《星夢》抱怨區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
有一日,我同個昆9(我個FD)去up lv,up下up下就想起錢問題,就話冇錢用,因為我地用左幾千元玩,唔想用真錢玩落去,昆9就叫我同佢一齊昆野,佢就叫我睇下邊到有有錢仔,佢用娃娃中左5個新頭,右冇人收,佢就用左5個新頭去昆野,,(手法就係同人講話有個外掛可以一個變兩個)佢同人易左後,比左5個新頭佢睇,個傻仔右信佢,個傻仔比左個星古佢,叫佢同佢變,不斷昆,一共昆左4個星古,當時我去到星湖睇睇,見到一個太陽s龍頭星古的有錢佬(超級黑客)我就叫昆9過尼,點知昆唔到佢,仲做左fd,佢就同昆9講話真係有此外掛,昆9右信佢,仲有傾電話教佢,佢比左個外掛昆9,教佢點用,點知係一個偷野程式,偷左佢個ac,偷曬昆9d野,佢話報警,就比番個ac佢,不過冇曬野,都係得一個星古....我去到尼中睇,點知個黑客係全星夢最有錢果20個中其一個.就知佢昆野大!!  現在佢地兩個都冇玩 大家唔好學佢地牙,會死人!!
二星初級會員 #2
唔係甘明你up乜!!可能我問題
四星黃金會員 #3
呢d咪叫做抵死:em012: :em012:
八星無敵會員 #4
原帖由 ChuN乂駿 於 2009-4-14 01:32 AM 發表
有一日,我同個昆9(我個FD)去up lv,up下up下就想起錢問題,就話冇錢用,因為我地用左幾千元玩,唔想用真錢玩落去,昆9就叫我同佢一齊昆野,佢就叫我睇下邊到有有錢仔,佢用娃娃中左5個新頭,右冇人收,佢就用左5個新頭去昆野 ...

0分  請重作^^
一星新手會員 #5
都唔係我作,我都係幫人放
二星初級會員 #6
係咪姐係 當昆狗遇上昆狗王?
你個fd係昆狗 你個fd個fd係昆狗王 你個fd比你個fd既fd昆左?
一星新手會員 #7
個昆王都唔算係fd,佢一心都係想昆昆9個ac姐,先同佢做fd
二轉會員 #8
你d咁既故事放去解夢區好啦-.-唔好笑死人
四星黃金會員 #9
信你一成都唔知會唔會睇唔到野^^
八星無敵會員 #10
睇都唔想睇 反正一定睇唔明^^
四星黃金會員 #11
佢想講佢之前成日昆人,e+佢比人昆番爆埋ac :em012:

二轉會員 #12
即係一個昆9
俾第二個昆9昆 ja ma
二轉會員 #13
樓主你真係天才   咁短既文都可以咁亂    1分都比多你:band:
五星白金會員 #14
原帖由 ChuN乂駿 於 2009-4-14 01:32 AM 發表
有一日,我同個昆9(我個FD)去up lv,up下up下就想起錢問題,就話冇錢用,因為我地用左幾千元玩,唔想用真錢玩落去,昆9就叫我同佢一齊昆野,佢就叫我睇下邊到有有錢仔,佢用娃娃中左5個新頭,右冇人收,佢就用左5個新頭去昆野 ...

死昆9 vs 超級黑客昆9王   
死昆9=邊個????:smilie_:o:
超級黑客昆9王=邊個:ro00: ??

好唔明你打咩~.~
二轉會員 #15
原帖由 恨戀ξ詩〃 於 2009-4-22 09:26 PM 發表

死昆9 vs 超級黑客昆9王   
死昆9=邊個????:smilie_:o:
超級黑客昆9王=邊個:ro00: ??

好唔明你打咩~.~

睇番我個總結,就係
原帖由 衝lv 於 2009-4-15 10:32 PM 發表
即係一個昆9
俾第二個昆9昆 ja ma
二轉會員 #16
甘你fd,0分重作:band:
一星新手會員 #17
e篇野 對發膠們好有參考價值:D2
二轉會員 #18
原帖由 Yakuza 於 2009-6-30 07:42 PM 發表
e篇野 對發膠們好有參考價值:D2

對你條on9都好撚有tim :em012: 推番上黎托撚柒?
回到最頂傳統版

選擇頁數