NDS 存檔分享區

主題列表 登入
一星新手會員 #181
推啦@O@,推啦@O@,
一星新手會員 #182
謝謝分享謝謝分享謝謝分享
三星高級會員 #183
R4、DSTT、M3DSS、EZ5和AK2金手指(V8.92)整合版
更新時間:2009年08月11日
新增金手指文件:
(漢化)心靈泡泡(3DM漢化組)
(日)家庭教師DS:火燄決戰X未來超爆發
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組簡體漢化版)
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組繁體漢化版)
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組493簡體漢化版)
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組493繁體漢化版)
(日)死神DS 4th:火燄來者
(日)汀格爾的戀愛氣球之旅
(日)遺忘之島:彼方與虹色鏡
(日)巴哈姆特之血
修改金手指文件:
(漢化)少女戀愛革命DS
(日)勇者鬥惡龍9:星空的守護者
(日)朋友聚會
(日)家庭教師DS:火燄決戰X未來超爆發
(漢化)由我來守護你(SOMA&遊戲飯飯漢化組V1.0)
(漢化)山地越野車:極度瘋狂(E.T漢化組)
(日)歡迎回來!小機器人!開心大掃除
(日)噗喲噗喲7
刪除金手指文件:
(美)變形金剛 動畫版
(歐)功夫熊貓
(歐)心靈泡泡

五星白金會員 #184
我下載左 放左入_system_度
但係我一按y 佢就話 no cheats found
ps.我係r4
三星高級會員 #185
R4、DSTT、M3DSS、EZ5和AK2金手指(V8.97)整合版
更新時間:2009年08月13日
(漢化)Q版新世紀福音戰士(曲奇漢化組)
(漢化)櫻花大戰:因為有你(GV勝利漢化組)
(美)特種部隊:眼鏡蛇的崛起
修改金手指文件:
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組493簡/繁體漢化版)
(漢化)口袋妖怪:白金(ACG漢化組簡/繁體漢化版)
一星新手會員 #186
原帖由 鍊獄火 於 2009-4-23 01:12 AM 發表
我唔想再睇埋d冇意思ge回復,你地想回就回唔想回就算,我關左個回帖限制,咁就係咁講,覺得好都回下啦(9/7新增)

忍唔到啦,關左個回帖限制仲有人求其咁回帖,已決定隱藏下載點一星期(9/7新增)

唉,算啦,見都有多小人想 ...

我下戴完之後,DSTT:將usrcheat.dat放入TTMenu文件夾中,要點先用到金手指,我用DSTT?
三星高級會員 #187
原帖由 315 於 2009-8-15 04:38 PM 發表

我下戴完之後,DSTT:將usrcheat.dat放入TTMenu文件夾中,要點先用到金手指,我用DSTT?

將usrcheat.dat放入TTMenu之後開左部機佢,之後對住隻game按SELECT,個到就有得整金手指
一星新手會員 #188
謝謝分享~~~!!!
一星新手會員 #189
原帖由 鍊獄火 於 2009-8-16 10:15 AM 發表

將usrcheat.dat放入TTMenu之後開左部機佢,之後對住隻game按SELECT,個到就有得整金手指

成功了,thank you
二星初級會員 #190
點解我r4放左入去_system_到 之後按埋select都冇野ga?

三星高級會員 #191
原帖由 我係邊個?_? 於 2009-8-17 08:54 PM 發表
點解我r4放左入去_system_到 之後按埋select都冇野ga?

r4唔同DSTT
放左入去之後開機,對住隻game按Y,下畫面都有題
二星初級會員 #192
下..但係我下邊冇野啵 按y都冇野= =
三星高級會員 #193
原帖由 我係邊個?_? 於 2009-8-18 11:05 AM 發表
下..但係我下邊冇野啵 按y都冇野= =

你要睇到下晝面圖出現個冇(金手指 Y)姐係呢隻game有金手指,叫你想開就按Y,冇(金手指 Y )姐係冇呢隻game ge金手指,同埋system呢個文件應該你個到一早有,唔好真係開個_system_文件,因為我都冇叫你開=.=
三星高級會員 #194
R4、DSTT、M3DSS、EZ5和AK2金手指(V9.25)整合版
更新時間:2009年08月19日
新增金手指文件:
(漢化)牧場物語:風之集會(Yome&Soma聯合漢化組)
(日)守護甜心:節奏大特訓
(美)核心機密(C.O.R.E)
修改金手指文件:
(日)幻想水滸傳:黃道之輪
三星高級會員 #195
R4、DSTT、M3DSS、EZ5和AK2金手指(V9.30)整合版
更新時間:2009年08月23日
新增金手指文件:
(漢化)怪盜瓦裡奧:變相七傑(兔友漢化組)
(日)在線卡片戰鬥DS
修改金手指文件:
(漢化)牧場物語:風之集會(Yome&Soma聯合漢化組)
(日)守護甜心:節奏大特訓
(美)核心機密(C.O.R.E)
五星白金會員 #196
嘩....好勁呀
三星高級會員 #197
R4、DSTT、M3DSS、EZ5和AK2金手指(V9.35)整合版
更新時間:2009年08月30日
新增金手指文件
(漢化)符文工房:新牧場物語V1.1
(漢化)思鄉之風修正版
(漢化)超執刀2
(日)七日死亡遊戲:目
(日)超級機戰學園
一星新手會員 #198
thx^^ertertert
一星新手會員 #199
謝謝分享:love2:
三星高級會員 #200