街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
利物浦現招收生!!!!!目標夠分買號碼!_!星期五六聯賽請會員上線,我地會同友好球會打聯賽,一方面訓練團結精神,一方面幫球會搶分!!!!!!
主席 亞古路
副主席 加歷查 三浦春馬
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
收人條件:
1.10~29lv
2.吹得幾咀
3.必需要正身
4.長on

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2004歐聯

二零零四年的夏天,前領隊侯利亞宣佈離職,紅軍迎來了西班牙著名的戰術大師賓尼迪斯為新任領隊。 新領隊接任後首屆賽季不但能成功帶領紅軍直闖入歐聯決賽,並且上演了歐聯五十年歷史上最扣人心弦的一場決賽。 紅軍上半場完場後落後AC米蘭0:3,卻在下半場短短六分鐘內連追三球,並且憑著互射十二碼氣走AC米蘭,一舉奪得第五次的歐冠獎盃,並且得以永久保留冠軍獎盃。
球場介紹

名字: 晏菲路 (Anfield Road Stadium)
地址: Anfield Road, Liverpool, L4 0TH
電話: 0151 263 2361
票務部: 0151 260 8680
坐位: 45,362
平均每場人數: 40,628 (97-98)
最高入場人數: 61,905 v Wolverhampton W,
FA Cup 4th Round, 2 February,1952
球場面積及球場地圖: 110 x 74 碼

二星初級會員 #2
我係史迪仔仔
我想要16號
三星高級會員 #3
原帖由 benhylau 於 2009-4-21 09:24 PM 發表
我係史迪仔仔
我想要16號

ok:smilie_:)3:
四星黃金會員 #4
球會NO視乎表現已定,名額有兩個:love:
三星高級會員 #5
只要利記拎到個盃 我就會走
四星黃金會員 #6
費托

三星高級會員 #7
原帖由 大佬源 於 2009-4-23 03:51 PM 發表

好型呀:smilie_:)3:
四星黃金會員 #8
我個fd整的,要什麼簽名留言
四星黃金會員 #9
法比

三星高級會員 #10
原帖由 大佬源 於 2009-4-23 04:10 PM 發表
我個fd整的,要什麼簽名留言

有冇艾沙維或者莫斯科中央陸軍既施哥夫
四星黃金會員 #11
原帖由 Mwater. 於 2009-4-23 04:56 PM 發表

有冇艾沙維或者莫斯科中央陸軍既施哥夫

二星初級會員 #12
我想要林伯thx
三星高級會員 #13
原帖由 benhylau 於 2009-4-23 08:49 PM 發表
我想要林伯thx

你係邊個:smilie_O_o:
三星高級會員 #14
我想問仲收吾收人...?有興趣加入...
四星黃金會員 #15
收人:love:
三星高級會員 #16
原帖由 大佬源 於 2009-4-24 11:12 AM 發表
收人:love:

吾係吾收29以上咩:smilie_:)3:
版主 #17
新post黎ga?
二星初級會員 #18
邊2個人有新no. - -?
三星高級會員 #19
原帖由 benhylau 於 2009-4-26 12:08 PM 發表
邊2個人有新no. - -?

CC同Nani:smilie_:)3:
四星黃金會員 #20
球會no(更正):
7 L.Nani

10 x麒少x

8  CCdog

18 三浦春馬
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數