FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 jazyfamily 於 2009-4-18 05:04 PM 發表
要呃下積分
我都好好心
推高左個post
多d人睇到樓主訴求

原來大家都係同道中人
三星高級會員 #22
我打字唔係手寫:ro00:
樓主要助長歪風無計阻止
我睇下有無好心人PM下佢啦
低頻就無外掛影響...笑話
原因?因為唔計戰積?
睇重戰積咪即係求名..
除非你唔買25 27技甘玩我就覺你無"甘屈"新手
能力有差實有優勢係度
一星新手會員 #23
原帖由 月影星辰 於 2009-4-18 10:16 PM 發表
我打字唔係手寫:ro00:
樓主要助長歪風無計阻止
我睇下有無好心人PM下佢啦
低頻就無外掛影響...笑話
原因?因為唔計戰積?
睇重戰積咪即係求名..
除非你唔買25 27技甘玩我就覺你無"甘屈"新手
能力有差實有優勢係 ...

我都唔係用手寫板
回應:
希望回覆者先留意我的LOGIC,再作出指摘
首先我係打算17LV入 1-15LV 區,多招大轉我認為差別不大
我己經講過我係退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被外掛影響到
同樣,戰績,我唔係要屈到樣樣no.1
講真我覺得咁屈法好無謂
我只係想keep住戰績ok咁,費事冇人組
絕非追逐命利
我再次強調我目的絕非屈新手,純粹為免戰績受影響
更談不上什麼助長歪風
但如果你還是認為咁係屈新手既,我拆左D招唔用又點話?
希望你能告訴我進入低等頻道的方法,謝謝

也希望其他知道的能告訴我進入低等頻道的方法
而唔係提供方法既人請勿留言了,謝謝
三星高級會員 #24
首先我係打算17LV入 1-15LV 區,多招大轉我認為差別不大
你認為大轉2係廢??
你試下玩就知咩事
仲有你話差別唔大
唔洗過人技都得啦

我己經講過我係退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被外掛影響到
同樣,戰績,我唔係要屈到樣樣no.1
講真我覺得咁屈法好無謂
我只係想keep住戰績ok咁,費事冇人組
絕非追逐命利
你講左成板幾都係依幾句...有無第2d有力解釋?
仲有而家只有+好友先睇到戰積
如果d人為左睇戰積而睇下組唔組唔要都把啦
有心玩根本唔會專登+好友睇戰積

我再次強調我目的絕非屈新手,純粹為免戰績受影響
更談不上什麼助長歪風
個個都好似你甘諗..低lv頻爆死人啦
甘請問d低lv點升呀?
對住你地成就快20lv甘高lv打咩..玩新手任務升都唔得啦
:smile_13.gif:

但如果你還是認為咁係屈新手既,我拆左D招唔用又點話?
甘你玩黎有咩意思-.-
45lv都用新手招
練到15lv del再練過就可以長期係低lv頻啦

希望你能告訴我進入低等頻道的方法,謝謝

也希望其他知道的能告訴我進入低等頻道的方法
而唔係提供方法既人請勿留言了,謝謝

你由頭到尾都係甘迴避我問題
俾機會你解釋又無
驚俾外掛影響到
甘個個唔洗玩啦
如果你識多d人又洗乜驚無人同你玩呢?
把握機會+多d好友啦:ro07:
一星新手會員 #25
原帖由 月影星辰 於 2009-4-18 11:48 PM 發表
你認為大轉2係廢??
你試下玩就知咩事
仲有你話差別唔大
唔洗過人技都得啦

我己經講過我係退而求其次,係低等頻道 ...

呢位網友:

你認為大轉2係廢??
你試下玩就知咩事
仲有你話差別唔大
唔洗過人技都得啦
甘你玩黎有咩意思-.-
45lv都用新手招
練到15lv del再練過就可以長期係低lv頻啦

我己經講左我會拆左D招入新手頻玩,而我冇興趣係咁開新人玩
因為只有16LV係果度先唔計戰績,唔希望戰績受影響係我既堅持

你講左成板幾都係依幾句...有無第2d有力解釋?
仲有而家只有+好友先睇到戰積
如果d人為左睇戰積而睇下組唔組唔要都把啦
有心玩根本唔會專登+好友睇戰積

同一段說話我COPY一次比你睇,就係想叫你睇清楚人地講咩先至講野
而且說話都好合理
FS入面有好多睇戰績既人,所以戰績唔可以太難睇

甘請問d低lv點升呀?

我只係高2LV,不可能’屈’

我講第三次,我係退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被外掛影響到戰績
我自問唔係高手但算老手,唔驚冇人同我玩
只係堅持唔希望戰績受影響
而呢位網友,恕我中文程度低劣,我之前實在是一直都看不出你在問問題
反而你一直都看不到我的說話
‘唔係提供方法既人請勿留言了’
懇請你注意
補充一句,改板後我還有看到明顯不是升過15等後不出頻的人在新手頻
如MVP在1-15等區
證明進入低等頻道的方法還是有的
當然我不是用MVP而只是用17等到1-15玩
希望其他知道的能告訴我進入低等頻道的方法
謝謝
三星高級會員 #26
因為只有16LV係果度先唔計戰績,唔希望戰績受影響係我既堅持

即係你自己輸唔起唔想自己底花

同一段說話我COPY一次比你睇,就係想叫你睇清楚人地講咩先至講野
而且說話都好合理
FS入面有好多睇戰績既人,所以戰績唔可以太難睇

FS入面都有好多唔睇戰積只求你唔係外掛有品既人
唔好非黑即白

甘請問d低lv點升呀?

我無記錯過左15LV係低頻係無經
不過我怕你甘叫人教BUG個個高LV跟住做甘點算:smile_13.gif:

我講第三次,我係退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被外掛影響到戰績
我自問唔係高手但算老手,唔驚冇人同我玩
只係堅持唔希望戰績受影響
而呢位網友,恕我中文程度低劣,我之前實在是一直都看不出你在問問題
反而你一直都看不到我的說話
‘唔係提供方法既人請勿留言了’
懇請你注意

我睇到你依句野
但係我睇唔過眼有人公然叫人教玩BUG
玩一隻GAME唔該你跟下佢守則同公平性
雖然你影響無外掛甘嚴重
但始終唔好

補充一句,改板後我還有看到明顯不是升過15等後不出頻的人在新手頻
如MVP在1-15等區
證明進入低等頻道的方法還是有的
當然我不是用MVP而只是用17等到1-15玩
希望其他知道的能告訴我進入低等頻道的方法
謝謝

唉..如果你真係想知點用去台灣某著名論壇睇下啦...
一星新手會員 #27
原帖由 月影星辰 於 2009-4-19 04:15 PM 發表

即係你自己輸唔起唔想自己底花

同一段說話我COPY一次比你睇,就係想叫你睇清楚人地講咩先 ...

請問是哪一個論壇?
三星高級會員 #28
原帖由 accab 於 2009-4-19 21:10 發表

請問是哪一個論壇?

自己搵
但我覺得你一定俾人插
四星黃金會員 #29
樓主只係想keep住戰績ok咁好易JA,
要打新手頻先KEEP得住??
你呃到人呃唔到自己,呃人組你??

如果你技術OK,戰績會差得去邊??
同埋E+戰積人地又睇唔到,你比自己睇??

一佝講曬你技術廢,所以戰績先keep唔住
你係ok技術駛驚人唔組你??

我咩都識但唔會教你:smile_13.gif:

二星初級會員 #30
不想戰績花,但你而加入低lv ser玩會冇戰績,遲d高lv得個新手靚戰績有啥用:kill3:
三星高級會員 #31
樓主話驚外掛影響到自己個底花
我又覺得低頻唔會無外掛lo
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數