《王者世界》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
香港公會:Eternity 現正收生
以決定進駐aika
AIKA公會post已開港人的公會
歡迎長上線,多說話,有品的朋友加入
無等級限制,只要你長玩就可以=]
入會方法:可以密以下會長/委員
到各大城鎮申請入會也可..
同埋可以係尼個留言板到申請也可
Eternity的意思是解作(永恆/不滅的)
這意味我們的公會是不滅的永恆的

公會m群:group323921@msnzone.cn
(不是會員的..加前請通知)
公會等級:50(不斷更新)
本會中止:反狗復奶
公會序號:62
公會會長:奶咀
(不斷更新)公會會員:奶咀(會長)(放棄王者)
                            零度(放棄王者)            
                            呀健(委員)(放棄王者)      
                            草仔(委員)(全ser第一制鞋名家)                  
                    蒼鬼SaNg(委員) (放棄王者)               
                        花帶桔(委員)           
                           紫炎(成員)(放棄王者)     
                           紫魂(成員)(放棄王者)
                          Ming(成員)
                     細細粒粒(成員)
                        夏喉淵(成員)
                        殺神豪(成員)
                     邪念天使(成員)(放棄王者)
                           傻龍(成員)
                   夜神MiNg(成員)
                    死亡門徒(成員)
                    黑牌殺手(成員)
                          林肯(成員)
                             天(成員)
                       大空翼(成員)
                    光耀天堂(成員)
                    卍莉莉卍(成員)
                          水蟻(成員)
                       俊乂仔(成員)(放棄王者)
                    一生一愛(成員)
                    孤苦伶丁(成員)
                 魚旦申申燒(成員)
                         追憶(成員)
                       輝w輝(成員)
                      小跳豆(成員)
                         白鈴(成員)
                  不加思索(成員)
                     帥尐超(成員)
                  細路juai(成員)
                        亂月(成員)
            從此不再認真(成員)
                 死亡戰士(成員)
       誠-o-(成員)
                西瓜小子(成員)
               cxui123(成員)
                    豪少(成員)
                圓非圓(成員)

我冇打到落既出聲
團相!!

傻相- -

二星初級會員 #2
第一係我既A_A
三星高級會員 #3
+++++++++我係草仔
四星黃金會員 #4
零度~~又路過了a___a
五星白金會員 #5
我係要成為第一製甲既女人e0e.....嘿嘿嘿嘿‵-____-"
五星白金會員 #6
原帖由 呀健=]' 於 2009-5-17 08:52 PM 發表
第一係我既A_A

v___________v
你啊..你冇良心啊
你啊..你霸左個第一啊

:em012:
三星高級會員 #7
我黎喇....
天使降臨:smilie_:D4:
二轉會員 #8
我係大空翼a__a
原來大家都有上2kf
五星白金會員 #9
原帖由 >栗子*}} 於 2009-5-18 01:09 AM 發表
我係大空翼a__a
原來大家都有上2kf

原來空翼你都有上2kf0.0:smilie_:D5:
一星新手會員 #10
哇!~你D個個甘高LV=''=.....D低LV入到來都唔知講乜好啦!~會唔會有代溝咖=''=!!!
01凱撒一生一愛
七星元老會員 #11
我係et第一傻婆- -炎炎
二星初級會員 #12
原帖由 laojiuhao 於 2009-5-18 09:33 AM 發表
哇!~你D個個甘高LV=''=.....D低LV入到來都唔知講乜好啦!~會唔會有代溝咖=''=!!!
01凱撒一生一愛

我地都唔係好高lv..
d新手唔識重可以問我地:smilie_:10:
二星初級會員 #13
原帖由 kkkybb 於 2009-5-17 11:55 PM 發表

v___________v
你啊..你冇良心啊
你啊..你霸左個第一啊

:em012:

我都有工勞ma:smilie_:10:
點會比左個第一人呢
二星初級會員 #14
原帖由 kkkybb 於 2009-5-17 11:54 PM 發表
我係要成為第一製甲既女人e0e.....嘿嘿嘿嘿‵-____-"

係想做第一既傻婆:smilie_:10:
二星初級會員 #15
原帖由 >栗子*}} 於 2009-5-18 01:09 AM 發表
我係大空翼a__a
原來大家都有上2kf

多d上黎2kf黎個post到吹水:smilie_:10:
二星初級會員 #16
原帖由 哈囉吉帝 於 2009-5-18 10:02 AM 發表
我係et第一傻婆- -炎炎

炎炎豬=]
三星高級會員 #17
呵呵~~團照無我~
我果時打緊武林大會呢=.=||
二星初級會員 #18
惡鬼駕到
有咩問題唔好問我~~嘿嘿
二星初級會員 #19
原帖由 amuroming 於 2009-5-18 04:48 PM 發表
呵呵~~團照無我~
我果時打緊武林大會呢=.=||

你係邊個:ro08:
三星高級會員 #20
水蟻....留命留命:em014:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數