣講多次妳知  ^___^
五星白金會員 #12
原帖由 神一樂心 於 2009-4-1 06:54 PM 發表

存在 萬寧仲未清盤 仲有萬寧藥劑師:smilie_:10:

90你搞gag嗎-.-我笑左一下
四星黃金會員 #13
肥西豬腸:smilie_:10: :smilie_:10:

成日搵人著數:smilie_:10:
四星黃金會員 #14
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-4-1 08:24 PM 發表

90都搞到我笑左野:cry: 好耐都冇笑過la:cry:
五星白金會員 #15
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-4-1 08:24 PM 發表

小討哥 唔係串我呀嘛O.O
原帖由 大里 於 2009-4-1 09:38 PM 發表

90都搞到我笑左野:cry: 好耐都冇笑過la:cry:

夾埋黎串我了 T.T

二星初級會員 #16
我之前都笑左....之前高祝值成1e..佢竟然話6千m係市價.....擺明昆水 = =
五星白金會員 #17
原帖由 神一樂心 於 2009-4-1 10:06 PM 發表

小討哥 唔係串我呀嘛O.O

夾埋黎串我了 T.T

我真係笑左一下-.-
等待驗證 #18
原帖由 victorhung15 於 2009-4-1 10:21 PM 發表
我之前都笑左....之前高祝值成1e..佢竟然話6千m係市價.....擺明昆水 = =

佢甘講都系低收高放搵錢
不過算啦 呃新手都算
吾系點泥d奸商
這點可以原諒 呵
識既都會搵你笨就最慘
二星初級會員 #19

:smilie_:D5: 如如真係字字珠機呀....中到砰砰聲呀講野...比個叻你啦^o^
一星新手會員 #20
曾經有人同我講過墨湘既一件真人真事~
件事係墨湘公測後1-2年內發生的~

之前有個gm名叫 情朗x <---同音  既玩家  
係墨湘入邊 結識到一個比較文靜既男人
而呢個人我叫佢做 肥仔窿

2個人一見如故 老友到不得了,
仲一齊去打機 一齊去玩,
後來有一次 情朗x 同 肥仔窿又一齊出去..
但係今次...肥仔窿出完去後...性情大變..
由一個文靜既男仔...變成一個成日係房入邊 唔出聲既人..
幾個月後..情朗x比人拉左..
而且仲比人指控..孌童....

[url=http://210.177.167.103/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=688356]http://210.177.167.103/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=688356
[/url]

自此之後 肥仔窿係墨湘慢慢咁變成一個好勇鬥狠既人
成日係網上遊戲入邊 不斷搞事同殺戮....
唔知大家有冇聽過呢件事呢?

以上回復 純粹交流 如令任何人回憶到不堪往事 本人萬分抱歉!!

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數