FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #1
兒加大聯盟一堆改能力垃圾 後衛都可以罰球線入樽 玩hi咩....
三分準到福佳 blk shot 向籃底成個飄埋黎blk 我個三分
其實玩黎重有咩意義....:smilie_:10:
二轉會員 #2
冇你講到咁大獲,咪係度嚇尻d新手啦
雖然根本冇新仔
三星高級會員 #3
後係罰球線入樽
同藍低blk-0- 有無咁勁-0-
三星高級會員 #4
原帖由 封鎖心靈 於 2009-4-6 10:02 PM 發表
冇你講到咁大獲,咪係度嚇尻d新手啦
雖然根本冇新仔

全真冇假冇老屈 下次影埋相俾你睇 兒加大聯盟10個有5個都改能力..:smilie_O_o:
三星高級會員 #5
後為都唔算誇
中鋒向籃底blk steal我添拉...:smilie_:)3:
二星初級會員 #6
我好少遇到...
試過一次淨係PF不停100%三分:victory:
五星白金會員 #7
原帖由 wowad 於 2009-4-7 10:52 PM 發表

全真冇假冇老屈 下次影埋相俾你睇 兒加大聯盟10個有5個都改能力..:smilie_O_o:

10個有5個都改能力:smilie_/):
係你唔好彩
我好少遇到=]]]]
五星白金會員 #8
好出奇咩用外掛?
改能力好勁?人地2改3.改比分仲屈..
SO我一早放棄左呢隻GAME.
二星初級會員 #9
呢d game都用外掛!!!
玩呢有咩意思
玩實力先好玩^^
二星初級會員 #10
前排d人猖狂d,而家無人咁勁啦,不過少改既仲有好多
三星高級會員 #11
我覺得依排多左hk人玩甘
入去2打2間唔中都有hk人係度
三星高級會員 #12
原帖由 月影星辰 於 2009-4-11 05:46 PM 發表
我覺得依排多左hk人玩甘
入去2打2間唔中都有hk人係度

我前幾日遇到好多hk.........
三星高級會員 #13
原帖由 wowad 於 2009-4-11 20:11 發表

我前幾日遇到好多hk.........

我2日都遇1次hk人
多d人玩係好事黎ge..只要唔用外掛
VIP會員 #14
原帖由 小灶君 於 2009-4-9 12:03 AM 發表
好出奇咩用外掛?
改能力好勁?人地2改3.改比分仲屈..
SO我一早放棄左呢隻GAME.

我都試過咁樣比人屈 玩左1分鐘我就跳左...
VIP會員 #15
原帖由 wowad 於 2009-4-6 09:38 PM 發表
兒加大聯盟一堆改能力垃圾 後衛都可以罰球線入樽 玩hi咩....
三分準到福佳 blk shot 向籃底成個飄埋黎blk 我個三分
其實玩黎重有咩意義....:smilie_:10:

外掛真係越黎越多
不過.....後衛唔係罰球線係入樽點黎架咩?
二星初級會員 #16
近排我d朋友都有1齊叫我玩返
佢地話出左新野..
三星高級會員 #17
HK人玩雖然多番
但都有D無品..見到都無奈:donno:
三星高級會員 #18
食錢食錢再食錢-.-
吾好講錢 lag都lag死你啦-.-
三星高級會員 #19
兒加冇lag囉.....
我玩咁耐都未試過lag(唔計3y嗰d)
三星高級會員 #20
原帖由 way. 於 2009-4-16 10:32 AM 發表

外掛真係越黎越多
不過.....後衛唔係罰球線係入樽點黎架咩?

癡線咩 後衛都罰球線入樽咁重要大前鋒黎重乜.....:band:
最多未鎖匙圈前少少飛 見到d 45lv PG試過.......
回到最頂傳統版

選擇頁數