魔力寶貝2 公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1

由 於 公 會 熱 度 開 始 慢 慢 減 退 ~
希 望 重 新 令 公 會 更 強 大 , 將 會 進 行 一 連 串 的 更 新 。
將 於 數 日 後 公 佈 。

【 神 奈 川 】~  原 是 封 測 公 會 " 反 骨 會 "
由 於 公 測 在 即 , 希 望 重 新 召 集 各 路 魔 力 寶 貝 2 既 同 好 ~
本 會 會 長 將 會 盡 心 盡 力 搞 好 個 會 , 日 後 成 為 其 中 一 個 強 大 公 會 。
只 要 對 魔 力 寶 貝 2 有 熱 誠 既 玩 家 都 歡 迎 加 入 ~

公 會 資 訊
SER ~ 維 克 塔
公 會 名 稱: 神 奈 川
會 長 : 左 輪

暫 代 會 長 : Q 版 峰 仔

申 請 填 寫 表 ↓
玩 家 名 稱 :
戰 鬥 系 職 業 :

採 集 系 /生 產 系 職 業
每 天 花 費 多 少 時 間 玩 魔 力 2  :

填 寫 申 請 表 回 覆 後 , 請 PM 我 留 下 你 的 MSN , 如 確 定 你 的 會 員 資 格 本 公 會 M 群 將 會 邀 請 你 的 加 入

特 別 注 明 *
1. 本 會 M 群 只 提 供 給 公 會 會 員 , 因 此 不 對 外 開 放 。
2. 未 來 可 能 增 設 公 會 網 頁

溫馨提示
希望大家每次上線後必要實行的
到至「公會報告管理專員」進行報到
位置就是先到公會屋,進入公會屋後和公會警衛交談,
便可進入公會休息室,在公會休息左上角便是「公會報告管理專員」,
每報到一次提升公會榮譽值及個人功勳+1
公會屋地點 : 法蘭城西區(座標76,59))

【 神 奈 川 】 " 支 持 綠 化 大 行 動 - 開 拓 計 劃 "

本 公 會 的 開 拓 計 劃 非 常 成 功
公 會 會 員 合 力 將 分 流 1 和 分 流 2 的 聖 村 橋 開 拓 成 功 !
聖 村 橋 留 下 【 神 奈 川 】公 會 的 名 字 ~

本 會 結 盟
盟 友 : ForTuNe 、 皇族

本 會 掛 機 點

會長:左輪

暫代會長:Q版峰仔

三星高級會員 #2
Eternity 既小恆在此拜會  v___v

希望貴會招生順利吧*

另外想請問  神奈川 既掛點係邊一個分流呢?
一星新手會員 #3
超人吉吉是也 (:

大家好XD
二星初級會員 #4
二香 第二個支持
如花支持~~€€
四星黃金會員 #5
十卜 到時一齊加油
二星初級會員 #6
HI
我到了

我想知掛機有咩用
一星新手會員 #7
原帖由 天不希臘人 於 2009-4-20 08:12 PM 發表
HI
我到了

我想知掛機有咩用

悶果陣係果陣吹下水,
差下電 (:
五星白金會員 #8
原帖由 ER001 於 2009-4-20 08:07 PM 發表
Eternity 既小恆在此拜會  v___v

希望貴會招生順利吧*

另外想請問  神奈川 既掛點係邊一個分流呢?

謝 謝 ~
你 好 小 恆 , 本 公 會 還 不 知 道 呀
因 為 知 公 測 有 幾 個 分 流 , 我 想 要 公 測 後 先 可 以 確 定 。
五星白金會員 #9
原帖由 天不希臘人 於 2009-4-20 08:12 PM 發表
HI
我到了

我想知掛機有咩用

. . . 掛 機 點 係 公 會 聚 腳 點
平 時 聚 會 , 聚 集 組 隊 UP LV 、 解 任 , 平 時 傾 計 , 唔 係 電 腦 個 陣 掛 機 既 位 置 。
五星白金會員 #10
公會版 終於開左啦~~~~~

想加入既朋友們快d報名

名額所剩唔幾.....
四星黃金會員 #11
hihi.....
我係丫架呀xdxd
希望大家多多支持吧
一星新手會員 #12
喂喂~~
我係星瑜啊~
大家好~
四星黃金會員 #13
到時交下名 一齊升lv 打王~
六星鑽石會員 #14
好似好小女 滿足唔到我:em015:
四星黃金會員 #15
原帖由 mon可可 於 2009-4-20 09:11 PM 發表

唔洗怕...
我地黎到有如花A___A
一個頂到10條女架xdd
一星新手會員 #16
S!u 熊  †ღ }>準時黎報道-xD ◆
    加油!!-  努力努力~
五星白金會員 #17
原帖由 mon可可 於 2009-4-20 09:11 PM 發表

你想玩一皇幾多后先~_~
四星黃金會員 #18

你打機要咁多女,我知有個地方好適合你打(飛)機......

就係.........雞...(被打飛)

一個易被遺忘的人上
一星新手會員 #19
小怨報到~~~~~~:victory:
五星白金會員 #20
原帖由 outside 於 2009-4-20 11:31 PM 發表
小怨報到~~~~~~:victory:

哈 . 你 好 你 好 ~
多 d 上 黎 支 持 下 啦 。
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數