說夢、解夢區

主題列表 登入
版主 #1
大家可以係呢個吹水區討論有關夢ge野/吹水
傾咩都得,
唔好引發罵戰/爆粗就ok

開呢個吹水區ge目的係希望增加人流~
二轉會員 #2
我黎支持啦喂...

講夢呀..
我由細到大d夢 都好似排隊咁 發完又發 只不過每年有新事新人
只會加到夢中 基本上不變..
最記得1個係空白畫面 不斷擴大 跌落去既畫面 會咋醒:smilie_O_o:

版主 #3
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 02:19 PM 發表
我黎支持啦喂...

講夢呀..
我由細到大d夢 都好似排隊咁 發完又發 只不過每年有新事新人
只會加到夢中 基本上不變..
最記得1個係空白畫面 不斷擴大 跌落去既畫面 會咋醒:smilie_O_o:

參加下比賽啦@@
二轉會員 #4
原帖由 883516 於 2009-4-2 02:30 PM 發表

參加下比賽啦@@

我吾知點寫好..隱約記得好短架咋..
版主 #5
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 02:31 PM 發表

我吾知點寫好..隱約記得好短架咋..

吹250字都有30分啦:smilie_:10:
二轉會員 #6
原帖由 883516 於 2009-4-2 02:38 PM 發表

吹250字都有30分啦:smilie_:10:

好 我就吹出黎先:smilie_:10:
版主 #7
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 02:53 PM 發表

好 我就吹出黎先:smilie_:10:

多謝支持:smilie_:10:
二轉會員 #8
原帖由 883516 於 2009-4-2 02:55 PM 發表

多謝支持:smilie_:10:

我亂打一通..
冇人教我作呢 好難諗到野打..就算有主題都吾係幾識打..:smilie_:10:
版主 #9
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 03:47 PM 發表

我亂打一通..
冇人教我作呢 好難諗到野打..就算有主題都吾係幾識打..:smilie_:10:

你無發過好夢咩~.~?
二轉會員 #10
原帖由 883516 於 2009-4-2 03:53 PM 發表

你無發過好夢咩~.~?

冇啵:smilie_O_o:
試過一次流眼淚 但吾記得發緊咩:D2
版主 #11
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 04:09 PM 發表

冇啵:smilie_O_o:
試過一次流眼淚 但吾記得發緊咩:D2

~.~
唔會掛..做左今多年人點都有有開心ge夢掛:smilie_/(:
二轉會員 #12
原帖由 883516 於 2009-4-2 04:11 PM 發表

~.~
唔會掛..做左今多年人點都有有開心ge夢掛:smilie_/(:

春夢就有:em014: 計吾計:smilie_/):

我份人又吾係多愁 不過又好少開心野:smilie_:10:
版主 #13
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 04:25 PM 發表

令你開心ge夢就計:smilie_:10:
每天笑一笑,世界更美妙^^
開心d唔好咩@@?
VIP會員 #14
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 04:25 PM 發表

係夢都計:smilie_:10:
五星白金會員 #15
在下黎吹水喇喂:smilie_:D4:
二轉會員 #16
原帖由 883516 於 2009-4-2 04:33 PM 發表

令你開心ge夢就計:smilie_:10:
每天笑一笑,世界更美妙^^
開心d唔好咩@@?

爽唷:smilie_:10:
其實我好開心架 我吾識嬲人亦好少吾開心..:smilie_/):
版主 #17
原帖由 小峰.. 於 2009-4-2 04:40 PM 發表
在下黎吹水喇喂:smilie_:D4:

多謝支持wor:smilie_:10:
二轉會員 #18
原帖由 Zz笨影zZ 於 2009-4-2 04:36 PM 發表

係夢都計:smilie_:10:

你都係度:smilie_:10:
你都去參加:smilie_/):
版主 #19
原帖由 芝仔=] 於 2009-4-2 04:41 PM 發表

爽唷:smilie_:10:
其實我好開心架 我吾識嬲人亦好少吾開心..:smilie_/):

開心咪好lor
有時唔識嬲人會好"泄"底~.~
五星白金會員 #20
原帖由 883516 於 2009-4-2 04:43 PM 發表

多謝支持wor:smilie_:10:

嗯嗯,,多d人咪開心d囉:smilie_:D4:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數