巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我們這一家之最後一戰(團已散,we will be back)
好9呀殺神!!
另外係道我要講返我都有唔岩...岩岩攻城個陣幫唔到手(比人呀媽叫左去做野,返黎個陣已經...)
對唔住呀各位

四星黃金會員 #2
點解解團牙???
四星黃金會員 #3
原帖由 膠衡 於 2009-5-12 10:57 PM 發表
點解解團牙???

毛端端比人敵左..又唔議和
最後戰敗...
四星黃金會員 #4
咁慘... 希望你地快d開番團啦
四星黃金會員 #5
果地明搶細團錢~佢地唔夠大團又打~
20m戰都唔夠100個~2kf團唔爆都叫好好彩(不過俾人爆左-.-)~
如果你地係商2咪好lo-.-我同我個團個大房又熟~又識二房客<<識國服團+佢既身家係不解之迷~:smilie_/(:
係商2~佢地講圍攻?!城我實打爆你!!!!!!
(個人意見~能力正常做到)

二星初級會員 #6
d人食飽冇野做=[ 無得罪佢地..無啦啦圍7我地都有:smilie_/(:

回復 5# heitung221 的帖子
咁係咪應該轉玩商2:smilie_:D4:

五星白金會員 #7
上左鏡kaka 我都幾型
冇開戰d相??
我保左幾次血就死左- -
幫唔到手 嗚嗚嗚  吼
四星黃金會員 #8
我地團已同missing you合併
草話我知--
五星白金會員 #9
用其他細團打關係牙麻 = =
五星白金會員 #10
我都入左鏡=_=叫極補血都冇人彩我 結果我應該係最早死果個xD
二轉會員 #11
原帖由 heitung221 於 2009-5-12 11:45 PM 發表
果地明搶細團錢~佢地唔夠大團又打~
20m戰都唔夠100個~2kf團唔爆都叫好好彩(不過俾人爆左-.-)~
如果你地係商2咪好lo-.-我同我個團個大房又熟~又識二房客

2房個有米仔成日收收埋埋-_- 好彩我的天夠勁:smilie_8):
五星白金會員 #12
水龍的我太上鏡喇

傷感已黎去

最後...

殺.殺.食.屎.喇!!!
五星白金會員 #13
原帖由 言﹏o 於 2009-5-14 10:35 PM 發表
水龍的我太上鏡喇

傷感已黎去

最後...

水龍頭就有你份face_l_18:
唔好林住係巨商d水龍頭 係你屋企果d咋:smilie_:10:
五星白金會員 #14
原帖由 SleepYin 於 2009-5-15 12:36 AM 發表

水龍頭就有你份face_l_18:
唔好林住係巨商d水龍頭 係你屋企果d咋:smilie_:10:

水龍set黎架:smilie_/):
掰大你對春眼望下喇:smilie_/): :smilie_/):
搵日入去殺神到係團頻狂洗殺神食便便喇:smilie_:10: :smilie_:10:
四星黃金會員 #15
原帖由 言﹏o 於 2009-5-14 10:35 PM 發表
水龍的我太上鏡喇

傷感已黎去

最後...

原來你係蘿白子:smilie_:D4:
同左今日先知:smilie_/(:
五星白金會員 #16
原帖由 言﹏o 於 2009-5-15 10:07 AM 發表

水龍set黎架:smilie_/):
掰大你對春眼望下喇:smilie_/): :smilie_/):
搵日入去殺神到係團頻狂洗殺神食便便喇:smilie_:10: :smilie_:10:

咪做埋d咁低手既野啦:smilie_:)3:
五星白金會員 #17
原帖由 SleepYin 於 2009-5-15 05:36 PM 發表

咪做埋d咁低手既野啦:smilie_:)3:

咁入去佢地團發癲吧:smile_38.gif: :smile_38.gif:
五星白金會員 #18
原帖由 言﹏o 於 2009-5-15 06:37 PM 發表

咁入去佢地團發癲吧:smile_38.gif: :smile_38.gif:

咪癲啦 影衰哂自己呀:smilie_/(:
五星白金會員 #19
原帖由 SleepYin 於 2009-5-15 08:09 PM 發表

咪癲啦 影衰哂自己呀:smilie_/(:

咁點樣可以報牛:face_l_17: :face_l_17:
五星白金會員 #20
原帖由 言﹏o 於 2009-5-15 08:24 PM 發表

咁點樣可以報牛:face_l_17: :face_l_17:

你林下a_a唔洗咁早既 攪埋d小動作冇用
回到最頂傳統版

選擇頁數