巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
多謝支持,e家努力升權2中xd

六星鑽石會員 #2
又係攻城\"/

我要做大行首-,-
二星初級會員 #3
攻將兄a_a幾時帶me升下lv:ro05:
五星白金會員 #4
唉 我都想努力升權二 但係打怨靈冇可能屈到d怨靈冇哂mp 因為未屈哂就冇哂血
被逼清哂d怪 打咁耐最勁果場都係24萬=_=
四星黃金會員 #5
支持下...無得加gd住...遲d加返
六星鑽石會員 #6
多謝支持:smilie_:10:
我會努力上200權的:smilie_:D4:
六星鑽石會員 #7
原帖由 SleepYin 於 2009-5-7 07:25 PM 發表
唉 我都想努力升權二 但係打怨靈冇可能屈到d怨靈冇哂mp 因為未屈哂就冇哂血
被逼清哂d怪 打咁耐最勁果場都係24萬=_=

點解我屈到佢出哂mp都係得23m幾既= =

係你勁都我廢/.\??
六星鑽石會員 #8
隻權...............加力又加體既.................

好兩頭唔到岸既感覺
五星白金會員 #9
我打最多怪果set 一百五十萬戰果set先有24m 仲要係得一次
六星鑽石會員 #10
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-7 11:52 PM 發表
隻權...............加力又加體既.................

好兩頭唔到岸既感覺

亂加的,kaka:smilie_:10:
五星白金會員 #11
衰woody貼d唔貼d
貼埋d兵既戰力出黎呀:smile_38.gif:
六星鑽石會員 #12
原帖由 言﹏o 於 2009-5-8 09:36 PM 發表
衰woody貼d唔貼d
貼埋d兵既戰力出黎呀:smile_38.gif:

高lv d再貼吧-.-""
二轉會員 #13
升隻西2打王更爽
六星鑽石會員 #14
WOODY仔,冇見一排升得咁快呀
四星黃金會員 #15
個陣只差隻識打天既怪/將~如果唔係高lv既話就天下無敵
六星鑽石會員 #16
原帖由 heitung221 於 2009-5-10 07:23 AM 發表
個陣只差隻識打天既怪/將~如果唔係高lv既話就天下無敵

我有隻申2係倉:smilie_:10:
原帖由 曲奇餅 於 2009-5-10 12:17 AM 發表
WOODY仔,冇見一排升得咁快呀

升好慢了- -
五星白金會員 #17
原帖由 goodwoody 於 2009-5-9 04:44 PM 發表

高lv d再貼吧-.-""

我都係等緊高lv先貼兵陣:smilie_/):

好傷心=.=唔知點解上傳加2d圖死哂=.=
e家唔知重唔重開好=.= 萬一又死多次我咪-,-"
五星白金會員 #18
我果d好似都死哂=_="
五星白金會員 #19
證明左2UPLOAD唔好用=.=:cry:
五星白金會員 #20
下次唔用~"~
下一頁
回到最頂傳統版