高達街機系列

主題列表 登入
三星高級會員 #1
條友1開始同我一樣用SF   咁好啦 頭1鋪無乜野互有攻守   最後我WIN左 ]
第2,3鋪開始黎了 條友用暴風係咁捉我落地放A> CHARGE B 我心想 都正常GA 用得依機  
我咪拉開2 ,3機位 飛住黎射 睇住佢開A 用橫格打佢  WIN左之後 條友開始打咀炮 同佢D FD講話我啦住佢黎  梗係輸啦   我心想 唔係呀MA  咁都叫拉打??  
最後就精彩喇  條友用橙虎  我心想唔係MA  我又無用龍騎屈佢  唔駛用埋D狗機MA  之後都知佢想用鞭捉我落地AND橫鞭我     咁正常都係拉開至佢條野打唔到GA距離    條友又開始話我拉喇  最後俾佢D奸計得逞左    我行都勁埋 想開格   佢都狂橫鞭我    我輸左之後  條友仲要勁串柒柒  嗽2野 真係想開口吊柒佢    而家D人真係無乜品     輸左呢就打咀炮  用狗機WIN左仲串柒柒  

唔知大家有無撞過依D人??
三星高級會員 #2
其他唔想講...只想問...橙虎有乜咁狗?
二轉會員 #3
乜橙虎狗機咩-.-?
龍騎有得用你都唔用....
二轉會員 #4
除非你淨係係到un~
如果唔係橫鞭要中人都唔易lo~
對比起暴風橙虎唔算狗機~
二轉會員 #5
橙虎除左直升機豆之外我見唔到有咩狗.....
以依家既人既技術,橙虎應該只係槍杷一個(除非對手好勁)
版主 #6
原帖由 風風@IFC 於 2009-4-20 12:10 AM 發表
橙虎除左直升機豆之外我見唔到有咩狗.....
以依家既人既技術,橙虎應該只係槍杷一個(除非對手好勁)

捉你step捉得準橫鞭你既老虎....其實都幾難打- -
二轉會員 #7
原帖由 無極~ 於 2009-4-20 04:36 AM 發表

如果係咁既話係人地技術好ma咁....輸都無得賴既咁
一星新手會員 #8
部野好狗咩...
七星元老會員 #9
原帖由 KwanQ 於 2009-4-19 01:47 AM 發表
條友1開始同我一樣用SF   咁好啦 頭1鋪無乜野互有攻守   最後我WIN左 ]
第2,3鋪開始黎了 條友用暴風係咁捉我落地放A> CHARGE B 我心想 都正常GA 用得依機  
我咪拉開2 ,3機位 飛住黎射 睇住佢開A 用橫格打佢  WIN左 ...

橙虎唔算勁機啦....
不過佢之前都果2部用d咁既機都唔可以怪人有d拉....
五星白金會員 #10
橙虎都算係9機...?
三星高級會員 #11
請你唔好ONX 住
用SF   好型阿????
我唔明白D人用SF  WIN到就以為自己係高:em012:
你用得SF  對面用乜都唔係問題
因為你已經係9  西
仲係到扮乜9正義   睇電視上腦阿face_l_18:
想扮有品咪唔好用SF
第一次聽人用SF話比人用9機打    見到就好好笑face_l_18:
我係咁直 SOR

五星白金會員 #12
原帖由 緣份x過去 於 2009-4-24 02:00 AM 發表
請你唔好ONX 住
用SF   好型阿????
我唔明白D人用SF  WIN到就以為自己係高:em012:
你用得SF  對面用乜都唔係問題
因為你已經係9  西
仲係到扮乜9正義   睇電視上腦阿face_l_18:
想扮有品咪唔好用SF
第一次聽 ...

睇電視上腦...扮kira~~哈哈
二轉會員 #13
SF呢部機...邊有一個係識用
咪又係掛仔一閃,悶撚到識背
遲d我練下呢部機先,要糾正返d人!:em015:
七星元老會員 #14
原帖由 無極~ 於 2009-4-20 04:36 AM 發表

橫鞭,人地響你面前左右飛又係你格既距敵以外,橫鞭就ko到佢....而且又快....
三星高級會員 #15
原帖由 逆行企鵝 於 2009-4-24 02:24 發表

睇電視上腦...扮kira~~哈哈

haha   係米講得有道理先face_l_18:
六星鑽石會員 #16
原帖由 不知不覺的 於 2009-4-24 01:09 PM 發表

橫鞭,人地響你面前左右飛又係你格既距敵以外,橫鞭就ko到佢....而且又快....

唔中鞭低左  鞭高左  就食人地1set n格好危險喎
鞭中又得果2百左右
人地拉遠左   鞭中尾又扣得百幾唔多
不過呢d都唔係問題
以sf果行boost +埋我認為無限子彈既槍(爆seed補子彈=])   真係9飛9射想輸都難
頂多timeout
七星元老會員 #17
原帖由 秘月十六劍 於 2009-4-24 06:52 PM 發表

唔中鞭低左  鞭高左  就食人地1set n格好危險喎
鞭中又得果2百左右
人地拉遠左   鞭中尾又扣得百幾唔多
不過呢d都唔係問題
以sf果行boost +埋我認為無限子彈既槍(爆seed補子彈=])   真係9飛9射想輸都難
頂多t ...

有時都係用感覺.....我開格都唔係話100%中先開,見人橫飛,都會開格打左先,同埋睇距離囉....

有時見人無氣想落地,都會盡量用正格打佢啦,但係開正格打佢,佢開槍你一樣中,有時都要駁一駁....唔通人地每次落地都開安全槍咩....
sf黎講都無得講,之前挑左個sf,被動,全時間橫飛等一閃位....果d人好有耐性架....

六星鑽石會員 #18
sf一部掛仔一閃既狗機...用到光明正大...........

但傳說 等放仔機
比人插到 9到不知所謂

真係以家d青年人...
不知所謂囉......................

好似用放仔機就話狗
用sf 就天經地義

橙虎 都叫狗
咁咩叫唔狗....?
用gm係到比你任殺嗎

橙虎用得勁 輸都輸得心服口服
唔服氣? 用部gm打嬴人囉
或者用200蟹仔  200粉渣

型撚到人地唔敢出聲 咁先威
用sf嬴  算咩英雄
就算人地咀炮都岩啦
比我見到人地用sf用到咁wo....
我實笑爆佢
sf一生出黎就比其他機勁好多
你都仲要輸比人既... 實力差 比人串都冇計
五星白金會員 #19
原帖由 onqq007007 於 2009-4-30 08:29 PM 發表
sf一部掛仔一閃既狗機...用到光明正大...........

但傳說 等放仔機
比人插到 9到不知所謂

真係以家d青年人...
不知所謂囉......................

好似用放仔機就話狗
用sf 就天經地義

橙虎 都叫狗  ...

樓主話冇用龍騎屈佢囉
仲有我覺得SF唔掛身都冇咩野
三星高級會員 #20
原帖由 幻影心 於 2009-5-1 23:57 發表

樓主話冇用龍騎屈佢囉
仲有我覺得SF唔掛身都冇咩野

一閃係咩黎face_l_18:
咁都無野   
你一定有用SF
一個識玩SEED D GE人都知道SF係狗機放唔放隻都係
狗西先會話SF  無野OK?????????
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數