魔力寶貝2 公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
°漆黑之翼ζ 公會現在收人~(已有大約70人加入 現在還剩少量位置~)

LV唔重要~最重要係你有心同我地一齊搞好公會~令公會越黎越強大~

只要你鐘意傾計~(呢樣好緊要 希望公會會熱熱鬧鬧)
識朋友~
常上線~
有互相幫助o既精神
會為公會出力(得閒執下怪幣~帶團/新手~會去公會室報到)
以及最重要o既就係~有禮貌~不白目~

另外公會切有M群~可以方便大家傾計@@

你符合以上條件就可以加入~
雖然睇落好似好多咁~但基本上應該都好多人會符合要求~

現在還剩少量位置~請認真考慮以後先選擇加入~唔歡迎入黎玩一陣就走o既人~
有意請郵件"洛希" 或 o係論壇PM我~
或者ADD會長MSN:lokc78t0t@hotmail.com

希望見到你o既加入^^

唔係咪改返囉^^多謝你提醒@@

由於加入人數眾多~但公會內部仍出現不合作的人士 浪費公會的位置 我只想講 如果大家無一個成熟o既心智 要識得尊重人 如果係講野經常得罪人 懶串 懶醒 就算你入到黎 我遲早都會踢你走 雖然只係遊戲 但我都唔希望我o既公會入面有呢d人影響到我其他會員~入會前請三思 以上言論唔係要得罪大家 只係玩左差唔多2星期o既感受...其實我地公會d人好鐘意講笑 只係少部份會員仍然非常頑固 公會嘈黎嘈去 極之討厭!!!!就算只係一次都好...學會尊重別人 別人才會尊重你 如果你睇到呢到都決定要入會...咁就add我啦~歡迎你加入^^

四星黃金會員 #2
pm左你啦 ...推推
三星高級會員 #3
我係振早見。琥珀川  傳士,,,未轉正職- -
可唔可以入會呢
一星新手會員 #4
原帖由 卡卡.鐘 於 2009-4-30 06:16 PM 發表
我係振早見。琥珀川  傳士,,,未轉正職- -
可唔可以入會呢

只要你符合上面條件就可以了-3-"你o係game郵件我吧~
五星白金會員 #5
我係琉璃:em012:
四星黃金會員 #6
原帖由 亞洛洛 於 2009-5-1 03:15 PM 發表

只要你符合上面條件就可以了-3-"你o係game郵件我吧~

未交名  唔識密你 =.=
一星新手會員 #7
原帖由 ccckkk813 於 2009-5-1 07:58 PM 發表

未交名  唔識密你 =.=

UM...咁你ADD我MSN丫一係-0-
一星新手會員 #8
我想入呀 @@
阿爾薩斯  見習魔師
三星高級會員 #9
我都想入~~
疾風零式 弓手
二星初級會員 #10
我都想入啊
我叫雲云    見習騎士
二星初級會員 #11
:smilie_:D5:  pm左你啦!!
一星新手會員 #12
我叫月下舞小賢
新手2LV
電腦壞左遲D整返得唔得
四星黃金會員 #13
原帖由 亞洛洛 於 2009-5-2 02:25 AM 發表

UM...咁你ADD我MSN丫一係-0-

無用好耐 ==  
我晚上12~4am  都會on  
你可唔可以係game 搵我
交流留言板公會果度有我既post
可以寄信比我 =)
夏ser  紫髮弓使
咩人都可以做fd :smilie_/):
一星新手會員 #14
入會資格已更新 如有興趣入add我msn傾 唔該你地^^

請注意~ 紅字必睇~睇完三思後才加~多謝合作~

一星新手會員 #15
推下先~~~~~~~~~~~~~~~~
一星新手會員 #16
新手入唔入得?:ro02:
二轉會員 #17
9LV新手騎士都入得?
一星新手會員 #18
pm左你:ro05: :ro05:
一星新手會員 #19
已經係GAME到PM左您啦^^..
我2LV.. 會長唔在乎LV既話..可以比機會我加入您公會麼-3-?

我叫阿琳 ,傳教士
一星新手會員 #20
開始玩左冇幾耐~ 所以LV仲係好低
唔介意的話,我都想加入你地個公會~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數