巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
[attach]156668[/attach]
[attach]156669[/attach]
[attach]156670[/attach]

收左明入,猿公牌,台幻武,130lv既修道曾,130lv木魚

燃燒左我20e/.\

再問猿公點加點-,-???

全體加有冇問題

但加落在上網睇下佢招技係同力量有關....,.......500體全力又得唔得??

五星白金會員 #2
有錢既表現黎A_A
五星白金會員 #3
最起碼,你有5張銀票:smilie_:)3:
四星黃金會員 #4
佢真串== 我買明幻+幻武~得番4e幾+4本可交易無想= =
你話佢串唔串-___-"
回樓主~我同版主隻猿公都係400力全血~
六星鑽石會員 #5
原帖由 heitung221 於 2009-4-18 04:54 PM 發表
佢真串== 我買明幻+幻武~得番4e幾+4本可交易無想= =
你話佢串唔串-___-"
回樓主~我同版主隻猿公都係400力全血~

=,=4本無想

拎本黎等我隻祖食:smilie_/):

400力全血....e+80lv先黎加力會唔會遲左d??
六星鑽石會員 #6
原帖由 砂嵐 於 2009-4-18 01:38 PM 發表
最起碼,你有5張銀票:smilie_:)3:

岩岩冇埋-.-

收埋個幻武連果5張都飛走左....
四星黃金會員 #7
我隻祖要食多3本~唔俾得你0.0"仲有一本俾權食^^
你80lv先加都唔會太遲既~不過你怕有排加咪加到300力咪算lo~:smilie_:D5:
六星鑽石會員 #8
原帖由 heitung221 於 2009-4-19 12:42 AM 發表
我隻祖要食多3本~唔俾得你0.0"仲有一本俾權食^^
你80lv先加都唔會太遲既~不過你怕有排加咪加到300力咪算lo~:smilie_:D5:

加左小小力就明顯見到招技既威力=___=
四星黃金會員 #9
如果有埋幻武~你裝左同唔裝都睇得出差唔少:em014:
我隻猿公1下打閻王減7000幾血~2下ko:em014:(有憤怒)
六星鑽石會員 #10
原帖由 heitung221 於 2009-4-19 11:24 PM 發表
如果有埋幻武~你裝左同唔裝都睇得出差唔少:em014:
我隻猿公1下打閻王減7000幾血~2下ko:em014:(有憤怒)

/.\我唔夠你勁.....我3下先死.....
回到最頂傳統版

選擇頁數