奇蹟Online

主題列表 登入
三星高級會員 #1
睇到電視播廣告,隻game睇落都ok~
入到game後,畫面差到佢...算....繼續玩下
任務指示乜都冇...
出城打怪...係咁比隻黃金幼龍追住...
覺得太無聊~
畫面差到...仲衰過10年前既game....遊戲介面有d 似diablo....

仲要del隻game要用控制台先del到...真係西利到佢...

賣廣告黎都哂錢...呢d 咁既game....畫面又冇...內容又冇...任務指示又冇...職業得3款...仲要限左男女職...真係好差
二星初級會員 #2
講真果句,一睇你講得出呢句話就知道你係04後ge玩家

至少你係04年之前玩唔過3D game

呢隻game當年出果陣時可謂數一數二ge 3D唯美

而且呢隻game出咗都冇10年

唔該你搵清楚滴資料再去評論一個遊戲,你咁樣盞係比人得啖笑
五星白金會員 #3
算撚吧啦你
隻game係韓國咪一樣咁高人氣
三星高級會員 #4
原帖由 心中一點明 於 2009-4-11 05:10 PM 發表
算撚吧啦你
隻game係韓國咪一樣咁高人氣

我真係唔識欣賞一隻冇任務提示,地方就夠大,怪物位置亂過亂葬崗...
畫面又樣衰...
隻GAME係香港人氣有幾高,睇呢個討論版都知喇...
玩黎都哂氣,我直言呢隻GAME真係垃圾...
二星初級會員 #5
你唔鍾意隻game咪唔好玩
洗唔洗咁踩法
官網都有晒地圖~咩怪會係邊到既指示啦~係你自己唔上去睇
三星高級會員 #6
原帖由 @艾佛遜@ 於 2009-4-12 01:26 AM 發表
你唔鍾意隻game咪唔好玩
洗唔洗咁踩法
官網都有晒地圖~咩怪會係邊到既指示啦~係你自己唔上去睇

而家打機定上網?一路打機一路上網睇地圖,睇怪物位置?你估你玩緊web game?face_l_18:
一星新手會員 #7
吾識玩仲要講埋不知所謂既野'''
我第一隻玩既Online係[奇蹟]
我覺得自己一直都無玩錯!
招長玩既,玩家一齊玩''''
二星初級會員 #8
原帖由 p8137440 於 2009-4-12 10:06 AM 發表

而家打機定上網?一路打機一路上網睇地圖,睇怪物位置?你估你玩緊web game?face_l_18:

你唔鍾意打都唔好話隻game垃圾 =]
一星新手會員 #9
支持隻GAME!!!
不過我覺得吾識玩呢隻GAME既人..仲垃圾
三星高級會員 #10
原帖由 沒有火的煙 於 2009-4-17 02:28 PM 發表
支持隻GAME!!!
不過我覺得吾識玩呢隻GAME既人..仲垃圾

垃圾GAME留返比D垃圾玩...都係果句...隻GAME有幾多人玩就心照喇
好定唔好?我唔清楚人地點諗,但係我就覺得呢隻GAME玩黎都哂氣...
二星初級會員 #11
有個冇品既垃圾自以為話人垃圾好醒
三星高級會員 #12
原帖由 @艾佛遜@ 於 2009-4-18 01:40 AM 發表
有個冇品既垃圾自以為話人垃圾好醒

慢慢玩啦~隻GAME咁"好玩":em012:
二星初級會員 #13
原帖由 p8137440 於 2009-4-17 07:47 PM 發表

垃圾GAME留返比D垃圾玩...都係果句...隻GAME有幾多人玩就心照喇
好定唔好?我唔清楚人地點諗,但係我就覺得呢隻GAME玩黎都哂氣...

你係最唔垃圾 =]
隻game係台灣好多人玩的, 而且出過韓版同英文版..
心乜鬼野照姐, 目光短淺的人=]

三星高級會員 #14
原帖由 hing906 於 2009-4-18 11:40 PM 發表

你係最唔垃圾 =]
隻game係台灣好多人玩的, 而且出過韓版同英文版..
心乜鬼野照姐, 目光短淺的人=]

都話隻GAME"好玩"架啦~一上線就見到幾廿萬人係到打緊怪~
遲D出埋日文版TIM丫:em012:
一星新手會員 #15
好野冇人欣賞=/=垃圾ok?
連呢隻game都唔藷玩
仲有呢 呢隻game 極小任解嫁^^
就算係腦殘都識解
好似你果d game 有哂自動行去個npc果到解任 果d好玩?
用下腦啦 小朋友/.\
一星新手會員 #16
仲有呢
你唔識玩 唔代表隻game垃圾嫁bo小朋友
乖(摸頭^^去玩你果d白痴game啦
二星初級會員 #17
呢隻game 我又大陸版開始玩到依嫁
玩到香港版     我自己黎講既感覺係唔錯既
又可以攻城 羅大天使武器果多
依嫁好少game 可以做到呢隻game既啦
至於任務無提示 我本人自己冇咩所謂 因為我都識解xd
對於d 白痴仔+小朋友唔識欣賞呢隻game 仲要係度踩既人
我只可以俾佢地一個on dog 黎型容
三星高級會員 #18
我最憎啲人自己唔鍾意隻game就走黎開個post係度唱人地隻game幾衰,
呢啲人真係無品到冇人有,
唔鍾意咪走lo,
咁多聲氣仲乜丫?
你話係咪丫樓主?:em012:
六星鑽石會員 #19
呢隻game對比而家果d當然比較差
但同04年以前果d比係好正:smilie_/):
當年我玩過台ser,都算ok,但而家無興趣lu
四星黃金會員 #20
嘈黎無用=3=
兒家d人就係咁~~
畫面唔ok 又嘈  遊戲入面既野又嘈~

兒家d game隻隻追畫面~~任務又係自動既有乜好玩..

o者係一隻game有自動追蹤任務 右手按一下mouse 自己行去搵另一個目標~~喱d唔通叫好玩- -?
如果唔需要自己去了解地圖點行點玩...

畫面我覺得唔重要囉~如果一隻game係正既我都會玩落去!!
近排都係玩緊聖戰@@~~
想睇下奇蹟好唔好玩就見到d咁 既人開d咁既post @@
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數