《王者世界》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

完全係無奈:unlove:
四星黃金會員 #2
你指等級差20?
其實好正常

不過如果對方技術/裝備/組合好過你
還是建議你逃吧 直接去觀戰等下一場

你主角用劍,唔知有冇睇錯
你 火槍-槍-斧
          弓
      和尚-主劍-巫女

,對方3火槍
我方只有1弓1火槍,無範圍輸出,如果有炮就有得打
依家咁既陣型,做唔到眩暈壓力
唔知你呢個係咩流?
對方明顯係stun流,無得打...
無論陣型,等級都差好遠

三星高級會員 #3
我知我個陣好衰...反正封測廢事重玩啦....公測絕對唔會整個陣整到甘架喇-.-
四星黃金會員 #4
原帖由 迅閃﹏希 於 2009-4-14 08:28 PM 發表
我知我個陣好衰...反正封測廢事重玩啦....公測絕對唔會整個陣整到甘架喇-.-

你斧凍前排,弓沉默中排,令對方無法3火槍一輪亂射
起碼會無咁快死,亂射是很痛的
三星高級會員 #5
原帖由 卍小卓卍 於 2009-4-14 08:30 PM 發表

你斧凍前排,弓沉默中排,令對方無法3火槍一輪亂射
起碼會無咁快死,亂射是很痛的

就算係甘又可以點- -點玩都輸啦
四星黃金會員 #6
原帖由 迅閃﹏希 於 2009-4-14 08:34 PM 發表

就算係甘又可以點- -點玩都輸啦

最緊要係過程
學下走位,
假如有日又遇到差不多既陣型 你起碼都識點樣應付
五星白金會員 #7
傻仔....識走位都可以打嬴高過自己D人la~
三星高級會員 #8
原帖由 hk321456 於 2009-4-14 11:09 PM 發表

高成20lv都夠打?仲有走咩位?對面4隻火槍...走去邊到?你當我識潛水呀神手?我真係想知你點走位丫-_-
我廢囉..你甘叻你打俾我睇囉...打港龍航空你就最勁
五星白金會員 #9
打港龍航空你就最勁._.
四星黃金會員 #10
原帖由 hk321456 於 2009-4-14 11:09 PM 發表

等級同人數都輸
點打?
一星新手會員 #11
原帖由 迅閃﹏希 於 2009-4-15 01:05 AM 發表

高成20lv都夠打?仲有走咩位?對面4隻火槍...走去邊到?你當我識潛水呀神手?我真係想知你點走位丫-_-
我廢囉..你甘叻你打俾我睇囉...打港龍航空你就最勁

打港龍航空你就最勁<<利害利害- -'
三星高級會員 #12
你同我朋友打- -...xddd
回到最頂傳統版

選擇頁數