巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
80啦\"/
[attach]161207[/attach]
@o@有2隻可轉
[attach]161211[/attach]
唔好睇錯...轉既係象女
[attach]161213[/attach]
放煙花興祝^^
[attach]161215[/attach]
升lv既戰利品
[attach]161209[/attach]

食左條不死毛回埋隻祖d點冇左4m攻.....

d攻越黎越低/.\

另求象2既加點方法
五星白金會員 #2
爆肝升咁大陣象face_l_18:
六星鑽石會員 #3
原帖由 SleepYin 於 2009-5-6 07:45 PM 發表
爆肝升咁大陣象face_l_18:

吸喎-,-!!唔爆肝點得........
六星鑽石會員 #4
岩岩拎去打於台入面d怪仔.....

本來隻祖爆到1半=___=

用埋象2就爆死左@o@

超勁....

真係建議升-,-
五星白金會員 #5
唔係掛 點解我見人隻象2打冥界都好似出好多下技咁
四星黃金會員 #6
千力神祖0_0
五星白金會員 #7
象2招技睇怪既血V_V?血月多扣月多v_v?

同埋睇象2既lv=0=?
二轉會員 #8
象2招技係計力-_-' 我冇記錯就係:smilie_:10:
五星白金會員 #9
打牛魔/山巨仲快吧- -
六星鑽石會員 #10
原帖由 SleepYin 於 2009-5-6 09:47 PM 發表
唔係掛 點解我見人隻象2打冥界都好似出好多下技咁

下面果個答左你

原帖由 言﹏o 於 2009-5-6 10:14 PM 發表
象2招技睇怪既血V_V?血月多扣月多v_v?

同埋睇象2既lv=0=?

你岩左1半

果招技第1野係計力同lv,第2野就睇怪血:smilie_/):

so真係幾個濟....
六星鑽石會員 #11
原帖由 風魔仔 於 2009-5-6 10:27 PM 發表
象2招技係計力-_-' 我冇記錯就係:smilie_:10:

只係第1下....

第2下唔係-,-
六星鑽石會員 #12
原帖由 砂嵐 於 2009-5-6 10:31 PM 發表
打牛魔/山巨仲快吧- -

/.\但係第1下冇咩威力....

加上蝶變唔到既=廢.....

so 一定要升高小小先
二星初級會員 #13
80Lv就難升,難為我93lv都未轉(最衰唔夠信拎住台幻等食完先轉中國)
六星鑽石會員 #14
原帖由 ivansing 於 2009-5-10 12:48 AM 發表
80Lv就難升,難為我93lv都未轉(最衰唔夠信拎住台幻等食完先轉中國)

大家既感覺唔同....

你等食台幻....so咪打下打下唔覺佢升lv...

但問題如果你係果斷時間升1隻要吸既野會覺得好難....

好似你d mp女100lv - 120 lv都唔經唔覺咁嫁...當中既exp一定比升80lv果720m經多.......

唸野唔該唔好唸死一邊.....

以上既野唔係串你......因為見你話93lv都未轉先講番比你聽點難升姐....

何況no photo no talk

下次貼左張圖先講^^
五星白金會員 #15
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-10 08:06 PM 發表

大家既感覺唔同....

你等食台幻....so咪打下打下唔覺佢升lv...

但問題如果你係果斷時間升1隻要吸既野會覺得好難....

好似你d mp女100lv - 120 lv都唔經唔覺咁嫁...當中既exp一定比升80lv果720m經多...... ...

絕對同意樓主所講既野  好似我之前升版咁 升隻2隻2轉(賽,加)但係版都仲係6x lv 日日睇住隻版幾時80 但係d mp女挑夫 唔覺唔覺 8x變10x 隻車夫5x 升到9x
六星鑽石會員 #16
原帖由 SleepYin 於 2009-5-10 11:21 PM 發表

絕對同意樓主所講既野  好似我之前升版咁 升隻2隻2轉(賽,加)但係版都仲係6x lv 日日睇住隻版幾時80 但係d mp女挑夫 唔覺唔覺 8x變10x 隻車夫5x 升到9x

果條友又貼唔到張相又要串face_l_18:

真係唔知點講佢好-__-
二星初級會員 #17
係到貼唔會有分加=3=,都係出去貼

六星鑽石會員 #18
原帖由 ivansing 於 2009-5-19 01:46 AM 發表
係到貼唔會有分加=3=,都係出去貼

ok~~you win.....
一星新手會員 #19
象神升死人呀...- -
一星新手會員 #20
象2 勁咩???改左???:D2
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數